Sutra idem u Zagreb ili Rijeku po monitor isključivo od 22", pa me zanima koji je najbolji monitor do 1000 (200 kn +/-) ?
Pomoć oko odabira monitora
- poruka: 26
- |
- čitano: 4.764
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molio bih da je iz ovog dućana: http://www.svijet-medija.hr/
Pozdrav svima!
Zamolio bih vas da mi pomognete pri odabiru monitora. Mogu kupiti jedan od sljedecih:
- SAMSUNG S23B300H
- AOC E2343F2
- SAMSUNG S23B300HS
- PHILIPS 248C3LHSW/00
- SAMSUNG S24B300HS
- SAMSUNG T23A350
- HP 2311X
- DELL Ultrasharp U2312HM
- PHILIPS 247E3LSU/00
Unaprijed zahvaljujem! :)
Svi hvale Dell-a tako da...
Pozdrav svima!
Zamolio bih vas da mi pomognete pri odabiru monitora. Mogu kupiti jedan od sljedecih:
- SAMSUNG S23B300H
- AOC E2343F2
- SAMSUNG S23B300HS
- PHILIPS 248C3LHSW/00
- SAMSUNG S24B300HS
- SAMSUNG T23A350
- HP 2311X
- PHILIPS 247E3LSU/00
Iko?
Koja je prednost monitorima s HDMI, u odnosu na one bez HDMI-a? Dell nema HDMI pa zato pitam... Sta kazete za AOC E2343F2, 2ms, 2 HDMI-a...
Pozdrav svima!
- SAMSUNG S23B300H
- AOC E2343F2
- SAMSUNG S23B300HS
- PHILIPS 248C3LHSW/00
- SAMSUNG S24B300HS
- SAMSUNG T23A350
- HP 2311X
- PHILIPS 247E3LSU/00
Uzmi Dell ili samsung (ja imam sync master 15'' već 8 godina,nikad kvara!!!)
A sta fali ovom npr. AOC E2343F2
A sta fali ovom npr. AOC E2343F2
Ne može aoc kontra della i samsunga,ne piše koja je matrica,povoljan je,23'' je,HD LED,ali kvaliteta izvedbe 0
Sta kazete na ovaj samsungov monitor? Malo je skuplji od Della U2312HM, 24 inca je, mozda je bolje njega kupiti ?
Sta kazete na ovaj samsungov monitor? Malo je skuplji od Della U2312HM, 24 inca je, mozda je bolje njega kupiti ?
Još ako ima IPS matricu,uzimaj odmah!!
hvala.
Još ako ima IPS matricu,uzimaj odmah!!
Nigdje da nadjem koju matricu ima... :S
hvala.
http://www.nabava.net/monitori__90/dell-monitor-u2212hm-led-215-22-23__1557921
Mislim da većina samsungovih monitora ima PLS matricu...
Onda da ne kupujem ovog Samsunga?
Onda da ne kupujem ovog Samsunga?
Kako hoćeš...Al ja bih išao na della
Kupi si Della i pošalji oći na godišnji odmor, provjereno već toliko puta ako ti financije dozvoljavaju.
Hvala svima, idem sutra po Della. :)
A gdje se najvise primjeti taj zaostatak u ms, jer je on 8ms? Kakav je u odnosu na neki monitor od 2ms.
Kakav je pri igranju igara?
Kladim se da tu razliku nebi ni primjetio ! To ti je vise marketinski trik !
A gdje se najvise primjeti taj zaostatak u ms, jer je on 8ms? Kakav je u odnosu na neki monitor od 2ms.
Kakav je pri igranju igara?
Nigdje, bar ja.
Jedina stvar koju primjetim jest da mogu i po 8h u komadu
raditi na računalu (igre uključene) i ne osjetiti niti peckanje u očima.
Monitor je (matrica i tehnologija iza navedene) uistinu izvrstan
i svakom bih ga preporučio u tom cijenovnom rangu.
Pozdrav svima. Danas otisao u Sarajevo s namjerom da kupim Della Ultrasharp 23'' u Imtec-u koji ste mi preporucili, medjutim nije ga bilo i nisam ga kupio. :/
I tako, umjesto Della kupio sam Philipsa 247EL, koji me kostao cak i malo vise od Ultrasharpa.. Ali prezadovoljan sam i sa ovim monitorom. :))
Pozdrav svima. Danas otisao u Sarajevo s namjerom da kupim Della Ultrasharp 23'' u Imtec-u koji ste mi preporucili, medjutim nije ga bilo i nisam ga kupio. :/
I tako, umjesto Della kupio sam Philipsa 247EL, koji me kostao cak i malo vise od Ultrasharpa.. Ali prezadovoljan sam i sa ovim monitorom. :))
Slike? :)
Slike? :)
Biti ce slika danas, u toku dana. :D
Samo imam jedan problem, boje na monitoru su prejake i ima malo vise zute nego sto bi trebalo. Kako da izmjenim to... Takodjer ne znam gdje da nastimam ostrinu, samo mogu odabrati Standard, Internet, Game.. Na Standard slika je malo mutna, kada je psotavljeno na Internet izgleda najljpse, na Game je preoštra.
U programu(driver) ili na monitoru na jednoj od tipki (light,contrast...)