Bok. Evo došlo je vrijeme da zamijenimo (pra)stari CRT monitor u uredu (restoran) od mog starog... Sad, odluka je pala na neki novi lcd monitor, a kako nema mnogo mjesta na uredskome stolu trebalo bi mi preporuka neki dobar i naravno izdržljiv pa da potraje kao ovaj dugo godina monitor od 15 do nekih 19 inča! Ja osobno preferiram Samsung ili ASUS pa sad predložite dok se ne odlučim. Idem u dućan danas poslijepodne oko 16 sati! Znam da nema baš puno priče oko izbora, ali svaki savjet je dobrodošao. tnx
Novi LCD monitor za uredske poslove
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.552
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala, znači i taj HP je OK? Nego idem kupovati u Metro Cash&Carry pa me zanima ako postoje kakve preporuke za dućan? Da li se tamo može naći kvalitetna roba ili možda ne pa za manje novaca?
U Metrou sam nekoliko puta naletio na dobre ponude nekih uređaja koji su na akciji, dok se u drugim trgovinama prodaju za veću cijenu. Nekidan mi je baš kroz ruke prošao njihov katalog, pa ako se dobro sjećam bio je neki monitor, nisam siguran jel Acer ili Asus, za nekih ~800 kn. Taj bi vjerojatno i bio dobar za ovu namjenu koja ti treba.
EDIT:
Evo, našao sam - radi se o modelu Asus VW192G, cijena je 791,78 kn (s PDV-om).
Tnx puno si pomogao.
Evo kupio ASUSA iz Metro C&C... Za sad sve dobro samo da tako i ostane. Nego jedino nisam uspio sliku centrirati po vertikali. Donji dio slike strši par mm podno ekrana, ali to se da nekako namjestiti. Nije mi se dalo puno prčkati po opcijama monitora. pozz