Želio bih pokrenuti temu o najkvalitetnijem monitoru do 1.600 kuna.
Moje mišljenje je da je to možda Samsungov T200.
Ako se i slažete s time, koje još smatrate dobrima?
Želio bih pokrenuti temu o najkvalitetnijem monitoru do 1.600 kuna.
Moje mišljenje je da je to možda Samsungov T200.
Ako se i slažete s time, koje još smatrate dobrima?
Tu svakako spada i samsung 2032BW kojeg god da kupis nemres fulat samo ih uzmi u vemilu jer kod njih su sa originalnim samsung panelima!!!
Hvala. Zanima me još da li su monitori koji su nešto jeftiniji puno lošiji. Na primjer SM 2043NW ?
Taj 2043NW ti ima samo VGA prikljucak a DVI koji daje kvalitetniju sliku nema pa je zato jeftiniji, moja preporuka ti je da izaberes ili T200 ili 2032bw ovisi kaj vise volis odnosno dizajn crno-plavo kod 2032bw ili crveno-crno kod T200 a razlike u kvaliteti slike izmedju ta dva monitora nema iako je T200 noviji model!!!
Widescreen bi uzeo barem 20'', ali možda bi i 19'' standard format (1280x1024) bio dobar. Nekako mi se widescreen čini
bolji za igre, ali je li općenito tako? Što je sa starijim igrama koje isto mislim igrati. Ili gledanjem televizije preko kompa?
Danas nema smisla kupovati manji monitor od 20-setice a na widescrean-u ti bude sve dobro izgledalo oko toka se ne moras brinut!!!
Taj 2043NW ti ima samo VGA prikljucak...
Nemaju svi lcd monitori DVI prikljucak tj nemaju oni jeftiniji tak da takve zaobidji ak uzmes takav monitor neces imat najkvatitetniju mogucu sliku koju moze pruzit jedan lcd preko DVI znaci kad kupujes gledaj da ima DVI i to je to!
Ok, mislim da ću uzeti 2032bw. Dizajn mi se više sviđa, a nešto je i jeftiniji...
Nemaju svi lcd monitori DVI prikljucak tj nemaju oni jeftiniji tak da takve zaobidji ak uzmes takav monitor neces imat najkvatitetniju mogucu sliku koju moze pruzit jedan lcd preko DVI znaci kad kupujes gledaj da ima DVI i to je to!
Koliko vidim osim VGA i DVI postoji i D-Sub. Što je to?
Osim toga vidim da cijene monitora s VGA i D-Sub priključcima trenutačno naglo padaju, a DVI monitori drže cijenu.
Računalo planiram kupovati u drugom kvartalu 2009, ali mi se čini da mi je monitor 2032BW bolje uzeti sada jer mu cijena
možda neće ništa pasti, a za par mjeseci ih možda neće ni biti s originalnim Samsungovim panelom, kad to baš i nije najnoviji model.
Jesam li u pravu?
I vidim da HGspot ima u nekim poslovnicama van Zagreba 2232BW za 1599kn. Isplati li se to uzeti bez obzira čiji je panel?