Adaptacija wireless adaptera

poruka: 5
|
čitano: 1.930
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

imam Wireless Adapter D-Link DWL-AG530 koji, na žalost ima zalemljenu vanjsku antenu, zanima me kako bih mogao skinuti tu antenu i staviti konektor kako bih mogao mjenjati vanjske antene po potrebi (i koristiti outdoor antenu).

da li je pametnije rezati žicu i na nju nalemiti konektir ili je boje konektor zalemiti direktno na tiskanu pločicu

da li bih takvom preinakom narušio kvalitetu signala

:(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nekak mi se cini bolja ideja da rezes kabel :) I nadostukljas..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Adaptacija wireless adaptera
mmaric kaže...

imam Wireless Adapter D-Link DWL-AG530 koji, na žalost ima zalemljenu vanjsku antenu, zanima me kako bih mogao skinuti tu antenu i staviti konektor kako bih mogao mjenjati vanjske antene po potrebi (i koristiti outdoor antenu).

da li je pametnije rezati žicu i na nju nalemiti konektir ili je boje konektor zalemiti direktno na tiskanu pločicu

da li bih takvom preinakom narušio kvalitetu signala

:(

Reži kabel bolje će ti biti signal se tada nebi trebao narušiti....
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

hvala na odgovorima

nekako sam i ja bliži toj ideji, o rezanju kabla... nekak je lakša za napravit...

htio sam dat nekom servisu, al nitko (mislim ovih par koje sam zvao) neće

mislim zalemit ću ja to ... radit će to samo se bojim gušenja signala...

a zbog slabog signala i hoću staviti jaču antenu... na kraju će biti tako da ću

staviti jaču antenu (imam onu od 10dB) a intervencijom na karici ću zagušit signal

jel netko možda zna neki dobar servis (majstora) koji bi možda to napravio,

nekako mi je bed sje.. karticu koja košta >400 kn 

D-Link Air Xpert DWL AG530 D-Link Air Xpert DWL AG530

0 0 hvala 0
17 godina

Moj savjet ti je da ne lemiš ništa, jer bi lako mogao uništiti karticu, pogotovo ako lemiš direktno na pločicu. Iz nekog razloga se struja i visoka toplina ne slažu dobro s osjetljivom elektronikom. :D

A ako ih spojiš preko spojnica, pitanje je kolika će biti kvaliteta signala? Samo pazi da ne uništiš možda sasvim solidnu karticu...

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice