Preporuka IPS monitora, 24" ili 27"

poruka: 9
|
čitano: 6.403
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka IPS mointora, 24" ili 27"

Trazim preporuku IPS monitora, znaci na prvom mjestu mi je kvaliteta slike.

Minimum mi je 24" i nebi isao preko 27", a budget je nekih 2000kn max.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Preporuka IPS mointora, 24" ili 27"
Escudo kaže...

27" IPS za 2000 kn? I tata bi sine {#}

Jedini IPS od 24" koji (skoro) ulazi u tvoj budžet je Dell U2412m . I sam ga imam i monitor je (za tu lovu, da se razumijemo) odličan. Za nešto bolje, iznos ćeš morati udvo/trostručiti {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
neaktivan

Znam da i LG ima nesto jeftinije a kvalitetne IPS pa sam stavio cisto da se nade

Kolika je u biti razlika izmedu malo boljeg klasicnog monitora (acer g245h) i tog della?

Nisam imao prilike nigdije ga vidjeti uzivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Escudo kaže...

Znam da i LG ima nesto jeftinije a kvalitetne IPS pa sam stavio cisto da se nade

Kolika je u biti razlika izmedu malo boljeg klasicnog monitora (acer g245h) i tog della?

Nisam imao prilike nigdije ga vidjeti uzivo

U mom Dellu je baš LG matrica. Ne znam je li LG verzija ovog monitora izašla... Tu bi se mogla koja kuna ušparat, ali ne previše.

Nisam ga uspoređivao s dotičnim Acerom, ali u odnosu na ostale TN-ce, ovaj Dell je bolji u pogledu kuteva i boja. Downside mu je crna boja kod koje je prilično izražen IPS glow (kako mičeš pogled crna postaje svjetlija ili tamnija, ovisno o čak i vrlo maloj promjeni kuta). Ovo mu je po meni ujedno i najveća mana. Postoji i lagano probijanje pozadinskog osvjetljienja u kutevima. Uočljivo je na crnoj podlozi, ali meni osobno ne smeta.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina
Escudo kaže...

Pogledaj kaj nudi ovaj dole AOC 27 model i nema frke.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/aoc-e2795vh/117739.aspx

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
rambox kaže...
Escudo kaže...

Pogledaj kaj nudi ovaj dole AOC 27 model i nema frke.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/aoc-e2795vh/117739.aspx

Prije sam imao VA matricu (PVA do duše) i bio vrlo zadovoljan kvalitetom slike. Ovaj AOC bi mogao biti dobar izbor...kome odgovara 1920*1080 na 27". Bilo bi idealno vidjeti oba monitora uživo kod nekoga...

16 godina
neaktivan

Ramobx, u recenziji kojoj si dao pise da taj aoc se vise ne proizvodi sa tom posebnom matricom vec sada ima obicnu nt

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Escudo kaže...

Ramobx, u recenziji kojoj si dao pise da taj aoc se vise ne proizvodi sa tom posebnom matricom vec sada ima obicnu nt

To sam i ja sad videl da no na dan kad sam tu temu napisal tamo toga nije bilo izgleda da je AOC promjenil stvari i kaj sad ništa.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice