Optima-edimax wlan

poruka: 7
|
čitano: 5.206
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Optima-edimax wlan

Optima telekom

Wlan router edimax (lijeno mi se dignut vidit koji)

Onaj što je instalirao nezainteresiran

Svako malo ona "bumbeta" tj svjetiljčica ADSL počne treperit što znači da "se spaja" router na net.

To samo po sebi znači da mi puca internet.

Lan vezu nisam testirao (opet mi lijeno)

Savjeti, iskustva.....

Komentari tipa kupi.......... taj router............. edimax bljak..........šta će ti to.... nek ostanu za vas.

Napomena. nešto pri instalaciji nije bilo kako treba i postavio mi je "instalater" nake manualne adrese dok je drugi laptop pokupio sve sam.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Optima-edimax wlan
Fidel kaže...

Optima telekom

Svako malo ona "bumbeta" tj svjetiljčica ADSL počne treperit što znači da "se spaja" router na net.

Savjeti, iskustva.....

Komentari tipa kupi.......... taj router............. edimax bljak..........šta će ti to.... nek ostanu za vas.

Napomena. nešto pri instalaciji nije bilo kako treba i postavio mi je "instalater" nake manualne adrese dok je drugi laptop pokupio sve sam.

Hvala

ako je optima u pitanju, edimax je vjerojatno ar-7084gA.

pa, jel ti puca veza ili ti samo smeta što lampica blica?

ako ti puca veza vjerojatno se radi o tome da ti je puštena prevelika brzina na port ili da ti parica jednostavno ne podnosi deklariranu brzinu. zovi szk, i prijavi kvar. :)

Silence! I Kill You...
16 godina
neaktivan
Fidel kaže...

Optima telekom

Savjeti, iskustva.....

Hvala

Ja imam router edimax i radilo je sve u redu na početku i onda je počeo da mi lampica od adsl-a treperi i ne mogu se priključiti na internet. Nazvao sam Optimu i oni mi kažu da resetiram router i ja to napravim i opet problemi,onda sam im rekao da pošalju čovjeka da vidi u čemu je problem i čovjek je pogledao i kaže da je sve u redu sa routerom,kablovima itd. i čovjek mi je rekao da ne resetiram router j nego da oni u Optimi resetiraju karticu jel se zna nakupiti vlage.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 20:56 (MEGATON).
17 godina
neaktivan
Optima-edimax wlan

ako ti se to pojavilo sa 01.07., onda je moguće da ti je zasmetalo dizanje brzina...

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A da se isprsim ja i kupim drugi router jer me malo iritira ovo meni je bilo i prije podizanja brzina tj čim sam uveo tel. i internet prije nekih 20 dana.

Ili da prestanem biti lijen pa testiram situaciju sa kabelom tj. Lan konekcijom. Pa onda maltretiram službu za korisnike.

Možda bi bilo pametno.

nevolim ne biti lijen al ako se mora...............

17 godina
neaktivan
Fidel kaže...

A da se isprsim ja i kupim drugi router jer me malo iritira ovo meni je bilo i prije podizanja brzina tj čim sam uveo tel. i internet prije nekih 20 dana.

Ili da prestanem biti lijen pa testiram situaciju sa kabelom tj. Lan konekcijom. Pa onda maltretiram službu za korisnike.

Možda bi bilo pametno.

nevolim ne biti lijen al ako se mora...............

realno, prije ćeš naći iglu u plastu igala, nego anex A ruter u ponudi naših informatičkih dućana.

rekao bih da je problem u parici (a gore sam ti već spomenuo da je moguće da ti je od početka puštena prevelika brzina na portu, pa da te to guši)

a ovo testiranje te ionako ništa ne košta...pa, eto, ne bud' lijen

Silence! I Kill You...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 21:41 (no name).
15 godina
neaktivan
Optima-edimax wlan

Evo da ne otvaram novu temu...mene zanima koji bežićni ruter da uzmem... Isto imam optimu. Treba mi Wlan u trgovini su mi rekli da mora biti Annex A... Dali je to važno ako ja želim samo ruter ne i modem???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice