Ja sam kao u potrazi za nekim 34" monitorom, citaj vise gledam neko kaj razmisljam o kupnji i usput mi dosadno pa razmisljam kaj bi bilo kad bi bilo.
Uglavnom, imam Dell S2721DGFA. Eh i sad od siline citanja i usporedjivanja dodje covjeku muka. Ideja je prvo bilo, ajmo nekaj oko 300€ kad vec mozes naci monitor te velicine za te novce. Onda je bilo,al cekaj, mora se moci pomicati u svim smjerovima, pa se suma povecala za 100€ pa je onda krenula borba a kolko jos do OLEDa, pa razlika izmedju QD-OLEDa ili OLEDa, pa sam tak krenul i prema 40-49" jer ono, ako vec krecemo u gabarite +500€ moze vec i ta dijagonala, ok ne OLED ali moze se naci pa da ne duljim jer sam onda kreul prema monitorima od 1000€ reko...stani stani pa koji ce mi to jarac..na kraju dosel do toga da me zaboli kolko je crna crna (corav sam na takve stvari), kolko HZa ima(do 140Hz-160Hz mi i prevec) jer ne igram brze igre, ne zelim uopce razmisljat o burn-inu kao takvom (ne zanima me el ga se dobije, ne dobije, kak ili kak ne,pa ovak ili onak) uopce ne zelim imati tu pojavu u glavi kao mogucnost, bitno mi je da je text cist jer kad sam krenul onda istrazivatt da text moze biti zbluran/razmazan ili kaj ja znam kaj, da bi na kraju dosel do: -> Dell UltraSharp U3425WE - a da, jos kad je krenula zakrivljenost ulazit u igru pfffff, ovaj dell je blago zakrivljen. Uglavnom za WoW i strategije i neke RPGove i prevec vjerojatno.
E i sad ti to tak stoji kod mene u browseru otvoreno, pa kad mi se svidi cijenom ili glava odluci da se kupi ili zena amenuje, vjerojatnost da kupim bas taj dell je velika. Eto, mozda ti pomogne u odluci iako, oprez monitor je skup (opet kako kome) a neznam kolko love zelis dati, velim, kod mene stoji otvoren u ducanu gdi inace kuopujem pa ako mi puhne kad mi puhne u tom smjeru idem. A da, ovaj ima i KWM Switch i moze isporucivat 90W van pa ono, ima zvucnike...

Pomaze jedino ako se dpi stavi na 300-500% onda imas 3 slova i 2 ikone na ekranu eto toliko je loše.