Low end monitori

poruka: 14
|
čitano: 2.025
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Low end monitori

Želio bih pokrenuti temu o najkvalitetnijem monitoru do 1.600 kuna.

Moje mišljenje je da je to možda Samsungov T200.

Ako se i slažete s time, koje još smatrate dobrima?

0 0 hvala 0
17 godina
Low end monitori

Tu svakako spada i samsung 2032BW kojeg god da kupis nemres fulat samo ih uzmi u vemilu jer kod njih su sa originalnim samsung  panelima!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Low end monitori

Hvala. Zanima me još da li su monitori koji su nešto jeftiniji puno lošiji. Na primjer SM 2043NW ?

17 godina
Low end monitori

Taj 2043NW ti ima samo VGA prikljucak a DVI koji daje kvalitetniju sliku nema pa je zato jeftiniji, moja preporuka ti je da izaberes ili T200 ili 2032bw ovisi kaj vise volis odnosno dizajn crno-plavo kod 2032bw ili crveno-crno kod T200 a razlike u kvaliteti slike izmedju ta dva monitora nema iako je T200 noviji model!!!Izlanuo se

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Widescreen bi uzeo barem 20'', ali možda bi i 19'' standard format (1280x1024) bio dobar. Nekako mi se widescreen čini

bolji za igre, ali je li općenito tako? Što je sa starijim igrama koje isto mislim igrati. Ili gledanjem televizije preko kompa?

17 godina
Low end monitori

Danas nema smisla kupovati manji monitor od 20-setice a na widescrean-u ti bude sve dobro izgledalo oko toka se ne moras brinut!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Taj 2043NW ti ima samo VGA prikljucak...

Čekaj, pa mislio sam da VGA znači analogno, a DVI digitalno, i da svi LCD monitori imaju digitalni, dakle DVI priključak ???
17 godina
Low end monitori

Nemaju svi lcd monitori DVI prikljucak tj nemaju oni jeftiniji tak da takve zaobidji ak uzmes takav monitor neces imat najkvatitetniju  mogucu sliku koju moze pruzit jedan lcd preko DVI znaci kad kupujes gledaj da ima DVI i to je to!Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok, mislim da ću uzeti 2032bw. Dizajn mi se više sviđa, a nešto je i jeftiniji...

17 godina
Low end monitori

I meni se taj dizajn 2232BW kojeg imam puno vise svidio nego recimo T220 a i pase mi fino crno -plavo uz komp!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
rambox kaže...

Nemaju svi lcd monitori DVI prikljucak tj nemaju oni jeftiniji tak da takve zaobidji ak uzmes takav monitor neces imat najkvatitetniju  mogucu sliku koju moze pruzit jedan lcd preko DVI znaci kad kupujes gledaj da ima DVI i to je to!Smijeh

Definitivno, i moj T220 Samsung ima samo DVI priključak, a preko njega je signal kojeg šalje na ekran digital. Dakle postoje varijante monitora, kako sam čuo dakle starijih modela, i sa analognim signalom, ali o tome smo već raspravljali nedavno u drugoj temi...
Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
rambox kaže...

Definitivno, i moj T220 Samsung ima samo DVI priključak, a preko njega je signal kojeg šalje na ekran digital. Dakle postoje varijante monitora, kako sam čuo dakle starijih modela, i sa analognim signalom, ali o tome smo već raspravljali nedavno u drugoj temi...

Definitivno ima. Imam ih ja 3 doma. Prestigio, Samsung i Panasonic (za trećeg samo predpostavljam... nisam ziher). Svi su LCD-ovi, 17". Među prvima koji su izašli u Hrvatskoj... Preko 2k kn svaki... Niti jedan nema DVI, svi samo VGA. Ja još jedini takve krame koristim. Reć ćete da sam lud, al meni su ok, slika mi je ok, nemam potrebe za nekom kvalitetnijom, a i veličina mi je dovoljna (zasad) i ne planiram nabavku novoga i tako...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
neaktivan

Koliko vidim osim VGA i DVI postoji i D-Sub. Što je to?

Osim toga vidim da cijene monitora s VGA i D-Sub priključcima trenutačno naglo padaju, a DVI monitori drže cijenu.

Računalo planiram kupovati u drugom kvartalu 2009, ali mi se čini da mi je monitor 2032BW bolje uzeti sada jer mu cijena

možda neće ništa pasti, a za par mjeseci ih možda neće ni biti s originalnim Samsungovim panelom, kad to baš i nije najnoviji model.

Jesam li u pravu?

16 godina
neaktivan

I vidim da HGspot ima u nekim poslovnicama van Zagreba 2232BW za 1599kn. Isplati li se to uzeti bez obzira čiji je panel?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice