Best buy android do 2000kn zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 5.678
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Best buy android do 2000kn

Evo krenuo sam s idejom da ću kupiti alcatel idol-a u t-comu, pa sam nekako nabasao na gygabyte maya m1v2, pa sam naletio na neki H18 F160 (šta je to uopće, pretpostavljam da nije neka kvaliteta kad ima takve specifikacije a cijena nikakva) i sad sam se našao u žbunju mobitela, više ne znam ni sam koji bi kupio. Alcatel me nekako najviše vuče prema općem dojmu, ali procesor mu baš i nije nešto (a recenzije daju različite dojmove igranaj igara, neki kažu da temple run već malo šteka, neki da onaj neki zahtjevni racer zašteka samo tu i tamo, pa ti znaj...)

Pa me zanima koji je po vama best buy do 2000kn s android platformom?

edit: poželjno bi bilo da obrazložite ako znate, i da kažete da li koristite/ ste koristili mobitel

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 17:57 (Pavilioner).

0 0 hvala 0
14 godina
iclock2much

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzmi LG Optimus L9. Ja sam ga uzeo u TELE2 za 2200kn i mogu reći da je stvarno vrijedio tih para. Mobitel je skroz uredu, ništa ne blokira (ni Temple Run), ima 1GB rama, dvojezgreni 1 GHz Cortex-A9 procesor. Također još ima i Android 4.1.2 Jelly Bean. Po meni su mu jedine mane što ima 5 MP kameru i nema Auto-Brightness senzor.

http://mob.hr/recenzija-lg-optimus-l9/

Cijena u dućanu ide 200kn iznad željene cijene ali mislim da imaš na Njušakalu za otprilike 1700kn (toliko ga je moj brat platio - namjenjen za njemačko tržište).

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 18:06 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice