HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 455.208
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Htc M8
@Mitch, navika za flagshipe još od 2000te godine. Dosadit? Rootat? Rom? Niti jedno od troje, jer ne vidim za mene potrebu. Doba Desirea je prošlo kad je root biomprijeko potreban, no sad mi apsolutno ništa bolje ne može donijet. Sigurno ću par dana imat oboje, M7 i M8, jer M7 mi je nekako pri srcu kao telefon po svemu, a mislim da će M8 bit samo bolji upgrade.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
Htc M8

E sad, malo vas je groznica ulovila. Dobar je fon, ali da se sad baš
bude tolko opčinjen da vam sati igraju ulogu kad ćete ga ugrabiti,
definitivno nije :)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

U t mobile web shopu m8 rasprodan. Cili dan me mucila narudzba, tako da vise neznan hocu li i dobit svog za koji dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sardax kaže...
@Mitch, navika za flagshipe još od 2000te godine. Dosadit? Rootat? Rom? Niti jedno od troje, jer ne vidim za mene potrebu. Doba Desirea je prošlo kad je root biomprijeko potreban, no sad mi apsolutno ništa bolje ne može donijet. Sigurno ću par dana imat oboje, M7 i M8, jer M7 mi je nekako pri srcu kao telefon po svemu, a mislim da će M8 bit samo bolji upgrade.

Uf, ja nazalost sam postao zarazen tom bolescu koju pruza trziste.

Davno sam kupio Nexus One, bio prvi u HR (cak imam gravirano ime iza jer sam medu prvih 100), i tad sam mislio da ce mi ovo bit dostatno da me drzi 24mj (koliko obicno traje ugovor) pa da kupim novi.

Eh onda je stigao problem, izasao je Nexus S, super cijena, reko ja kupit cu ga i eto tako sam poceo izmjenjivat telefone i platforme da bih na kraju vec ove godine izmjenio Note 3/G2/N5/iP5/iP5S/Z1 jer me uvijek zanima nesto novo bez da gubim novce.

Uzasan je taj osjecaj, sad imam Nexus 5 vec 6 mjeseci sto je puno za mene :D, ali vec ocekujem da cu ga brzo promijeniti jer jednostavno - dosadi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
Htc M8

Sto mislite jel se isplati riskirat na ovom? Cijena mi je malo sumnjiva, a i kontakt samo mailom.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...

Sto mislite jel se isplati riskirat na ovom? Cijena mi je malo sumnjiva, a i kontakt samo mailom.

Osobno preuzimanje i testiraj 20min najmanje mobitel pred njim (zvučnik, mikrofon, ma sve), ako ti se čini dobro, onda uzmi

poštu zaboravi

*Sony Xperia Z1 Compact*
16 godina
gamer34 kaže...

Zaboravi postu, zaboravi sve osim primopredaje, a i malo je sumnjivo jer mu je to jedan jedini oglas.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

scam

14 godina
Htc M8

Evo stigao konacnu u vip, cijena ista kao s5, sad jedva cekam da skoknem koji dan do Vipa i isprobam ga. A od ovog s njuskala sam odsutao, neda mi se riskirat ni trosit vrijeme.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jutros u VIP-a na Cvjetnom u ZG uzeo M8 gunmetal grey. Prvo sam se 15 minuta mislio dali uzet sivi ili srebrni, no uzeo sam sivi jer imam M7 srebrni.

Sutra napisem detalje, ali telefon je vrh vrhova i u ruci i za radit.
HTC transfer tool odradi sve, od postavki do media fileova ...

Malo se treba naviknuti na power tipku sad na gore desnoj strani i da su onscreen tipke. Ne smetaju sto su onscreen, samo se treba naviknuti ponovno na tri tipke i na cinjenicu da su iznad logoa htc.

Zvuk je savrsen, baterija je nevidjeno dobra, mah, sve napisem sutra.
14 godina
odjavljen
Htc M8

Da ima bolju kameru, definitvno bi bio moj, stvarno je vrhunski uređaj, nemam riječi

*Sony Xperia Z1 Compact*

0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8
*Sony Xperia Z1 Compact*

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Htc M8

Oni koji planiraju uzeti HTC u tmobile bolje pozurite jer dijele dotview maskice do isteka zaliha :D

0 0 hvala 0
16 godina
Istina, kolega mi ju je uzeo. Ne svidja mi se samo jer je ne možeš prelomit da bude uz zadnju stranu kućišta, već ostane nagnuta. U VIPu dobiješ samo onu sivu navlaku, koja je ok, ništa specijalno. Evo nakon 24h korištenja sam oduševljen s telefonom. Svakako kad uhvatim više vremena, napišem malo.
17 godina
sardax kaže...
Istina, kolega mi ju je uzeo. Ne svidja mi se samo jer je ne možeš prelomit da bude uz zadnju stranu kućišta, već ostane nagnuta. U VIPu dobiješ samo onu sivu navlaku, koja je ok, ništa specijalno. Evo nakon 24h korištenja sam oduševljen s telefonom. Svakako kad uhvatim više vremena, napišem malo.

Upravo.

Veselio se dot coveru, kad ono ohladio se odmah. Jednom rukom ne možeš koristit mob jer se sam zatvara cover, a kad preklopiš, ne preklopi se do kraja.

16 godina
Htc M8

U Bug-ovoj recenziji pročitao sam da One ima problem sa tromošću ekrana, jeste li ju vi primijetili na vašim primjercima?

0 0 hvala 0
16 godina
To je sigurni greska. Ovo je najresponzivniji ekran na trzistu i to za duplo od konkurencije. S tim Sense pari jos brzi.
14 godina
odjavljen
Htc M8

I ja baš gledam i na onoj nekoj skali je SGS5 debelo pobijedio oko ekrana.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Htc M8

Jedni će reć jedno, drugi drugo, ali to je totalno nebitno, ne osjetiš te milisekunde, bio brži S5, M8, 5S, G2, totalno nebitno. Sve je to po meni dovoljno brzo već par generacija.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

4 2 hvala 0
16 godina
Osjeti se, vjeruj mi. Imam M7 i M8 u ruci, razlika je znatno osjetljiva. 46ms i 100 ms je ogromna razlika, vidljiva oku i osjetljiva.
16 godina
Deawood, evo: http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/117221-thumb/Phones-display-touch-response-time.png

S5 radi IP57 ima lošije od N3, samo nemam link, pa kad ga nadjem, stavim.
14 godina
Htc M8

Nije mi se dalo cekat u tweb shopu, pa san uzea odma u tcentru. Mobitel je vrl ugodan, i mogu rec da mi ne smeta sta je ograman, iako imam rukice :D.

Ovo mi je prvi android pa sad se treba dan dva naviknit ( presa s wp7.8 ) na sense 6. Nazalost nisan dobija dotview masku ( iako sam prvi kupija u tom tcentru ). Za koji dan napisem misljenja.

A to sta se tice recenzije u bugu, neznam ko ima je pisa recenziju, ali mislin da su trazili na ulici prolaznike da im nesto napišu. Ono je za plakat recenzija.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
sardax kaže...
Deawood, evo: http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/117221-thumb/Phones-display-touch-response-time.png

To upravo potvrđuje ono što sam rekao, nikako mi nije jasno kako S5 može imati bolji ekran od M8, što se tiće IPS vs AMOLED to je osobno.

16 godina
Deawood, pa i nema bolji (responsivniji) ekran od M8, ne znam odakle ti to? Baš čitam i tražim po XDA, ali ne nalazim. Radi protekcije je sigurno lošiji u smislu odziva. IPS v AMOLED nema smisla, po meni je to nepotrebna rasprava, jer to ovisi o kako se sluzi telefonom i u kojim uvjetima, re kome je drže više iki manje saturirane boje.z
14 godina
sardax kaže...

Nije isto vrijeme odaziva na touch i npr. refresh rate ekrana ili response time, a meni se cini da se oni na to zale mada nemam pojma o cemu se tocno radi jer ama bas nigdje nista slicno nisam procitao.

14 godina
odjavljen
sardax kaže...
Deawood, pa i nema bolji (responsivniji) ekran od M8, ne znam odakle ti to? Baš čitam i tražim po XDA, ali ne nalazim. Radi protekcije je sigurno lošiji u smislu odziva. IPS v AMOLED nema smisla, po meni je to nepotrebna rasprava, jer to ovisi o kako se sluzi telefonom i u kojim uvjetima, re kome je drže više iki manje saturirane boje.z

Krivo me shvaćaš, ja govorim da su u Bugu stavili (u recenziji) da SGS5 ima bolji ekran, ali ja tvrdim da HTC One M8 ima bolji ekran od Samsung Galaxy S5.

14 godina
odjavljen
Htc M8

Po mom ukusu M8 ima najbolji ekran što trenutno tržište nudi, prikaz boja/responzivnost, bijela boja, odličan po dnevnom svijetlu

Nisam baš ljubitelj AMOLED-a

*Sony Xperia Z1 Compact*

2 2 hvala 0
14 godina
Htc M8

amoled je jako sazrio kroz vrijeme, a onaj na s5 je stvarno vrhunski kalibriran.

http://www.displaymate.com/Galaxy_S5_ShootOut_1.htm

i dosta testova kažu da originalni one ima nešto kvalitetniji ekran od m8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Toliko sam zelio kupit M8,da me ova vijest o One Max-u bacila u depresiju.Cemu kupovat sada nesto,kada ce jos bolji izac jako brzo,vec za 3mjeseca skoro.A i navodno ce ta kamera biti bolja.

Di2 & EPS FTW!
16 godina

Je, ali One Max je ipak phablet, nikako nije sa uporabu sa jednom rukom. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice