IP adresa

poruka: 17
|
čitano: 7.145
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
IP adresa

novi sam ovdje.ne znam postoji li ovakva tema.

zanima me može li se utvrditi lokacija korisnika preko ip adrese i

kako se može zapravo otkriti ip adresa?

probao sam na blef otkriti svoju lokaciju na nekim ip trace

stranicama ali su mi pokazivali pogrešna mjesta.

mogu li ikako drugi korisnici na raznim forumima otkriti ip adresu,naravno osim moderatora.

teško ovo život
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: IP adresa

ne, niti moderator ne moze.

13 godina
neaktivan
IP adresa

tnx

teško ovo život
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
IP adresa

pozdrav svima , zašto mi na ip locate pokazuje Kaštel Gomilica a živim u Splitu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 9:06 (osvit).

0 0 hvala 0
17 godina
IP adresa

Zato jer ti provider zna da si kastelanski huligan.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

7 0 hvala 0
14 godina
ma ja zivim na pagu a ip locator kaze da zivim kod dubrovnika tako da
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina
odjavljen
IP adresa

ne ozbiljno pitam zašto IP LOCATE ne pokazuje točnu adresu nego adresu nekog iz Kaštel Gomilice?

0 0 hvala 0
17 godina
osvit kaže...

ne ozbiljno pitam zašto IP LOCATE ne pokazuje točnu adresu nego adresu nekog iz Kaštel Gomilice?

Jer je tesko locirati korisnika po dinamickoj IP adresi. Odnosno, moze se, ali samo direktno preko providera.

GeoIP usluga ti cesto nije precizna. Niti moze biti.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
14 godina
to ti je do providera kao sto sam ti reko ja zivim na pagu a ip locator kaze da zivim kod dubrovnika i to me najmanje zaboli jos i bolje ko bude me trazio preko ip adrese nece me nac
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina
odjavljen
IP adresa

ja nisam huligan, ja sam ultras!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IP adresa

koliko vremenski dugo forumi moraju čuvati podatke o ip adresama korisnika foruma?čitao sam da postoji neka zakonska obveza 6 mjeseci.ako je to točno.što nakon toga?

teško ovo život
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IP adresa

Mislim da ih bagovci cuvaju od pocetka vremena do kraja vremena. U cemu je problem? Sto te toliko brine? Ako ne zelis da te se nadje koristi proxy-e.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IP adresa

ma ne.krivo si shvatio.možda sam se ja krivo izrazio.htio sam pitati koliko se vremenski dugo čuva podatak o ip adresi korisnika.pitao sam na primjeru foruma.nešto sam načuo da je 6 mjeseci.načuo.proxy server ne koristim niti imam potrebe.ubuduće se moram naučiti jasnije izražavati.

to ti je tako kad sam markirao u školi.

teško ovo život
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IP adresa

Kazen ti, oduvik i zauvik. IP adresa je samo jedan record, vjerovatno logiraju pri svakoj poruci sa kojeg se IP-a slala. 

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
IP adresa

I da drže IP godinu dana, tak ti je svejedno. Default je svakih 24 sata mjenjanje IPv4, a kad dode IPv6 onda imas svoju staticku adresu pa se onda brini. Policija ti moze zatrazit IP od nekakvog ISP-a, ( nisam siguran koliko neki t-com, iskon, amis drze arhivu), ISP daje podatke koji dan u koliko sati je ta adresa bila recimo kod tebe. ISP moze vidjeti tko si, kaj si... Drze oni to neko vrijeme, ali ne ne mogu(nebi smjeli) baratat s tom informacijom . Jedino na zahtjev policije.  Ne vjerujem da neki forum ili bilo koja web adresa moze tebe locirat po IP-u. 

0 0 hvala 0
16 godina
IP adresa
Moze, ali samo priblizno ili zemlju u kojoj zivis.... a to im puno ne pomaze
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IP adresa

ISP drzi podatke za vazda vijeke. Prislusne sluzbe imaju pravo na live retrieval za zadnjih 6 miseci. Ostatak ide u backup koji se mora cuvati.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice