Koji je to monitor

poruka: 9
|
čitano: 1.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koji je to monitor

Ovako ljudi,moj bratić si je kupio jedan ASUS-ov monitor od 22",a meni se jako sviđa i zanima ma koji je to monitor,točna oznaka,no on je bacio račun kada je kupio monitor i bacio je njegovu kutiju.Sada me zanima kako na njegovom kompu mogu vidjeti negdje u OS-u koji je to monitor.On ima Windows Vista Home Premium 32-bit.Hvala na odgovoru unaprijed!

AC Milan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koji je to monitor
emerik kaže...

Ovako ljudi,moj bratić si je kupio jedan ASUS-ov monitor od 22",a meni se jako sviđa i zanima ma koji je to monitor,točna oznaka,no on je bacio račun kada je kupio monitor i bacio je njegovu kutiju.Sada me zanima kako na njegovom kompu mogu vidjeti negdje u OS-u koji je to monitor.On ima Windows Vista Home Premium 32-bit.Hvala na odgovoru unaprijed!

U postavakama (drivera) graf. kartice
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
žil koji ima monitor,hvala na prijedlogu!Mitch kaže...
emerik kaže...

Tam ne piše,ali sam skužil koji ima monitor,hvala na prijedlogu!
AC Milan
16 godina
emerik kaže...
žil koji ima monitor,hvala na prijedlogu!Mitch kaže...
emerik kaže...

Tam ne piše,ali sam skužil koji ima monitor,hvala na prijedlogu!
 Molim !
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
Koji je to monitor

a možeš reći koji je monitor nakraju?

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

a možeš reći koji je monitor nakraju?

ASUS VW 221D,ali ima još jedan problem,ikonu su mu ABNORMANO velike,kako ih smanjiti,OS je Windows Wista Home Premium 32-bit.
AC Milan
16 godina

Evo jedna slika,ako znate kako pomoći bio bih vam zahvalan.

AC Milan
17 godina
Koji je to monitor

desni klik u desktopu->view -> medium ili classic icons

PS. može jedan hvala?

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 17:25 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
na desktopu drzi ctrl i skrolaj dolje ili gore za povecavanje tj smanjivanje ikona
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice