Trazim preporuku IPS monitora, znaci na prvom mjestu mi je kvaliteta slike.
Minimum mi je 24" i nebi isao preko 27", a budget je nekih 2000kn max.
27" IPS za 2000 kn? I tata bi sine
Jedini IPS od 24" koji (skoro) ulazi u tvoj budžet je Dell U2412m . I sam ga imam i monitor je (za tu lovu, da se razumijemo) odličan. Za nešto bolje, iznos ćeš morati udvo/trostručiti
Znam da i LG ima nesto jeftinije a kvalitetne IPS pa sam stavio cisto da se nade
Kolika je u biti razlika izmedu malo boljeg klasicnog monitora (acer g245h) i tog della?
Nisam imao prilike nigdije ga vidjeti uzivo
Znam da i LG ima nesto jeftinije a kvalitetne IPS pa sam stavio cisto da se nade
Kolika je u biti razlika izmedu malo boljeg klasicnog monitora (acer g245h) i tog della?
Nisam imao prilike nigdije ga vidjeti uzivo
U mom Dellu je baš LG matrica. Ne znam je li LG verzija ovog monitora izašla... Tu bi se mogla koja kuna ušparat, ali ne previše.
Nisam ga uspoređivao s dotičnim Acerom, ali u odnosu na ostale TN-ce, ovaj Dell je bolji u pogledu kuteva i boja. Downside mu je crna boja kod koje je prilično izražen IPS glow (kako mičeš pogled crna postaje svjetlija ili tamnija, ovisno o čak i vrlo maloj promjeni kuta). Ovo mu je po meni ujedno i najveća mana. Postoji i lagano probijanje pozadinskog osvjetljienja u kutevima. Uočljivo je na crnoj podlozi, ali meni osobno ne smeta.
Pogledaj kaj nudi ovaj dole AOC 27 model i nema frke.
http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/aoc-e2795vh/117739.aspx
Pogledaj kaj nudi ovaj dole AOC 27 model i nema frke.
http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/aoc-e2795vh/117739.aspx
Prije sam imao VA matricu (PVA do duše) i bio vrlo zadovoljan kvalitetom slike. Ovaj AOC bi mogao biti dobar izbor...kome odgovara 1920*1080 na 27". Bilo bi idealno vidjeti oba monitora uživo kod nekoga...
Ramobx, u recenziji kojoj si dao pise da taj aoc se vise ne proizvodi sa tom posebnom matricom vec sada ima obicnu nt
Ramobx, u recenziji kojoj si dao pise da taj aoc se vise ne proizvodi sa tom posebnom matricom vec sada ima obicnu nt
To sam i ja sad videl da no na dan kad sam tu temu napisal tamo toga nije bilo izgleda da je AOC promjenil stvari i kaj sad ništa.