Samsung P2470H vs Acer S243HLBmii

poruka: 11
|
čitano: 3.464
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle, koji od ova dva monitora iz naslova uzeti. Ovoh Acera svi hvale zbog LED osvjetljenja, dok samsunga hvale zbog 2ms i zbog brzine , ali i ovaj acer također ima 2ms odaziv.

Meni je to isključivo zbog igranja i ništa drugo, ni filmovi ni obrada fotografije...ma ništa osim igranja. Što onda da kupim? osobna uskustva su dobrodošla!

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Samsung P2470H vs Acer S243HLBmii

Eh, da, i koji ima bolje kuteve gledanja od ova dva, ako ste imali priliku vidjeti uživo?

Hvala!

15 godina
neaktivan
Ja također kupujem novi monitor i ne mogu se odlučit tražim 23" ili 24" a neznam šta da uzmem
xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

I ja sam razmišljao o Aceru, no kako ga se više ne može nabaviti u Sisku odgodio sam nabavu monitora za 2 mjeseca. Prema onome što sam vidio na netu, Acer rastura sve živo.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 19:12 (vexx5555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma i ja razmišljam o aceru ali nema ga u zadru nigdje. a inače bih uzeo samsung jer do sad su bili dobri. ipak sam neodlučan za poxxxxxti.

ako je tko probao bilo koji od ova dva monitora nek napiše svoje mišljenje, ovima u raznim časopisima i na net recenzijama ne vjerujem ništa.

zna li tko kako danas stvari stoje s mrtvim pikselima? ima li toga još?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

P2470H je bolji ima kvalitetniju sliku i sve tako da uzmi njega možeš pogledat i testove na internetu pa ćeš vidit.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš prav'. Uzimam samsunga, ovaj Acer mi je ionako sumljiv, ipak samsung puuuuuuuno duže pravi LCD-ove od njih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 8:53 (Coolermaster-master).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

A odkuda vam to da samsung ima bolju sliku,ja sam isto neodlucan ali pogledajte par recenzija na netu pa odlucite,ionako kupujtete samsung samo zbog imena...U BUG-u su za Best Buy uzeli Acera....

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Black Iso kaže...

A odkuda vam to da samsung ima bolju sliku,ja sam isto neodlucan ali pogledajte par recenzija na netu pa odlucite,ionako kupujtete samsung samo zbog imena...U BUG-u su za Best Buy uzeli Acera....

Normalno da su njega uzeli kada doslovno mrcvari konkurenciju. IPS je prehebeno preskup,a do tada vladaju ovakvi monitori.

17 godina
protjeran

znaci onda da je Acer bolji od Samsunga P2470H?

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Black Iso kaže...

znaci onda da je Acer bolji od Samsunga P2470H?

Bolji, puno bolji. Tanji je, zauzima manje prostora, nema probijanja pozadinskog osvijetljenja, bolja slika i boje, manje troši, manje košta.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice