Bonbon popust na mobitele 30%

poruka: 96
|
čitano: 20.402
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

ok, budem jos pito na njihovom forumu..radim to samo zato sto kad mi se otkljuca mobitel na sve mreze otkljucava mi se i fastboot...inace sad nemrem stavljat custom kernele...koma

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Bonbon popust na mobitele 30%
Zna li netko treba li za preuzimanje pošiljke predočiti osobnu iskaznicu ili samo potpisati
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan

Da. treba osobna iskaznica:

http://www.bonbon.hr/info/dostava

15 godina

da kazu da samo posaljem kopiju racuna i IMEI broj pa ce mi vratit kod za otkljucavanje...valjda ce se i fastboot otkljucat

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 14:12 (domac5).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

fastboot se nemoze unlockati kodom, samo preko usb kabela ubacivanjem rekalkuliranog s1boota (nema free nacin)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Valjda sutra dođe,ako sam u petak naručio..3-4 radna dana.  Dobro ste me podsjetili, ostavio sam mojima lovu za pouzeće,a nisam osobnu. Tnx!

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Siskin kaže...

Valjda sutra dođe,ako sam u petak naručio..3-4 radna dana.  Dobro ste me podsjetili, ostavio sam mojima lovu za pouzeće,a nisam osobnu. Tnx!

ja isto očekujem sutra, isto sam naručio mob u petak. Valjda će doći nemrem više čekat. {#}

15 godina
Balvan8 kaže...
Siskin kaže...

ja isto očekujem sutra, isto sam naručio mob u petak. Valjda će doći nemrem više čekat. {#}

od kud ste? ja sam narucio za {#} mob u ned oko podneva pa se nadam da ce sutra stici jer sam ipak u zagrebu {#} 

15 godina
w100 kaže...

fastboot se nemoze unlockati kodom, samo preko usb kabela ubacivanjem rekalkuliranog s1boota (nema free nacin)

alaaaa...a taman sam se poveselio...ma daj prodat cu ovaj mobitel...kakva je to sloboda androida kad nemogu ni custom kernel stavit automatski i 70% custom romova....kakva je to glupost za zakljucavanjem fastboota...

jel znas mozda kolko kosta to ubacivanje s1boota?

13 godina
neaktivan

javi mi se na PM, necemo ovdje.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

od kud ste? ja sam narucio za {#} mob u ned oko podneva pa se nadam da ce sutra stici jer sam ipak u zagrebu {#} 

haha, to sam i ja mislio da ću dobit prije pošto sam iz Zagreba, a naručio sam ga u petak oko 12-13h... {#} Zato nevolim kupovat preko webshopa, nevolim to čekanje, al yebiga ovo je bila prava prilika. 

16 godina
mario1990 kaže...

Znam da kod t-mobilea uopće ne moraš ići u t-centar, pošalješ im mail sa: 

- Ime i prezime

- Kontakt broj

- IMEI uređaja

- MSISDN s kojim je kupljen uređaj (prepaid/postpaid)

Mail adresa na koju se šalju potrebni podaci: tehnicka.podrska@t.ht.hr. U subject (Naslov) maila potrebno je navesti ‘Otključavanje uređaja’.

I oni ti otključaju, vjerujem da je i kod ostalih tako.. :)

Sto je MSISDN? Ja imam iPhone, kupljen pred godinu i deset mjeseci, ali kupio sam ga od poznanika koji je produzio ugovor, pa me zanima mogu li ga sam otkljucati ili moram gnjaviti njega. I ima li veze sto jos nije isteklo 2god ugovora?
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan

Korisnički MSISDN (mobilni broj)

za mobitele kupljene na bonove pravo na otključavanje se dobiva nakon 12mj.

za mobitele kupljene na pretplatu pravo na otključavanje se dobiva po isteku ugovorne obveze ili u slučaju prijevremenog raskida ugovora.

Možeš sam tražiti da otključaju ako imaš:

Kopiju računa

Kopiju jamstvenog lista

Ime

Prezime

Korisnički MSISDN (mobilni broj)

Brand uređaja

Model uređaja

IMEI uređaja

uglavnom te podatke treba imati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 1:27 (mario1990).
17 godina
neaktivan

Kako mi dižu ovi iz Bonbona živce. Neki čovjek je naručio mobitel u nedjelju, broj narudžbe mu je za 1200 veći od mog broja, čovjek živi u Osijeku i njemu je mobitel uredno stigao danas, dok meni koji živim u Zagrebu i naručio sam mobitel u petak, još nije niti isporučen u City Ex, tj. nemaju evidentiran broj paketa! {#} {#} I onda mi kažu da nije bitno di živim nego je rok isporuke 3-7 dana za sve i da je taj čovjek imao sreće! {#} Imam osjećaj da retardirani kreteni rade tamo! 

edit: i sada mi još i obrišu post, na kojem javno izjavuljujem svoje nezadovoljstvo njima i njihovom načinu slanja!

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 11:27 (Balvan8).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
To sam ja.Rekla mi je ona broj paketa i ispalo je da su ga poslali tek jučer,ali još ga nisam dobio nego je kod njih još tj.trebaju ga samo dostaviti
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
robimarko kaže...
To sam ja.Rekla mi je ona broj paketa i ispalo je da su ga poslali tek jučer,ali još ga nisam dobio nego je kod njih još tj.trebaju ga samo dostaviti

e to si ti! {#} Ali tebi je bar stigao mob u Osijek, pa će ti sutra valjda stići, meni nije niti isporučen, a ti si ga naručio u nedjelju, stvarno mi nisu jasni... vidim da već ljudi lagano p*zde, jer nitko nije dobio mob... a na PC Expertu čitam da im nije to prvi puta, da tako zayebavaju ljude sa "slanjem" paketa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 11:25 (Balvan8).
14 godina
Imam dvije narudžbe od nedjelje tj naručio dvije Xperie U,ali svaku na posebnu narudžbu.Što je najzanimljiivije ona narudžba koju sam kasnije napravio je poslana,a ova prije nije
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Imam dvije narudžbe od nedjelje tj naručio dvije Xperie U,ali svaku na posebnu narudžbu.Što je najzanimljiivije ona narudžba koju sam kasnije napravio je poslana,a ova prije nije

ma katastrofa, ko debil sjedim doma sa osobnom i čekam, umjesto da su mi u ponedjeljak rekli: "Nesposobni smo vam isporučiti mobitel na vrijeme jer smo retardirani i poslat ćemo vam ga zadnji dan!"

17 godina

Kako uopće znate da li je narudžba poslana?

Tlačite ljude u korisničkoj službi bez veze, a tek je 3. dan od petka, ili...?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa lijepo pitam na facebooku.Šta mene briga što je tek treći dan.Zapravo se radi o dostavi unutar 24 sata kada oni to zapravo pošalju
robimarko@gmail.com
15 godina
Ja sam narucio u ned i mob mi je doso prije sat vremena Radi se o narudbi 6290

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Ja sam narucio u ned i mob mi je doso prije sat vremena Radi se o narudbi 6290

Isuse bože mislim da ću im sutra nazvat službu za korisnike i da će mi ga taj operater s kojim ću pričat donijet paket pješke na ulazna vrata! Ja sam ga u petak naručio, a br. narudžbe je 5783!

@Elles D.: možeš ih pitati na fejsu da li ti je mob isporučen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 11:49 (Balvan8).
17 godina
neaktivan
power_user kaže...
mario1990 kaže...

- Ime i prezime

- Kontakt broj

- IMEI uređaja

Mail adresa na koju se šalju potrebni podaci: tehnicka.podrska@t.ht.hr. U subject (Naslov) maila potrebno je navesti ‘Otključavanje uređaja’.

Sto je MSISDN? Ja imam iPhone, kupljen pred godinu i deset mjeseci, ali kupio sam ga od poznanika koji je produzio ugovor, pa me zanima mogu li ga sam otkljucati ili moram gnjaviti njega. I ima li veze sto jos nije isteklo 2god ugovora?

T-Com više ne otkljčava iPhone ako nije prošlo 2 godine, nebitno da li je pod ugovorom ili ne. Bar su tako meni rekli prije 10ak dana.

14 godina
Dr.Malenica kaže...
power_user kaže...
mario1990 kaže...

- Ime i prezime

- Kontakt broj

- IMEI uređaja

T-Com više ne otkljčava iPhone ako nije prošlo 2 godine, nebitno da li je pod ugovorom ili ne. Bar su tako meni rekli prije 10ak dana.

Ma muljaju. Ko su oni da mogu o tome odlucivat? Ako je HAKOM donio odluku da se svaki mob mora na zahtjev kupca otkljucat nakon 12mj (prepaid) ili nakon isteka pretplate (postpaid) onda ga mora otkljucat inace krsi zakon. Probaj im zaprijetiti HAKOM-om, a ako neide trazi podatke od prodavaca da znas sa kime si imao posla ili im posalji mail pa ako odgovore da imas dokaz i salji prituzbu HAKOM-u.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 12:00 (the chosen one07).
15 godina
neaktivan

meni oba stigla danas,a naručio u nedjelju ujutro oko 2 sata,vinkovci - he he

U3PM

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
U3PM kaže...

meni oba stigla danas,a naručio u nedjelju ujutro oko 2 sata,vinkovci - he he

znači poanta je da moraš živjet 300km od Zagreba da bi dobio mobitel što prije. {#} Jedina logika mi je to što ste oboje kupili 2 mobitela, pa idu na šemu tko je više para potrošio, prije će dobit mobitel? 

15 godina

a kakvu vrstu placanja ste odabrali vi koji ste dobili a kakvo vi koji jos niste dobili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja pouzećem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stiglo cityexom u podne. Južni jadran :)

platio na ruke dostavljaču.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 13:24 (Siskin).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pouzećem,nije stvar u udaljenosti i količini naručenog,već mislim da lumia 710 nije rasprodana kao ostali,pa im je sigurno gužva.Prošli put sam naručio Ideosa,pa sam ga dobio zadnji dan,a i Zagreb je veliki grad,tamo ne možeš sa poštarom i dostavljačem popiti pivo,jer se ne znate,a i tamo ima puno,puno više dostava

U3PM

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice