HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 381.339
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ima li neko info da li (i kada) je 7.1 u planu za nas htc 10?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ako dođe za 6 mjeseci to će biti dobro. U USA operatori su počeli sa izdavanjem velikog update-a za Nougat i još uvikek je 7.0. Kako znamo da EU baš na vrhu liste redosljeda update-a, to znači da ćemo prilično pričekati 7.1.

Što se mene tiče, ja sam na ovoj verziji softvera, osim trajanja baterije, uočio par manjih bugova. Ostalo radi normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava
Jer se može flešat US unlocekd i taiwanese firmware na naš htc10 ak je s-off?

Ne znam kaj čekaju da ne puštaju updatee nama...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Mislim da može ali isto tako mislim da je EU software fluidniji i bolji od ova dva.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2017 17:02 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
phoenix2003 kaže...

Mislim da može ali isto tako mislim da je EU software fluidniji i bolji od ova dva.

Misliš ili znaš?:D

Da ne bi bilo nekih iznenađenja kod flešanja..

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Čitao sam o tome negdje, na xda mislim, ali ja ne bih to radio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Čitao sam o tome negdje, na xda mislim, ali ja ne bih to radio.

https://forum.xda-developers.com/htc-10/help/convert-htc-10-to-unlocked-t3384460

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zvonac kaže...
Jer se može flešat US unlocekd i taiwanese firmware na naš htc10 ak je s-off?

Ne znam kaj čekaju da ne puštaju updatee nama...

cemu to? oni onaju drugi radio itd. pitanje da li ce ti mob raditi na nasim mrezama dobro.

17 godina
Igor666 kaže...

cemu to? oni onaju drugi radio itd. pitanje da li ce ti mob raditi na nasim mrezama dobro.

Da probam, a i da ne radi, lako se vratim na naš firmware..

A ne znam kaj čekaju s updejtima za naše područje, ameri su dobili kao i tajvanđani updatee...

OP3/T već dobivaju 7.1.1, a mi se nismo trgli dalje od 7.0 i security patcha jaunary 2017..

Čekam da sleti update da vidim poboljšanja u kameri i napokon sređen bug s autofokusom u manual modu..

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

OP3T ne bih ni pogledao pored 10 da ima ne znam ti koji Android. Do sada EU verzije su imale bolji software od ostatka svijeta. Bolje se malo strpiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Definitivno htc posustaje sa softverskim updatovima...godinama su ti bili najjaci ako ne racunamo nexus seriju...O+O me podseca na htc od pre 3 godina,barem u softverskom pogledu...

1 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

I dalje odlican fon!

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.4.2017 20:49 (zvonac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Konačno sam ga naručio! Cijena u VIP-u mu je dosla na 400 kuna jednokratno plus dvije godine po 150 kuna mjesecno.

Dugo ga želim tako da...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Čestitam! Neće ti biti žao.

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Vjerojatno ću ga i ja ubost uskoro i nadam se da mu ide cijena još malo dolje kada izađe novi. Moj M7 sljedeći mjesec slavi 4. rođendan i prezadovoljan sam sa njime, ali vrijeme ide, a od ostalih uređaja me ništa ne fascinira i uopće mi se ne sviđa smjer u kojem ide HTC sa novim uređajima, čini mi se da je 10ka zadnja koja mi je po ukusu. Ako sam preživio sa ovom baterijom i sa UltraPixelom, onda ostalo neće biti problem, tim više što mi Wi-Fi više neće igrati ulogu, bitno da je tu superioran audio + 3.5 mm utor, metal, kao i solidne performanse.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Sve si rekao! I ja sam se u HTC zaljubio preko sedmice, iako zapravo i nisam s njom imao previse srece. Prvo ljubicasta kamera, pa su mi pregorila dva punjaca dok nisam shvatio da se ne smiju puniti drugi mobiteli. Isto tako, ima jedno pola godine da mi ne cita SIM karticu, ali ga nisam bio u mogucnosti odnijeti na servis tako da ga sada koristim za viber, whats up, gmail i steam autentikator, a prastari sony ericsson mi sluzi za pozive i sms-ove. Ipak, pokora je nositi dva mobitela sa sobom. Kad nisam na wifi mrezi onda upalim hotspot na sonyju kako bi htc-u bio dostupan internet. Vrlo smijesna situacija!

Sedmica me zapravo vrlo povoljno dosla jer sam je odplatio samo par rata kad je doslo do promjene ugovora pa su nam prekinuti svi dotadasnji uvjeti. Kad mi dođe 10-ka pokusat cu je servisirati i dekodirati pa neka sluzi kao backup mobitel.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ja imam M7 iz prvih serija Glacier White (srebrni) koji isto ima rozu stražnju kameru ali samo kada se baš zagrije, tako da mi to baš nije igralo neku ulogu pošto samo tu i tamo nešto uslikam. Znači toliko 'gazim' taj mobitel, od videa, glazbe svaki dan, mailovi privatni, službeni, tona aplikacija (mislim da ga Snapchat najviše ubija), da se čudim kako više i radi i već nije izdahnuo. Nikad ga nisam slao na servis, sve radi, jedino skoro godinu dana imam režim da ga prije spavanja stavim na punjač i ujutro 100%. Imam zadnju službenu verziju softwarea, nisam ništa nikad dirao, tako da sve u svemu, mi se mobitel višestruko isplatio. Prije par mjeseci mi je prvi puta u životu ispao mobitel na asfalt i to mi je iskliznuo iz unutarnjeg džepa i odspojio se od slušalica i mislio sam da je gotovo, ali preživio je uz par ogrebotinica na bridovima.

Jednostavno me strah uzeti neki drugi mobitel da se ne bih razočarao u zvuk u slušalicama, 10ka mi i odlično leži u ruci, super je dizajniran, jedino mi se ne sviđa taj silver što je naprijed bijeli, tako da vjerojatno uzimam Grey.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ja koristim i svoj stari M7 i naravno novi 10. Razlika je ogromna, neuporediva....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Oprosti, mozes li reci za sto koristis sedmicu tj. kako kombiniras ova dva mobitela?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Firma mi je dala neki bez veze telefon pa sam karticu ubacio u M7 kojeg mi je bilo žao prodati kad sam kupio 10. Znači, koristim ga isključivo za poslovne razgovore 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Sa samim mobitelom sam jako zadovoljan, ali nikako nisam s tim updateom 7.0.

Nakon jedno 3 mjeseca korištenja mogu sa sigurnošću reći da je baterija sigurno lošija nego je to bilo prije, neke aplikacije poput gmaila uopće se ne ažuriraju na vrijeme, također fokus na kameri je gori lošiji. Morao sam to podijelit s vama i nadam se da će što prije doći neka zakrpa koja će popraviti ove stvari.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Pokušaj hard reset (na tvorničke postavke).

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

US unlocked je dobio novi update a nama ćorak! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

7.1 ili nesto drugo?

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ne, nije 7.1. samo poboljšanje performansi. Mislim da su zauzeti razvijanjem software-a za skori HTC 11 (7.1.1). Tek nakon što predstave 11, možemo se nadati 7.1.1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

US unlocked je dobio novi update a nama ćorak! 

Još je najgore kad ovako odgovore onima što pitaju "gdje je prokleti update" 

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Da, baš se o ovome smijem komentarima na xda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Kruži glasina da bi sutra trebali dobiti update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Jel se zna kaj o updateu, kad bi trebali dobit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

HTC Camera app je dobila update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice