dakle kupujem novi monitor trenutno imam SyncMaster 710n tojest 17'' i volio bi neki 24'' max je 2000-2100 jako mi se sviđa ovaj klik i nebi volio one full HD tojest sa rezolucijom 1920x1080 ima mi ga frend i ne sviđa mi se ni malo za igre mi je dobro al za rad tojest surfat malo na fejsu ili na forumu ne sviđa mi se tako da bi volio 1920x1200... tako da bi volio vasu pomoc... normalno ako je moguce sta nac samo ne vise od 2100 jer je i to vec puno prvo sam poceo od 1500 pa zavrsio na 2100 i ne vise!!!
Novi monitor pomoc!!
- poruka: 17
- |
- čitano: 2.064
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O_o itko?? znam da je malo zahtjevnije i da se vecinu vama vjerovatno neda al jbg trebam pomoc ne zelim nes kupit i dat tolke pare pa da se poslije kajam sto sam to kupio...
ne kuzim se nesto prevec, ali ako ti niko ne odgovara eto...
da bi si ja kupovo takav monitor uzeo bi si ovakav:
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_186&products_id=7055
ma sve je to super samo sam kod frenda prvi put radio na 23'' i ne sviđa mi se previse mi je razvucen...
e taj je onaj koji sam i ja vidio al u adm i sviđa mi se jer je onak obican hvala sto si reko da ima u links to mi jos bolje jer ga mogu u rijeci kupit hvala punoo...!!
dakle onda uzimam taj ili ak neko ima nekakva iskustva sa tim monitorom nek kaze svaki komentar dobro ce doc.
koliko sam skužio iz ovog reviewa na youtubu monitor ima samo analogni vga ulaz,
neznam dal ti to kaj znači zato pazi.
hh hvala sto si reko samo sad dal ima velike razlike između VGA i DVI uticnika mislim na slici?? monitor bi iskljucivo koristio za igranje i na fejsu i bug-u tu i tamo... a komp za pocetak bi bio ovaj koji pise pod MOJ PC a i ovaj monitor koji sad imam ima VGA i ima mi super sliku tako da mi i nije bas tak jako bitno necu vidjet razliku jer sam mislio da mi ima DVI sadasnji pa ak ovaj ima VGA da cu vidjet razliku... al svejedno jer ima velike razlike izmađu DVI i VGA??
Ja imam
http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1020719
(kupio sam ga na akciji za 2200 kn)
spojen na hdmi i jako sam zadovoljan i nemam nikakvih problema s njim.
razlika je u tome što je slika mrvicu bolja, l to su nijanse
neprimjeti se neka velika razlika
par pitanja prije kupnje novog monitora...
koje se dimenzije ekrana 23", a koje 24" monitora(mislim na širinu i visinuu cm)?
trebam preporuku 23" ili 24" monitora do max. 1600kn (bilo bi dobro da ima DVI i HDMI)
hvala
razlika je u tome što je slika mrvicu bolja, l to su nijanse
neprimjeti se neka velika razlika
dakle onda mogu slobodno taj uzet... thx
a usput gledo sam malo neke sa DVI i vidio sam ovaj LG jel se isplati taj ili onaj gore (da bude lakse mislio sam na ovog Samsung)
decki ovo mi je zadnje pitanje sto imam za pitat ajde da me se rijesite
hmm sam nes zgrijesio da niko ne odg??