Treba mi wireless router nesto jeftinije da može ova antena na njega http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.48f3a6af60354c37872bce6f668c2d18.antena_2_4ghz_-_10_0dbi_airlive_wai101_omni-directional.aspx?
wireless router
- poruka: 14
- |
- čitano: 3.765
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li može netko preporučiti neki router?
Nitko nema neki savjet?
imam router i nadam se da može ta antena. router je zyxel neki. ima wlan i lanx4. druho ne znam... :(
D-Linkov DI-524 mene služi bez problema.
Mislim da ti je taj sasvim dovoljan,ja sam ga koristio i sve 5..morao sam ga promijenit zbog max tv-a sad imam neki simensov..
Hvala svima na odgovorima, uzet ću onda ovaj d-link-ov nadam se da ce moc ova antena.
sta preporučuješ?
Puno sam TP linkova prodao i podesio i do sada su mi se pokazali neuporedivo bolje i od D linka i airlive-a.
ma nema rutera sto se tice wirelessa do airlive Wl-5470POE.. najjbolji ;)
Ja ima losa iskustva sa njima. Na dva routera mi se desilo da kad pozelim nesto promijenuti recimo skinuti zastitu na bezicnoj vezi nema snase da udjem u router. Resetovao ne resetovao nema sanse. Vracanje na fabricka podesavanja ne pale. Cak sam na jednom resetom skinuo zastitu ali nikad nisam mogauci u njega vise. A uredno radi. Meni neobjasnjivo. Zato bjezim od airlive-a.
ako se ikad zblokira., mora se restartat i s 192.168.1.6 uci u njega., metne se nanovo firmware., i radi ko nov... jednom sam moral to napravit ,tek kad sam ga kupil., jer sam ga metal na jaci firmware... nakon toga jos hvala bogu nemam problema.. naravno, ako vidim problem s njime, prelazim na drugi :D