HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 524.022
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC One

Link za uputstvo o manualnoj nadogradnji na Sense 6 : http://www.droid-now.com/2014/05/ota-download-manually-update-htc-one-m7/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HTC One
phoenix2003 kaže...

Link za uputstvo o manualnoj nadogradnji na Sense 6 : http://www.droid-now.com/2014/05/ota-download-manually-update-htc-one-m7/

samo sto ovdje ne pise da bez s-off nista od toga.

a i cemu riskirati kad ce valjda nastaviti OTA sutra ili za koji dan..

15 godina
neaktivan
HTC One

Čisto informativno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Izgleda da je htc povukao update za tele2. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

A možda dodaju i geste sada kad ga puste ponovno 😀

15 godina
neaktivan
HTC One

Do kraja mjeseca svi M7 i M8 uređaji trebaju dobiti Android 4.4.3 sa određenim ispravkama bug-ova. Nije mi jasno šta se dešava sa Sense 6 za M7 jer sam našao informaciju da ipak svi uređaji neće dobiti Sense 6?!

http://www.androidorigin.com/htc-one-m7-htc-m8-kitkat-update-android-4-4-3-rollout-date/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
phoenix2003 kaže...

Do kraja mjeseca svi M7 i M8 uređaji trebaju dobiti Android 4.4.3 sa određenim ispravkama bug-ova. Nije mi jasno šta se dešava sa Sense 6 za M7 jer sam našao informaciju da ipak svi uređaji neće dobiti Sense 6?!

http://www.androidorigin.com/htc-one-m7-htc-m8-kitkat-update-android-4-4-3-rollout-date/

hahaha, ovakve gluposti vec dugo nisam procitao.. ne kuzim od kud im takve informacije, pa m7 je vec dobio sense 6, neki su uspjeli napraviti update prije nego sto je povucen, a doci ce natrag kad isprave navodno neki bug uocen u zadnji trenutak.

posto je sense 6 tek dosao prije tjedan-dva, mislim da nema ama bas nikakve sanse da sad vec izdaju i 4.4.3 koji u biti jos nije ni izasao haha. izgleda da danas svatko moze imati web stranicu :)

15 godina
neaktivan
HTC One

Pa iz više izvora je objavljena vijest da dolazi 4.4.3. Ovo za Sense 6 možda i jeste patka ali.......

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
phoenix2003 kaže...

Pa iz više izvora je objavljena vijest da dolazi 4.4.3. Ovo za Sense 6 možda i jeste patka ali.......

pa 4.4.3 uopce jos nije izdan od googla, pa ne znam kako bi vec dosao na One :) prvo ide nexus linija od googla, pa ce zatim HTC izdati update za GPE edition, pa tek onda za Sense. znaci za mjesec-dva najprije. a tako je i bilo receno, 7-8.mj.

15 godina

pa dobro i ? :) da li vjerujes nekim wanabe stranicama ili cistom razumu i logici ? kako moze nesto biti izdano ako ni ne postoji ? i lijepo pise 7. mjesec.

17 godina
HTC One

Moram priznat da mi se baterija vidljivo popravila sa ovim 4.4.2 updateom. Bar je 20% bolja. Sto se tice novog sense-a, tak tako.. nista bitno i nista novo.

Rvat katolik!

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

pa dobro i ? :) da li vjerujes nekim wanabe stranicama ili cistom razumu i logici ? kako moze nesto biti izdano ako ni ne postoji ? i lijepo pise 7. mjesec.

Ja samo čitam vijest........

16 godina
HTC One

Meni je danas došao opet novi uređaj, a poslao sam ga 15.5. na servis. Za sada mi se čini OK, kamera nije ljubičasta, nema gapova... Mislim da je potpuno novi uređaj, a za prošli sam uvjeren da sam dobio refurb. Razlika je i u zaštitnim naljepnicama, prvi koji sam dobio sa servisa je bio samo zamotan u onu vanjsku foliju, bez ikakvih dodatnih zaštita, a ovaj je imao dodatne naljepnice na kameri i na tipkama sa strane i nema prašine i prljavštine u USB konektoru i SIM slotu. Na garanciji su mi još uvijek ostavili datum kupnje od prvog uređaja od prošle godine, samo su prekrižili i drugi serijski broj i napisali treći.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Hajde, napokon! Nadam se da će te služiti dobro kao moj mene. Ja još čekam Sense 6 update...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
HTC One

Vidim po netu da je update opet pušten za M7 (od 27.5?), ima netko od nas tu da je dobio već Sense 6 u zadnjih dan-dva?

Battlelog: D3XT3R_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
-zip- kaže...

Vidim po netu da je update opet pušten za M7 (od 27.5?), ima netko od nas tu da je dobio već Sense 6 u zadnjih dan-dva?

di to vidis ? update normalno ide za ostale regije svijeta, za europu nije pusten i tko zna kad ce...

16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
-zip- kaže...

di to vidis ? update normalno ide za ostale regije svijeta, za europu nije pusten i tko zna kad ce...

Na većini facebook stranica od HTC su na upite u vezi updatea (jučer i danas) dali ovakav odogovo: "we can confirm that the Sense 6 is now rolling out to HTC One (M7) handsets across Europe and will continue over the coming weeks. We cannot provide an exact country-by-country schedule, but users can contact their local..."

Battlelog: D3XT3R_HR
16 godina
neaktivan
HTC One

Koliko imate prosjecan SOT na Oneu? Meni je nazalost maksimalno 2 i po sata. Nisam uopce zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One
pozz, kupio sam rootani htc one, pa me zanima na koji nacin da ga vratim na stock pošto želim update na sense6..kupljen je u tmobile, radio-4a.25.3263.21, s-on, bootloader unlocked

0 0 hvala 0
15 godina
samsvoj kaže...
pozz, kupio sam rootani htc one, pa me zanima na koji nacin da ga vratim na stock pošto želim update na sense6..kupljen je u tmobile, radio-4a.25.3263.21, s-on, bootloader unlocked

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358738

bilo bi najbolje da prvo probas napravit s-off, onda mozes maknuti "relocked" status - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2632351

ako bude problema, piši :)

15 godina
neaktivan
HTC One
ok hvala!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One

Eto i ja imam purple tint kada slikam u mraku s malo svijetla. Prije je isto bilo ali nije toliko kao i sada. Sada su slike prakticki cijele ljubicaste.

E sada mene zanima dali im trebam priloziti neke slike na mobitelu ili samo da napisem da imam taj problem? I koja je sansa da cu dobiti novi uredaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

Imam HTC one M8, i sad želim prebaciti kontakte iz starog iphone u HTC, ali nikako ne uspjevam. Imam backup od iphone na komp, i pomoću HTC Sync manager pokušam napraviti transfer svih podataka iz toga backupa na HTC, i sve mi se prebaci ali kontakti iz imenika nikako?

0 0 hvala 0
16 godina
HTC transfer tool. Tu mozes odabrari iPhone i onda prebaciti sve. Nisam radio, ali nekako sam sigurab da radi.
ptspclan.com | visit us ^^
12 godina
MaxonUniversal kaže...

Imam HTC one M8, i sad želim prebaciti kontakte iz starog iphone u HTC, ali nikako ne uspjevam. Imam backup od iphone na komp, i pomoću HTC Sync manager pokušam napraviti transfer svih podataka iz toga backupa na HTC, i sve mi se prebaci ali kontakti iz imenika nikako?

skini mc backup sa storea i problem rijesen...tako ja prebacujem sve kontakte...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 18:06 (manipulator).
13 godina
neaktivan
HTC One

Ali problem je taj što mi je pukao ekran na iphonu, tako da mi preostaje samo back up koji imam na kompu.

0 0 hvala 0
16 godina
Pa jeli radis preko outlooka? Ubaci kontakte u outlook, pa onda kroz HTC Sync Manager sync People. Ja tako radim, imam oko 2.000 kontakata.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan
sardax kaže...
Pa jeli radis preko outlooka? Ubaci kontakte u outlook, pa onda kroz HTC Sync Manager sync People. Ja tako radim, imam oko 2.000 kontakata.

Nisam radio preko outlooka nikad, ali sam uspio. Uspio sam preko vibosofta izvući cvs, i onda to uplodao na gmail i sync na htc-u.

14 godina

@Dodge_167 ostavi im par slika u galeriji da se vidi i odnesi direktno u Agramservis,ja sam im prošli tjedan odnijeo u srijedu a u petak sam dobio novi mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 22:09 (sale03).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice