TechnoMAX - zamjena notebooka

poruka: 151
|
čitano: 31.838
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
TechnoMAX prevaranti jedni

Nije istina da proizvod ne moze biti dobar ako se ne kupi u specijaliziranim IT trgovinama, ja sam svoj laptop (Fujitsu siemens) kupio u intersparu za 3500 kn, prije dvije godine a ipak radi kao sat istina je da je dosao bez ikakvog os-a na sebi ali to mi nije predstavljalo nikakav problem, bios sam flashao na najnoviju verziju prije nekih mjesec dana i time utrostrucio brzinu paljenja samog laptopa, ponavljam ipak radi kao sat. Jednom mi je cak slucajno bio ispao dok je bio u torbi i opet nista malo se ogrebao ali nista strasno (iskreno se bojim i pomisliti sta bi se desilo da sam imao HP), kroz njega je proslo dosta duall pa cak i trial bootova (kombinacije sa linux-om i windowsom) ali on i dalje radi kao nov, ovu poruku pisem s njega i stvarno sam zadovoljan s njim i sada nakon dvije godine (garancija mislim da je istekla)............ Jbg. sta rec nego German quality................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

eh cista sreca ova govna u tehno maxu niti neznaju ljudima preporuciti sta da kupe nego lupetaju ja bi da sam tamo uveo dosta promjena odma bi se podigla i prodaja i sve a ne one budale tamo niko nema pojma samo znaju zakasniti na posao onda boli ih briga za kupce onda cekaju pauzu i smjenu i doma uff sta im je to tesko ali i uspijeva im to

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Aj Zvone ne budi baba nego im idi razbi nesto u izloguSmijehNamigiva..................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ajde zadnji odgovor ljudi odoh na bus idemo DALJEEEE TEHNUMAX UNISITI LAP VRATITI

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: TechnoMAX prevaranti jedni
zvonebaba kaže...

ajde zadnji odgovor ljudi odoh na bus idemo DALJEEEE TEHNUMAX UNISITI LAP VRATITI

Go go go go, svakako javi kako je prosao okrsaj.................Smijeh

17 godina
zvonebaba kaže...

Ma to su ti govna, ako ne uspijes i ako nekim slucajom si iz ZG-a ja cu ti osobno pomoc u vezi toga... Ipak sam nes stariji a i mogu prijetit..

Meni su seronje prodali radio (auto radio) uz koji je trebo ici gratis usb + ono sa cime sa radio vadi van a to nisam dobio, al eto to mi nije bilo do tolikog znacaj pa nisam iso nis al malo mi fali da mi shebu nekog koga znam pa makar i ovak prek foruma ili ovak da sjebu da im otidem tamo...

15 godina
Ivan 992 kaže...
zvonebaba kaže...

Go go go go, svakako javi kako je prosao okrsaj.................Smijeh

samo nemoj da bude u Crnoj kronici

15 godina
neaktivan

Istu neugodnost sam imao u links.hr u Zagrebu.

Kupio sam matičnu i drugi dan ju vratio jer nije imala utor za floppy uređaj.

Nisu je htjeli zamijeniti jer je kao jedan pin oštećen. Naravno kažu da sam ja oštetio.

Tražim da me spoje sa voditeljem i preko telefona lik kaže da mi ne može zamijeniti jer oni tvrde da sam to ja oštetio.

Kažem ja liku da je prvi vadio onu plastiku koja štiti utor i pinove za procesor na matičnoj njihov lik na prijemu i da mi je prvo rekao da su 2 pina oštećena, a kasnije je rekao da je 1 pin oštećen (ovaj se valjda misteriozno popravio sam od sebe).

Zatim mi voditelj preko telefona objašnjava kako lik na prijemu nije dobro vidio i da je samo 1 pi oštećen, a ne 2 i da njegova dužnost nije da provjerava ispravnost. Ako njegova dužnost nije da provjeri ispravnost koji je kur.. išao onda skidati tu plastiku jer je onda i on to oštetio, a ne ja koji imam diplomu za razliku od tog konja. Međutim ne žele mi priznati ni garanciju ni ništa iako matična radi, samo je taj jedan pin spigan. Nikad više ne kupujem tamo. Kupac je uvijek u pravu, a ne neka seljačina mlađa od mene i tako bahata i bezobrazna.

17 godina
neaktivan

Gdje je nestala točka na kraju rečenica na ovom forumu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

haha , prijatelj mi je nedavno tmo kupio logitech g5 i krepala mu je tipka, ovih dana ide po novoga na garanciju, javim vam jeli ga dobio haha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Izbjegavajte uvredljive i utužive kvalifikacije: prevaranti, lopovi, govna, seronje i sl.!

U protivnom - topic se zatvara!

