bok, taj LG 27GR83Q je bio u Sancti dostupan..ali sve su rasprodali..zvao ih i opet će doći tek krajem mjeseca, tak da se čeka
Koji monitor kupiti
- poruka: 20.632
- |
- čitano: 4.929.310
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poštovani forumaši šta kupiti od ova dva monitora za surfanje po webu i ponekad nešto uredskog posla.Cijene su slične pa zato pitan.Dell S2722DC ili Dell G2724D.Di bi bila bolja slika?
Za to što si ti naveo možeš kupit i puno povoljnije monitore, a ako bi se danas sutra i gejamo onda Dell G2724D.
jedno pitanje, ajmo rec nekako povezano uz topic
uzimam jedan monitor 27", na kojeg bi istovremeno spojio laptop i desktop pc
sta moram tocno gledati od konekcija?
i desktop pc bi htio da mi baca sliku na 2 ekrana, postojeci koji bi mi stajao na stalku ispred volana, a novi bi stajao na stolu sa strane, gdje bi bio i dock za laptop
kako to sve skupa pospajati da se moze koristiti istovremeno?
Moraš imati hdmi odnosno dport kabla ili kombinaciju istih ovisno o video izlazima na vga kod desktop računala i laptopa, ostalo češ u hodu, ne brini nije to nikakav sf
Vidi koje izlaze imaš na računalima i koje ulaze na monitorima i prilagodi se
Pozdrav svima,
zanimaju me vase preporuke za monitor koji ce se pretezno koristiti za programiranje (MacBook) i malo dizajniranja, u buducnosti mozda nesto i gejmanja (PS5/PC).
Budzet je 200-300€. Uvjeti su min. QHD rezolucija, prilagodljiva visina, pozeljan i IPS ekran.
Nisu mi toliko bitni linkovi na trgovine (osim Amazon/Ebay) jer nisam u Hrvatskoj pa cu svakako gledati lokalne trgovine, najvise me zanima koje modele preporucate.
Hvala unaprijed na odgovorima :)
Dell G2724D
Pozdrav svima,
zanimaju me vase preporuke za monitor koji ce se pretezno koristiti za programiranje (MacBook) i malo dizajniranja, u buducnosti mozda nesto i gejmanja (PS5/PC).
Budzet je 200-300€. Uvjeti su min. QHD rezolucija, prilagodljiva visina, pozeljan i IPS ekran.
Nisu mi toliko bitni linkovi na trgovine (osim Amazon/Ebay) jer nisam u Hrvatskoj pa cu svakako gledati lokalne trgovine, najvise me zanima koje modele preporucate.
Hvala unaprijed na odgovorima :)
vidi i Xiaomi 4k 27", uzeo sam ga davnije na nekakvoj akciji za 350 eura, koliko se sjećam. Odličan monitor.
pozdrav ekipa htio bi i ja neki monitorcic uzet ali do 24" pa me zanima ima li koji koji ima iste mogucnosti kao Dell G2724D da je te kvalitete slike i ostalih gluposti? nemrem nac takav model u 24" izvedbi i da bitno mi je da je ekran FHD max radi grafe i IPS panel.
Borise daj nam 2x RTX 6090 u SLI
btw malo sam prošao forumom i iznadio se kako nema teme oko kupovine kučišta, barem aktivne pa sam ju malo refreshao kako bi se reklo.....svi kupuju i traže savjete o vga, monitorima, mbo, psu, a kučišta nigdje od 2010g. upita i aktivnog razgovora. Baš čudno....zaletite se tamo na temu pa da vidimo tko šta fura, lp svima
Ne vidim tvoj refresh te teme...
https://forum.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/vodic-odabir-kucista/146466.aspx?page=222&jumpto=6738503&sort=asc&view=flat
Sta je bolje
Dell G2724D 250eur
ili
LG 27GR75Q-B 230eur
Kupio bih neki 30+ curved, sad ne znam jel se može naći neki do 400 eura takav.
Kakav je ovaj?
Sta je bolje
Dell G2724D 250eur
ili
LG 27GR75Q-B 230eur
Slični su ali vidim da se prednost daje Dell-u, pa vidi.
Adell, mnogo lepo peva
Molim best buy preporuku za 27 1440 curved monitor do 300eura.
Namjena ugl gaming
Molim best buy preporuku za 27 1440 curved monitor do 300eura.
Namjena ugl gaming
ako se možeš malo rastegnuti, na akciji zna biti oko 350 eura
https://www.bug.hr/recenzije/xiaomi-mi-curved-gaming-monitor-34-izvrsna-vrijednost-za-novac-16720
mogu rastegnut ali tražim 27"
Isprobao sam taj famozni Dell G2724D nakon mora recenzija i hvalospjeva... i mogu reći da je monitor TOP naspram toga koliko košta, stvarno je. Super brz panel za gaming, čak su i boje poprilično dobre.
Jedini minus mi je čudan stalak, dosta mi djeluje onako, "ljuljavo". Volim da je stalak čvrst i precizan. Osim toga, standardni minusi IPS panela - sivkasta crna i backlight bleed, ali to je zbog 2 mjeseca gledanja u OLED
Znači za tih nekih 300eura je ponajbolji izbor s razlogom?
Znači za tih nekih 300eura je ponajbolji izbor s razlogom?
Pa rekao bih da je odličan izbor, da :) Ima ga na dosta mjesta ispod 300e atm. Ja sam ga kupio u Svijet Medija za 278e, malom za PC/XBOX pun pogodak.
Svakako je, za te novce je odličan
Isprobao sam taj famozni Dell G2724D nakon mora recenzija i hvalospjeva... i mogu reći da je monitor TOP naspram toga koliko košta, stvarno je. Super brz panel za gaming, čak su i boje poprilično dobre.
Jedini minus mi je čudan stalak, dosta mi djeluje onako, "ljuljavo". Volim da je stalak čvrst i precizan. Osim toga, standardni minusi IPS panela - sivkasta crna i backlight bleed, ali to je zbog 2 mjeseca gledanja u OLED
po tebi best buy u tom rangu?
hvala za recenziju
stoji mi u košarici na ekupi za 270e, jedino da ženi priopćim, ili možda ni ne, ne može to ona ni skužiti :)
Da li je Dell G2724D https://www.nabava.net/monitori/dell-g2724d-tv-monitor-cijena-ips-27-16-9-498507071 dobar izbor? Ili Možda AOC Q27G2U koji je nešto jeftiniji https://www.instar-informatika.hr/monitor-aoc-27-q27g2u-va-gaming-amd-freesync-144hz-1ms-2xhdmi-d/89312/product/ ?
po tebi best buy u tom rangu?
hvala za recenziju
stoji mi u košarici na ekupi za 270e, jedino da ženi priopćim, ili možda ni ne, ne može to ona ni skužiti :)
Ma kupi ga kao da ti je to cura! :)
A imam ponudu za Xiaomi MI 34 Curved za solidne novce, ako i ASUS ROG Strix XG27AQ HDR Monitor u tom rangu, no rabljeni modeli