- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

E sad, malo vas je groznica ulovila. Dobar je fon, ali da se sad baš
bude tolko opčinjen da vam sati igraju ulogu kad ćete ga ugrabiti,
definitivno nije :)
U t mobile web shopu m8 rasprodan. Cili dan me mucila narudzba, tako da vise neznan hocu li i dobit svog za koji dan.
Uf, ja nazalost sam postao zarazen tom bolescu koju pruza trziste.
Davno sam kupio Nexus One, bio prvi u HR (cak imam gravirano ime iza jer sam medu prvih 100), i tad sam mislio da ce mi ovo bit dostatno da me drzi 24mj (koliko obicno traje ugovor) pa da kupim novi.
Eh onda je stigao problem, izasao je Nexus S, super cijena, reko ja kupit cu ga i eto tako sam poceo izmjenjivat telefone i platforme da bih na kraju vec ove godine izmjenio Note 3/G2/N5/iP5/iP5S/Z1 jer me uvijek zanima nesto novo bez da gubim novce.
Uzasan je taj osjecaj, sad imam Nexus 5 vec 6 mjeseci sto je puno za mene :D, ali vec ocekujem da cu ga brzo promijeniti jer jednostavno - dosadi.
Sto mislite jel se isplati riskirat na ovom? Cijena mi je malo sumnjiva, a i kontakt samo mailom.
Sto mislite jel se isplati riskirat na ovom? Cijena mi je malo sumnjiva, a i kontakt samo mailom.
Osobno preuzimanje i testiraj 20min najmanje mobitel pred njim (zvučnik, mikrofon, ma sve), ako ti se čini dobro, onda uzmi
poštu zaboravi
Zaboravi postu, zaboravi sve osim primopredaje, a i malo je sumnjivo jer mu je to jedan jedini oglas.
Evo stigao konacnu u vip, cijena ista kao s5, sad jedva cekam da skoknem koji dan do Vipa i isprobam ga. A od ovog s njuskala sam odsutao, neda mi se riskirat ni trosit vrijeme.
Sutra napisem detalje, ali telefon je vrh vrhova i u ruci i za radit.
HTC transfer tool odradi sve, od postavki do media fileova ...
Malo se treba naviknuti na power tipku sad na gore desnoj strani i da su onscreen tipke. Ne smetaju sto su onscreen, samo se treba naviknuti ponovno na tri tipke i na cinjenicu da su iznad logoa htc.
Zvuk je savrsen, baterija je nevidjeno dobra, mah, sve napisem sutra.

Da ima bolju kameru, definitvno bi bio moj, stvarno je vrhunski uređaj, nemam riječi
Oni koji planiraju uzeti HTC u tmobile bolje pozurite jer dijele dotview maskice do isteka zaliha :D

Upravo.
Veselio se dot coveru, kad ono ohladio se odmah. Jednom rukom ne možeš koristit mob jer se sam zatvara cover, a kad preklopiš, ne preklopi se do kraja.
U Bug-ovoj recenziji pročitao sam da One ima problem sa tromošću ekrana, jeste li ju vi primijetili na vašim primjercima?

I ja baš gledam i na onoj nekoj skali je SGS5 debelo pobijedio oko ekrana.
Jedni će reć jedno, drugi drugo, ali to je totalno nebitno, ne osjetiš te milisekunde, bio brži S5, M8, 5S, G2, totalno nebitno. Sve je to po meni dovoljno brzo već par generacija.

S5 radi IP57 ima lošije od N3, samo nemam link, pa kad ga nadjem, stavim.

Nije mi se dalo cekat u tweb shopu, pa san uzea odma u tcentru. Mobitel je vrl ugodan, i mogu rec da mi ne smeta sta je ograman, iako imam rukice :D.
Ovo mi je prvi android pa sad se treba dan dva naviknit ( presa s wp7.8 ) na sense 6. Nazalost nisan dobija dotview masku ( iako sam prvi kupija u tom tcentru ). Za koji dan napisem misljenja.
A to sta se tice recenzije u bugu, neznam ko ima je pisa recenziju, ali mislin da su trazili na ulici prolaznike da im nesto napišu. Ono je za plakat recenzija.
To upravo potvrđuje ono što sam rekao, nikako mi nije jasno kako S5 može imati bolji ekran od M8, što se tiće IPS vs AMOLED to je osobno.

Nije isto vrijeme odaziva na touch i npr. refresh rate ekrana ili response time, a meni se cini da se oni na to zale mada nemam pojma o cemu se tocno radi jer ama bas nigdje nista slicno nisam procitao.
Krivo me shvaćaš, ja govorim da su u Bugu stavili (u recenziji) da SGS5 ima bolji ekran, ali ja tvrdim da HTC One M8 ima bolji ekran od Samsung Galaxy S5.
Po mom ukusu M8 ima najbolji ekran što trenutno tržište nudi, prikaz boja/responzivnost, bijela boja, odličan po dnevnom svijetlu
Nisam baš ljubitelj AMOLED-a
amoled je jako sazrio kroz vrijeme, a onaj na s5 je stvarno vrhunski kalibriran.
http://www.displaymate.com/Galaxy_S5_ShootOut_1.htm
i dosta testova kažu da originalni one ima nešto kvalitetniji ekran od m8.
Toliko sam zelio kupit M8,da me ova vijest o One Max-u bacila u depresiju.Cemu kupovat sada nesto,kada ce jos bolji izac jako brzo,vec za 3mjeseca skoro.A i navodno ce ta kamera biti bolja.
Je, ali One Max je ipak phablet, nikako nije sa uporabu sa jednom rukom.