...
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
RE: TechnoMAX - zamjena notebooka
Miro kaže...

Izbjegavajte uvredljive i utužive kvalifikacije: prevaranti, lopovi, govna, seronje i sl.!

Nego šta su?? Lako klinca prevarit...

U najmanju ruku su onda neprofesionalni..........

17 godina
neaktivan

Zvonebaba,

ako ti treba pomoć oko ovoga ja znam prijatelja koji zna nekog u Technomaxu pa možda mogu vidjeti. Pošalji mi PM.

A gelde hrvatskih dućana, vidim da niko nije odavno pljuvao po dućanima konzumne elektronike i IT :-) Bilo to HG Spot, Links, Konikom ili Technomax svi oni ti nemogu popraviti laptop ako on ne radi. Zamjenu uređaja radi isključivo uvoznik, a dućani su po zakonu dužni osigurati da možeš i kroz njihov dućan vršiti povrat robe, ali i ne moraš. isto tako su ti dužni u roku od 8 dana zamjeniti uređaj, ali ako je ispravan naravno, a ako nije moraju ga slati na servis i vratiti ga od uvoznika ili servisera u zakonskom roku. 

Osobno sam imao iskustva sa problemima u radu PC i laptopova i mogu se dogoditi 3 stvari;

- Problemi u radu sa Windows sustavom i zbog toga se nemože butati.

- problemi sa softwerom u hardverskim komponentama, driveri za hardverske komponente i MBO

- problemi sa hardverskim komponentama.

Jamstvo na laptop ili PC na probleme u radu sa Windows sustavom ne pokriva. Zvuči čudno ali istinia. Pa čak i ako su došli sa predinstaliranim windowsima. Windows su dodatni proizvod na laptopu. U 40% slučajeva kad laptop ili PC  ne radi odnosi se na ovu kategoriju 

problemi sa softwerom u hardverskim komponentama, driveri za hardverske komponente i MBO. U ovoj kategoriji je najveći dio grešaka koje uzrokuju kvar laptopa, koji se može riješiti. Naj problematičniji su oni problemi sa nekompatibilnošču računala zbog lošeg BIOSa. pretpostavljam da većina nas ovdje na forumu je prilikom kupnje nove MBO odmah osvježila Firmwere (kao i ja :-)). Današnje MBO imaju to rješeno kroz windows sustave i maju dual Biose (ne sve), ali mogućnost da brikaš MBO ostaje.  U glavnom, ma koliko ti ASUS, MSI, Toshiba i ostali govorili da je "safe", nije.  Postoji velika mogućnost ako neznaš sto radiš da odradiš krivo. Slična stvar je i sa ovreclokanjem GPU.

- problemi sa hardverskim komponentama. Ovdje se rijetko događaju problemi ali ih ima

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 13:57 (dado_mt).
17 godina
protjeran

za sve ali iz mog velikog iskustva:

1. biti ljubazan

2. stajati iza svojih riječi i ne lagati.

3. argumentirano razgovarati,ali čim primjetiš da te vozaju onda spomeneš da radiš sa računalima 10-tak godina.

4. nakon toga već razgovaraš sa dozom cinizma,arogancije,ali tiho.

5. spominješ potrošački kod rtl i novu tv. ne htv jer svi tamo imaju hloverku.

6. pitaš tiho da li žele letjeti kroz prozor-zatvoreni(pazi da nema svjedoka)

7. kao slučajno se sretneš sa šefom u fitnes centru ili negdje(prek fejsa saznaš gdje zalazi).odmah će se usrati,sve su to pickice.

8. zovi chuck norisa.

9.zovi mene ;)

shvati da živiš u hrvatskoj i svi to moramo mijenjati.

Z
17 godina
neaktivan

pa ja sam dobio novi G9 miš jer sam poslao sliku ishabanog miša nakon 1god. korištenja i dobio novi na kućnu adresu. Smijeh  Ali poslao sam ga direktno na predstavništvo Logiteca :-)

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 13:55 (dado_mt).
15 godina
neaktivan
Miro kaže...

ja mislim da to samo govoris zato sto su oni bili sponzor za neku nagradnu igru u bugu ....

xFire: rebelsy
17 godina
neaktivan

blago nama i našem mentalitetu uz tolike vrsne poznavatelje zakona i pravila....

najbolji su mi ovi koji se po dućanima prave pametni i pjene sa televizijom, novinama, udrugom za zaštitu potrošača i sličnim kerefekama...

ako vam se već toliko žili oko zamjene, povrata novca ili bilo što slično, zašto se onda ne tužite onima od koga ste proizvod kupili? dakle, ponavljam još jednom, da ne bi bilo greške u komunikaciji, OD koga ste kupili, a ne KOD koga ste kupili.

svaki proizvod uz sebe ima odgovarajuću garanciju koju vam je prodavatelj dužan izdati, i na kojoj piše adresa uvoznika i ovlaštenog servisa. odi tamo, pa se tamo žali.

sve i jedna stvar s kojom sam ikada imao problema, odeš fino u ovlašteni servis ili zastupništvo, prijaviš kvar i stvar riješena. ako je u nekom normalnom roku, dobiješ zamjenu (ili povrat love), ako treba, pričekaš da se uređaj istestira i to je to...

šta će ovi u dućanima, plaćati za stvari koje su otpakirane i korištene, kud i ovako imaju u prosjeku neke mizerne plaće??

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
no name kaže...

ako vam se već toliko žili oko zamjene, povrata novca ili bilo što slično, zašto se onda ne tužite onima od koga ste proizvod kupili? dakle, ponavljam još jednom, da ne bi bilo greške u komunikaciji, OD koga ste kupili, a ne KOD koga ste kupili.

Znaći ako neki proizvod kupim u nekom dućanu u Hrvatskoj i ne valja

da ga odem vratiti u Kinu jer na njemu piše da je proizveden u Kini???

16 godina
protjeran

evo me iz usranog tehnomaxa naravno bez laptopa i skoro pa izbacen iz trgovine oni nece nista pa onda u ponedeljak idem sa odvjetnicom pa cemo vdijeti

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naravno da neće ništa kad sve ***** zaposleni kojima je važniji 1 laptop od kupca!

U links.hr sam bio 5 puta da reklamiram matičnu i njima je važnijih tih 900 kn koliko vrijedi matična od jednog kupca pa sam ih sterao u kur..

Matična radi, ali je 1 pin malo spigan, a takvog su mi prodali. Ne žele priznati svoju grešku i dati zamjenu. Velika je sramota da se tako bahato ponašaju prema kupcima, trebao bi otići u udrugu potrošača, a i tebi to preporučam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 17:14 (Brian).
17 godina

Sad barem znam gdje sigurno neču kupovati.

Sometime the best defense is to attack!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zvone baš mi je žao...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
Sto ces... zato se tamo ne kupuje... Preporucam prijavljivanje udruzi potrosač i isto tako i emisiji potrošač... nemaš pojma koliko im prometa možeš preusmjeriti...
In Control
16 godina
protjeran

to mi i je isto napameti a i kolko ja znam roba ako je starija od 6 mjeseci postaje rabljena roba a oni tamo imaju plocu vec sigurno godinu dana i jednu HD 4870 PO CIJENI OD 1899kn to ni budala nebi kupila

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
zvonebaba kaže...

evo me iz usranog tehnomaxa naravno bez laptopa i skoro pa izbacen iz trgovine oni nece nista pa onda u ponedeljak idem sa odvjetnicom pa cemo vdijeti

Odi tamo s odvjetnicom i sa svim dokumentima (racun ,garancija itd) i zapljeni im nešto od robe u vrjednosti laptopa!Izlanuo se

15 godina
neaktivan

sta se tice kompjutera i slicnih stvari nikada nebi kupio u nekoj tako vecoj firmi. to kupujem u maloj specijaliziranoj trgovini. ove sve velike firme su vecinom bahate i rijetko tko prima reklamacije a svi znamo kakve gluposti se desavaju s kompjuterima.

sta se tice tehnomaxa svi smo mi culi samo jednu stranu price i svi pljuju po tehnomaxu. trebalo bi cuti i drugu stranu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

kupio bi inace u linksu di uvijek idem i tamo sam sa prijaltejima i svim najmanje 100000 potrosili kupio bi tamo da nisam imao ove sugave bodove ali drago mi je popljuvati cu im trgovinu i sve jos cu dignuti FTP server i par stranica protiv njih i forume neznaju sta ce im biti plus u novine jos pa ce vidjeti a kada dobiem laptop onda cu im dati na jednom papiru sve linkove i sve sta sam napravio protiv pa nek se cude sugavci jedni

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zvonebaba kaže...

kupio bi inace u linksu di uvijek idem i tamo sam sa prijaltejima i svim najmanje 100000 potrosili kupio bi tamo da nisam imao ove sugave bodove ali drago mi je popljuvati cu im trgovinu i sve jos cu dignuti FTP server i par stranica protiv njih i forume neznaju sta ce im biti plus u novine jos pa ce vidjeti a kada dobiem laptop onda cu im dati na jednom papiru sve linkove i sve sta sam napravio protiv pa nek se cude sugavci jedni

Šalji u 24 sata jos ce ti oni to objavit!! Namigiva

16 godina
neaktivan
zvonebaba kaže...

a di je hebat ću im mater???

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
16 godina
protjeran

haha evp bas gledam na 24 sata stranici di se moze dobiem pare za sliku hahaha

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: