Hej ljudi
ovako danas sam dobio GIGASET SX763, i ukopcao sam u rotueru opciu print server i on mi je detektao printer i sada kako da printam sa drugih racunala u mrezi
Hej ljudi
ovako danas sam dobio GIGASET SX763, i ukopcao sam u rotueru opciu print server i on mi je detektao printer i sada kako da printam sa drugih racunala u mrezi
itko
Hej ljudi
Trebaš instalirati taj printer kao mrežni na svako računalo. Ideš na add a printer, možeš probati s Add a network..printer (s jednim print serverom sam se dugo navlačio i nisam uspio) ili add a local printer. Ako odabereš add a local printer onda idi na create a new port i tamo odaberi Standard TCP/IP port, upiši IP adresu (u tvom slučaju adresa routera). Dalje se svodi na instaliranje drivera.
nece da ga nade
nece da ga nade
Koja metoda, adda network ili add a local? Napravi SS gdje si zapeo.
network nece da ga detekta
Idi onda preko add a local. Odaberi create new port, odaberi standard TCP/IP port, upiši adresu od routera i onda se javi ako zapneš.
Idi onda preko add a local. Odaberi create new port, odaberi standard TCP/IP port, upiši adresu od routera i onda se javi ako zapneš.
opet ga ne detekta prbao
opet ga ne detekta prbao
Ajde postaj sliku ekrana gdje zapneš. Možda ti mogu pomoći.
sutra cu nemam volje sada sa tim se zezat