Spajanje Xbox 360 na PC monitor

poruka: 2
|
čitano: 3.587
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Spajanje Xbox 360 na PC monitor

imam xbox 360 i htio bi ga spojiti na monitor koji nema ulaz za AV kabel. Zanima me koji mi kablovi trebaju, gledao sam tutoriale neke, ali ima dosta različitih kablova po tutorialima koje su naveli

Ja mislim dad mi treba xbox 360 hd avg kabel

i audio splitter

Pitanja:

Neznam koji mi audio splitter treba( negdje sam vidio female-female a negdje male-female)

Zanima me od nekog koje vec spajao xbox 360 na monitor koje je kablove koristio, molim detaljno, ako moze sa linkom proizvoda gdje je kupio to

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Spajanje Xbox 360 na PC monitor
HD4870 kaže...

imam xbox 360 i htio bi ga spojiti na monitor koji nema ulaz za AV kabel. Zanima me koji mi kablovi trebaju, gledao sam tutoriale neke, ali ima dosta različitih kablova po tutorialima koje su naveli

Ja mislim dad mi treba xbox 360 hd avg kabel

i audio splitter

Pitanja:

Neznam koji mi audio splitter treba( negdje sam vidio female-female a negdje male-female)

Zanima me od nekog koje vec spajao xbox 360 na monitor koje je kablove koristio, molim detaljno, ako moze sa linkom proizvoda gdje je kupio to

Ja sam ga spajao na lcd tv preko vga ulaza,kabel je isti kao kod pc-ja samo sa dodatkom audio muških činč priključaka.Imaš kabel za nabaviti preko oglasnika,košta 100-njak kuna.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice