D-Link DWL-G510

poruka: 9
|
čitano: 4.586
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
D-Link DWL-G510

Imam gore navedenu Wireless karticu i OS Win 7. U zadnjih par dana događa mi se to da mi puca veza između rutera i kompa i to sve češće, jel zna netko u čem bi mogao biti problem (imam instaliran najnovij driver 5.30 za Win7).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D-Link DWL-G510

Kolika je jačina signala koju ti pokazuje u network centru, koliko si udaljen i jesi li na istom katu kao i router? Također imam tu karticu i signal varira od fair do excellent, s tim da ponekad kod fair dolazi do rekonekcije...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D-Link DWL-G510

Također sve najbolje o kartici. Kakav ti je signal?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: D-Link DWL-G510

ruter je udaljen 3 metra u istoj prostoriji, signal varira od 3/ 5 crtica do 5/5!

15 godina
Memphis kaže...

Imam gore navedenu Wireless karticu i OS Win 7. U zadnjih par dana događa mi se to da mi puca veza između rutera i kompa i to sve češće, jel zna netko u čem bi mogao biti problem (imam instaliran najnovij driver 5.30 za Win7).

Majstore,

provjeri je li imaš puno oklnih WLAN mreža. Može biti da imaš neku mrežu koja radi na istom kanalu kao i tvoja, pa da imaš interferenciju signala. Ja sam imao s tim gadnih problema dok sam živio u neboderu na Zapruđu. Bilo je kakvih 20-ak WLAN mreža koje su bile dovoljno jakog signala da mi stvaraju nered u stanu.

Inače i kod mene je ta ista kartica i tad je bio Thompson WLAN router/modem od iskona.

Ako vidiš da imaš neku od WLAN mreža koja radi na istom kanalu kao i tvoja, pokušaj ručno promijeniti kanal na AP-u. Obično je preporuka da se ide na kanal koji je što dalje kanala na kojima rade okolne mreže.

Pozdrav!

17 godina
neaktivan

Jos da dodam da na toj udaljenosti signal ne smije padati ispod 5 crtica. Meni kroz dvije ploce signal ne pada ispod 3/5.

:)
15 godina
mali od foruma kaže...
Memphis kaže...

Majstore,

provjeri je li imaš puno oklnih WLAN mreža. Može biti da imaš neku mrežu koja radi na istom kanalu kao i tvoja, pa da imaš interferenciju signala. Ja sam imao s tim gadnih problema dok sam živio u neboderu na Zapruđu. Bilo je kakvih 20-ak WLAN mreža koje su bile dovoljno jakog signala da mi stvaraju nered u stanu.

Inače i kod mene je ta ista kartica i tad je bio Thompson WLAN router/modem od iskona.

Ako vidiš da imaš neku od WLAN mreža koja radi na istom kanalu kao i tvoja, pokušaj ručno promijeniti kanal na AP-u. Obično je preporuka da se ide na kanal koji je što dalje kanala na kojima rade okolne mreže.

Pozdrav!

provjerio sam to ...i to je ok .. jedini koristim zadani kanal

15 godina
logic kaže...

Jos da dodam da na toj udaljenosti signal ne smije padati ispod 5 crtica. Meni kroz dvije ploce signal ne pada ispod 3/5.

mislim da kartica mi stavra problem, jer mi javlja bluescreen i resetira windowse kad uključim utorent da mi skida ...

15 godina

ne znam

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 2:40 (Memphis).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice