- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,
Tražim monitor oko 3000kn za konfiguraciju i5 - 8600k, GTX1060 6Gb. Trenutno koristim Benq RL2755 i koliko god čačkao po postavkama sa npr. ScreenBrightom, monitor mi je preblještav. Nešto bi što je ugodnije za oči... Monitor će se primarno koristiti za gaming.
Hvala :)
baci oko na ovaj
cini mi se da ne moze ugodnije za oci od toga...mada ga ja sebi ne bih nikad kupio
takodjer baci oko i na ovaj solidna usteda
Evo samo da javim; čini se 5. sreća, odnosno 3. s Dellom U2715h. Sad mogu mirno spavati.
Evo samo da javim; čini se 5. sreća
A nije tebi lako.
Pitanje u vezi nabave monitora od 32".
Svrha: programiranje, text. Ostalo jako malo...
Je li dovoljna reza 2560x1440?
IPS ili VA?
PS. Vidim da svi kupuju AOC od 32" (ips & va modele). Meni ne odgovora pošto nema VESA.
Na amazonu vidim da ima adaptera koji nisu baš povoljni. Ima li alternativa?
Pitanje u vezi nabave monitora od 32".
Svrha: programiranje, text. Ostalo jako malo...
Je li dovoljna reza 2560x1440?
IPS ili VA?
PS. Vidim da svi kupuju AOC od 32" (ips & va modele). Meni ne odgovora pošto nema VESA.
Na amazonu vidim da ima adaptera koji nisu baš povoljni. Ima li alternativa?
naravno ali ne za te novce koliko kosta doticni Aoc:
ppi mu je kao i na 24" fullhd, dakle poprilicno ostro.
lp
Trebam pomoć, koji monitor da uzmem Asus VG275Q 27 ili LG 27MP68VQ. Hvala
To ovisi o tebi i tvojim potrebama - jer to su potpuno razlicita dva monitiora sa potpuno drugacijim prednostima i manama.
Trebam pomoć, koji monitor da uzmem Asus VG275Q 27 ili LG 27MP68VQ. Hvala
prvi ti je isprani TN s uzasnim kutovima gledanja i bojama, mrvicu brzi, drugi je IPS neznatno sporiji no u svemu ostalome 20g ispred tog Tn-a, definitivno LG 27MP68VQ.lp
od ta 3 definitivno Acer, u svemu ostalome su vise manje isti davati 500kn vise za nista je nepotrebno.lp
Trebao bi savjet oko monitora, recimo da mi je budžet 2000kn. Namjena je klasično korištenje surfanja, obrada fotografije, malo kodiranja i gaming. Odnosno sve osim gledanja serija/filmova to radim na TV-u.
Vidim da se ovaj monitor Dell UltraSharp U2415 jako hvali na raznima stranicama (i ovdje) pa me zanimaju dodatne preporuke? Hvala
Konfa je:
CPU: Intel Core i5-2400 3.1 GHz
GPU: Sapphire Nitro+ Radeon RX 480 8GB
RAM: Corsair Vengeance Pro 16GB (2 x 8GB) DDR3 1866MHz
Trebao bi savjet oko monitora, recimo da mi je budžet 2000kn. Namjena je klasično korištenje surfanja, obrada fotografije, malo kodiranja i gaming. Odnosno sve osim gledanja serija/filmova to radim na TV-u.
Vidim da se ovaj monitor Dell UltraSharp U2415 jako hvali na raznima stranicama (i ovdje) pa me zanimaju dodatne preporuke? Hvala
Konfa je:
CPU: Intel Core i5-2400 3.1 GHz
GPU: Sapphire Nitro+ Radeon RX 480 8GB
RAM: Corsair Vengeance Pro 16GB (2 x 8GB) DDR3 1866MHz
ili isti takav s VA panelom..
ima ih na njuskalu po 1300kn vec ljudi prodaju pa ti je to def best buy samo provjeri da ti nebude prevelik.
Molim pomoć u odabiru monitora, koristit će se za igirce 60%, multimedia 20%, obrada teksta 20%.
Trenutno se troumim između:
1. BenQ GW2760HS
2. LC27F390FHUX
3. LG 27" 27MP59G
Možda:
4. LG 29WK600-W
Hvala.
Molim pomoć u odabiru monitora, koristit će se za igirce 60%, multimedia 20%, obrada teksta 20%.
Trenutno se troumim između:
1. BenQ GW2760HS
2. LC27F390FHUX
3. LG 27" 27MP59G
Možda:
4. LG 29WK600-W
Hvala.
koju graficku imas?
razlike su u sitnicama, jedan je va panel, drugi ips, treci ima zakrivljen ekran, cetvrti ultra wide...
jesi razmisljao o trenutnom best-buy monitoru na svijetu:
https://www.nabava.net/search.php?q=aoc+q3279
32" imas ips i Va modele, za ovo sto si nabroja je dusu dao a kosta sitnicu.lp
Slažem konfiguraciju:
Grafička kartica XFX RX580 GTS XXX ED 8GB GDDR5, 1257MHz/2025MHz, RX-580P8DFD6
Zalman R1 mid tower case. 192W x 465H x 450Dmm. MB standard Standard ATX / Micro ATX. PSU S
Matična ploča MSI B450 Gaming Plus, AM4, 7B86-002R
LG LG LED IPS monitor 24MP59G
Napajanje SEASONIC SS-620GM2 EVO, 620 W, modularno, 80+ Bronze
Procesor AMD Ryzen 5 2600, 3.40GHz, 16MB Cache, s.AM4, YD2600BBAFBO
DDR4 16GB 2x8GB PC4-25600U 3200MHz CL16 G.Skill RipJaws , F4-3200C16D-16GVKB
SSD 250GB Samsung 970 EVO, M.2 2280, MZ-V7E250BW
Protiv zakrivljenog ekrana nemam ništa protiv, ali mi nije ni nešto obavezno, ne znam koliki je problem sa ultra wide ekranma u igrama i aplikacijama, o večoj rezoluciji nisam razmišljao radi snage grafičke kartice.

Pitanje, jel se isplati uzimat taj monitor na moju trenutno konfu ?
Krajem godine bi trebao napravit komplentan remont svoje konfiguracije pa me zanima da li se uopce ispati uzet taj monitor sada i koristit ga nekoliko mjeseci ili da pricekam nadogradnju.
Pitanje, jel se isplati uzimat taj monitor na moju trenutno konfu ?
Krajem godine bi trebao napravit komplentan remont svoje konfiguracije pa me zanima da li se uopce ispati uzet taj monitor sada i koristit ga nekoliko mjeseci ili da pricekam nadogradnju.
a cuj jeftiniji nebude sigurno, poslje tko zna dali ce se proizvoditi jer je doticni na trzistu vec preko 1godine, iako je trenutno tek izasla ips verzija, sam odluci.lp
Znam da je jeftin. Nego moje pitanje je više bilo upućeno više na stranu dali će moja trenutno konfa moć izgurat taj monitor pa da mogu uživat kak treba il da čekam nove komponente prije neg takvo čudo kupim.
Znam da je jeftin. Nego moje pitanje je više bilo upućeno više na stranu dali će moja trenutno konfa moć izgurat taj monitor pa da mogu uživat kak treba il da čekam nove komponente prije neg takvo čudo kupim.
a cuj cpu je poprilicno slab gpu takoder za 75hz i 1440p, a pricekaj kaj te kosta...
Zanima me monitor od 18.5 do max 20 inca za igranje sa full hd rezolucijom.
Unaprijed zahvljujem na preporukama
U čemu je trik s ovim monitorom - Acer VG240Y? Cijena mu se kod nas kreće oko 1000 kn, a konkurecija sa takvim značajkama (1080p, IPS, 75Hz, 1ms, FreeSync) dođe oko 2000.
Koji biste preporučili do nekih 1600 kn.
AOC 27V2Q - 1540 kn
BENQ EW2775ZH - 1500 kn
ili jeftinija varijanta
AOC P270SH - 1250 kn
meni sutra dolazi aoc g2778vq
vidi kakav ti je taj, svejedno mi upgrade sa sadasnje 32"tv na monitor
Evo dobio sam monitor, treba ovo znati podesiti mal mi je čudno ovo 75hz ne znam zašto se mora ručno podesiti u nvidia control panelu.
Pozdrav ljudovi!
Ima li kod nas 24" monitor koji se ističe od ostalih? Tražim već neko vrijeme i ludim, nikako odabrati. Namjena je korištenje po kući, dakle internet, malo filmovi, malo igranje itd. Recimo u linksu nisam našao dobru ponudu 24" monitora, ni jedan nije ostavio dobar dojam. Može li netko objasniti ovu razliku u cijeni? HG SPOT vs ALZASHOP
Pozdrav ljudovi!
Ima li kod nas 24" monitor koji se ističe od ostalih? Tražim već neko vrijeme i ludim, nikako odabrati. Namjena je korištenje po kući, dakle internet, malo filmovi, malo igranje itd. Recimo u linksu nisam našao dobru ponudu 24" monitora, ni jedan nije ostavio dobar dojam. Može li netko objasniti ovu razliku u cijeni? HG SPOT vs ALZASHOP
kaj moze li netko objasniti cijenu izmedju trgovine koja placa prostor, djelatnike, monitor na lageru i webshopa koji ti pukne monitor na adresu tamo s neke police na nekon skladistu ?
IPS mi kopa oci , samo dobar TN i to acerov, top monitori.