Ubee ruter , mala brzina

poruka: 5
|
čitano: 4.672
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Ubee ruter , mala brzina

Presao na veci paket, zelio brzi intenret.

Imao sam 40Mb/s internet i brzina preko wi fi je bila 37 sto je sasvim normalno.

E sad , dobio taj novi net , brzina 50 mb/s , nema sanse vise. Zatraazim novi ruter (ubee) koji ima mogucnost emitovanja 5ghz signala . 

Taj 5g bi trebao isporucivati max brzinu jer niko u zgradi nema takav.

Uvjeravaju me kao budalu da je nemoguce preko wi fi imati max.... 

Da li mozete preporuciti neki ruter preko kojeg cu zagarantovano imati max brzinu?

hvala

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Ubee ruter , mala brzina

- koji kućni ruter imaš (tip) i koliko brzine imaš po ugovoru sa provajderom ?

- koji tip "ubee" ???

- čime se spajaš na ruter , PC , laptop smartfon i imaju li oni mod rada sa "ac" i "n300" ili samo "n150" ?

- da li imaš punu brzinu preko lan-kabla ? .... jer wifi je podložan smetnjama i problemima sa udaljenosti bez obzira na mod.

11 godina
neaktivan
Ubee ruter , mala brzina

Ubee EVW327 .

Ugovor s provajderom na 80mb koliko i prikazuje preko LAN kabla. Preko wi fi skroz slabo. Ruter udaljen 1.5m od mene , znaci blizu skroz.

Uredjaji podrzavaju standarde (galaxy s7 i dell laptop sa intel dual band wireless-ac 3160) .

0 0 hvala 0
17 godina
Ubee ruter , mala brzina

Ja imam Ubee EVW32C i "vidim" punu brzinu, 60/4 (upravo sam na telefonu "očitao" 58.0Mbps/4.32Mbps). Ono što sam primetio je da se ponekad zna zaglupeti i tada brzina postane bedna. Tada restartujem sve uređaje (ponekad i više od jednog puta) i onda se stvari vrate na normalu. Pri tom, uglavnom (mada ne uvek) je slučaj da se "zaglupi" 2.4GHz frekvencija i pate uređaji koji rade na njoj (desktop, laptop), dok na telefonima koji se spajaju na 5GHz i tada uglavnom imam punu brzinu.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ubee ruter , mala brzina

Ja nikada nemam punu brzinu. A na laptop i mobitelu se kacim na 5g . 

Zvat cu ih da mi drugi primjerak daju. AKo bude problema, kupit cu sebi neki privatno 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice