OptiDSL_xx WEP crack ? zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 3.110
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
OptiDSL_xx WEP crack ?

Vidim u susjedstvu dosta OptiDSL_xx ssid-ova, te sam neke pokusao crackati (injektirati) ali ne ide. Crackati WEP znam, razbio sam ih dosad 80-ak. Koliko vidim po MAC-u to su D-Linkovi, a daljnjim istrazivanjem sam utvrdio da se radi o modelu DSL-2640R. Probao sam aireplay-ng 3,4 i 5 nacine injektiranja, ali ne dobivam apsolutno nista. Dali je taj D-Link otporan na WEP crackanje ? Dali je netko uspio razbiti OptiDSL_xx ssid-ove ?

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people...Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: OptiDSL_xx WEP crack ?
gReMLiN kaže...

Vidim u susjedstvu dosta OptiDSL_xx ssid-ova, te sam neke pokusao crackati (injektirati) ali ne ide. Crackati WEP znam, razbio sam ih dosad 80-ak. Koliko vidim po MAC-u to su D-Linkovi, a daljnjim istrazivanjem sam utvrdio da se radi o modelu DSL-2640R. Probao sam aireplay-ng 3,4 i 5 nacine injektiranja, ali ne dobivam apsolutno nista. Dali je taj D-Link otporan na WEP crackanje ? Dali je netko uspio razbiti OptiDSL_xx ssid-ove ?

neznam baš koliko se smije otvoriti ovakva tema

moguće da nešto krivo radiš, jer ja nisam imao probleme s njim, imam ralinkovu mrežnu karticu.

netko sa malo programerskog znanja može promjeniti softwer samog routera da ignore sve deauthentication pakete i takve stvari, ali sumnjam da je to taj problem na koji nailaziš

I’m the juggernaut b*tch.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice