Povezivanje novog monitora na nov pc

poruka: 8
|
čitano: 4.630
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Pozdrav,

dostavili su mi danas novi monitor s cd-om, kučiste i windows 10 pro kojeg trebam instalirati. Problem je u tome da nema signala kad monitor povežem na pc s hdmi ili vga kabelom. Neznam što da radim. Molim pomoć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Već sam sav u panici molim vas za savjete

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Povezivanje novog monitora na nov pc

Da ga ne spajas na intergriranu grafičku? 

8 godina
Nešto slično sam i ja imao. Znači isto novi komp i nov monitor i nije davao sliku - zapravo isto kao i ti.
Uglavnom sliku sam dobio nakon što sam prčkao po gumbima od monitora. Problem je bio taj da po defaultu nije bilo postavljeno način konekcije na Hdmi (a prek hdmi-ja sam spajao). Znači klikaj te gumbe na monitoru i mislim da bi mogao dobit sliku. Pozz
8 godina
neaktivan

Prvo sam spojio preko vga pa nije bilo signala pa sam još spojio s hdmi i opet nema signala, na monitoru imam četiri dugmića s kojima mogu kontrolirati hoću li spojiti preko hdmi-a ili preko vga. Vga sam spojio na maticnu a hdmi na graficku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ZABORAVKOO kaže...

Prvo sam spojio preko vga pa nije bilo signala pa sam još spojio s hdmi i opet nema signala, na monitoru imam četiri dugmića s kojima mogu kontrolirati hoću li spojiti preko hdmi-a ili preko vga. Vga sam spojio na maticnu a hdmi na graficku.

xd

Spoji samo na graficku,nemoj u isto vrijeme spajati. I provjeri jel grafa dobro sjela. 

8 godina
neaktivan

Hvala spojio sam samo preko hdmi na graficku kao što si rekao i ugasio i upalio pc i uspjelo je, otvorilo mi se nešto možeš vidjeti na slici, vjerojatno sad trebam ubacit cd za windowse i krenuti s instalacijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ZABORAVKOO kaže...

Hvala spojio sam samo preko hdmi na graficku kao što si rekao i ugasio i upalio pc i uspjelo je, otvorilo mi se nešto možeš vidjeti na slici, vjerojatno sad trebam ubacit cd za windowse i krenuti s instalacijom

Ubaci cd i instaliraj windows i to je to. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice