C510: da, ne ili možda?

poruka: 7
|
čitano: 2.012
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

planiram kupiti SE c510i. prije sam imao s302 koji me razočarao, pa sam ovaj put oprezniji.

1. s302 me razočarao jačinom zvuka koja je mizerna. dali c510 ima JAK ZVUK?

2. s302 me razočarao time da ne podržava teme. dali c510 PODRŽAVA TEME?

3. s302 me razočarao time da neke (većina) igrice se ne mogu instalirati i piše "Autorizacija neuspjela". dali se to događa i kod c510?

4. s302 me razočarao brzinom (sporošću) interfejsa. dali c510 ima brži interfejs?

5. s302 me razočarao nekompatibilnošću s SE PC Suitom. dali se c510 može povezati sa spomenutim programom?

6. dali se c510 može moddat, tj, dali se mogu mjenjat izgledi menua, ikone, i stuff kao slično tomu. ako da, jeli komplicirano, dali iziskuje posebno znanje i vještinu, i dali postoji neki program koji to može napraviti.

7. s302 me razočarao nemogućnošću upgradea firmwarea. što god to bilo, dali je dobro ili nije, dali se preporuča ili ne, ja ne znam, ako znate molim vas objasnite, i ako je nešto od ovoga, dali je izvedivo na c510.

Ako imate neke primjedbe na taj mobitel, dajte mi do znanja, da ne kupim opet sranje kao s302.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: C510: da, ne ili možda?

1. ima super zvuk i podržava puno formata muzike

2. naravno ;-)

3. Moći ćeš instalirati sve igre za Sony E.

4. Pa, dosta brži.

5. SE PC Suit je KRŠ! Ali može se povezivati

6. Može se modat, ali ako mu promjeniš softver nevrjedi garancija :(

7. Možeš upgradeati firmware

Moje mišljenje:

DOBRO: cijena, smile detektor, fast net, aplikacije

LOŠE   : mora se paziti na ekran i ogrebotine :(

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg
15 godina
neaktivan

fala puno. ali garancija me ne brine jer planiram kupit rabljeni i neda mi se izdvajat  neznam kolko para za nekaj kaj zastari za 2-3 godine. al ovo mi je bitno bilo, da nebi bilo ko u ovom glupom s302.

i pitanje:

šta dobijem upgradeanjem firmwarea ili bilo kakvim prčkanjem po tome osim tog mijenjanja ikona ili sl.

jel dobim brže performanse ili šta?

ako je prekomplicirano za objasnit, jel može neko postavit link za tu specijalnost

ako baš nije znanost, jel mi može ko objasnit te forice sa flashanjem, debrandanjem, i ko zna kakvim još ...anjem??!

16 godina
odjavljen
quaoquarx kaže...

fala puno. ali garancija me ne brine jer planiram kupit rabljeni i neda mi se izdvajat  neznam kolko para za nekaj kaj zastari za 2-3 godine. al ovo mi je bitno bilo, da nebi bilo ko u ovom glupom s302.

i pitanje:

šta dobijem upgradeanjem firmwarea ili bilo kakvim prčkanjem po tome osim tog mijenjanja ikona ili sl.

ako je prekomplicirano za objasnit, jel može neko postavit link za tu specijalnost

ako baš nije znanost, jel mi može ko objasnit te forice sa flashanjem, debrandanjem, i ko zna kakvim još ...anjem??!

Ja bi ti mogao objasnit! Javi mi se na PM!

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
15 godina
quaoquarx kaže...

i pitanje:

imas na forumu temu za debrandiranje , flesanje i slicno http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/dekodiranje-debrendiranje-flashiranje-ostalo/35176.aspx

15 godina
neaktivan

i još jedna stvar. dali c510 ima nekih ozbiljnijih problema ili nedostataka koji bi možda mogli postati iritirajući?

mister polančec
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa mislim da nema :)

moj ga tata ima i super je to mobač

hello (:
1
Nova poruka
E-mail: