Ma na alzashopu sam gledal i pise da je za office
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj pise: "This monitor is designed for office" ? Daj molim te link jer to sto pricas su gluposti, bez uvrede. Ako ima matricu veceg 27" brata kako je rekao Rambox nemas se kaj mislit, jedino ako ti je potrebna veca dijagonala od 21.5" Uostalom jesi prije bilokakvih stranica otisao uopce na sluzbenu stranicu BenQ pa vidio sta tamo pise? Evo link Na kraju
youtube videja mozes vidjeti kako izgleda slika, trazi dodatno sam. Niko ti nece znat rec je li neki monitor savrsen za tebe s obzirom na cijenu, valja se malo sam potrudit u trazenju bilocega jer to su tvoji novci.. Taj BenQ je ekstra best buy radi flicker free osvjetljenja (optimalno za oci), tj. jedini je takav monitor na hrv. trzistu ispod 1000kn. Nadalje prednosti naspram IPS su ekstra crna boja i visok kontrast. Za response tajmove trazi dodatno tocne podatke da ne baljezgam neke brojeve.
Edit: zaboravio sam rec, osjetna prednost naspram IPS je i to sto nema karakteristicni IPS "glow" koji kako kome zna bit iritantan po noci, a jaci AH-IPS monitori medju kojima ima i flicker-free 23-24" kod nas od 1200kn nadalje taj IPS glow imaju navodno minimalnog intenziteta.
Do sad sam bil na 10g starom 17' tak da mi bilo kaj od ovih novijih bude velika promjena. Izvaljivam gluposti jer ni malo nisam pratil razvoj monitora u tih 10g... Hvala ti na odgovoru
Pozz..
Imate li koji dobar monitor do 1300kn za preporucit, namjena je web dizajn... Volio bi da bude 24 inca 1920x1080. Nez koje su jos specifikacije bitne za web dizajn pa ako me mozete posavjetovati :)
hvala
Pozz..
Imate li koji dobar monitor do 1300kn za preporucit, namjena je web dizajn... Volio bi da bude 24 inca 1920x1080. Nez koje su jos specifikacije bitne za web dizajn pa ako me mozete posavjetovati :)
hvala
Sorry, zaboravio sam napisati cijenu, al mislio sam do 1500-600kn..ovo mi je ipak skupo..
kakav je ovaj , sta mislis?
http://www.alzashop.com/24-benq-xl2411z-d601841.htm
ili mi mozes predloziti do 1500-600kn neki, nije bitno odakle, samo da ima shipping do nas...120hz il 144..
Holy cow, brutalan monitor nema sta. Btw. 239.4 eura ti je 1835kn, sad kolko kosta dostava i gluposti ja nemam pojma. Mislim da ti se isplati protegnut, monitor se cini savrsenim za 1080p gejmanje.
dostava je free..al vidim ima u ex. digitalu za 2000 monitor ovaj..al opet 200kn je 200kn
Jeli može informacija o ovome monitoru, izgleda jako dobar. http://www.nabava.net/monitori__90/philips-monitor-234e5qhaw-ips-led__5267021
Prvo pozdrav,
- budjet mi je oko 2.5k bih rekao, moze i nize, brijem da nebih davo vise od toga.
- gaming , 3dmax , c#, photoshop, i standardno tu i tamo koja serija i film.
- sad želje xD : volio bih ako je moguce 120Hz refresh rate, komp mi vrti 1440p tako da i to dolazi u obzir (osim ako ne prelazi budjet)
- 24 ili 27"
Pozdrav forumaši.Kupio bih monitor od 22".Do nekih 1300kn +-200 ne znam koji.Koristio bih ga za gledanje filmova,igranja....Šta je najvažnije kod kupnje monitora može li mi neko malo ukratko objasnit?Hvala unaprijed na odgovorima!
Prvo pozdrav,
- budjet mi je oko 2.5k bih rekao, moze i nize, brijem da nebih davo vise od toga.
- sad želje xD : volio bih ako je moguce 120Hz refresh rate, komp mi vrti 1440p tako da i to dolazi u obzir (osim ako ne prelazi budjet)
- 24 ili 27"
do 2,5 k prijedlog :
24 "ASUS VG248QE ,144 Mhzima ga u : " Alzashop " i kod nas : " Acquisitum Magnum " gdje je malo skuplji
Pozz e mene zanima taj monitor..kak to onda radi se...ako je besplatna dostava mi dodje lijepo do vrata? Necu morati placati tamo nekvi porez ili carinu ili koji k.. vec mogu izmislit? Samo platim tih 155eurica i to je to?
PS. Ako je to malo kompliciranje i nije bas nesto monitor..zanima me nekvi dobar monitor za gaming do 1300kn max.
Ovaj tip na videu jel, ko da je videl duhove ti bokca, on se čudi jako dobroj crnoj boji na jednom TN monitoru.Dakle to je 144hz gejming TN monitor+Flicker Free i tu je priči kraj. Baš me zanima šta bi rekel na crnu boju ko VA ili AMVA LCD monitora, vjerojatno bi pao u nesvjest od fakat bolesno precrne crne boje fučkaj ga sad.
Pozz e mene zanima taj monitor..kak to onda radi se...ako je besplatna dostava mi dodje lijepo do vrata? Necu morati placati tamo nekvi porez ili carinu ili koji k.. vec mogu izmislit? Samo platim tih 155eurica i to je to?
PS. Ako je to malo kompliciranje i nije bas nesto monitor..zanima me nekvi dobar monitor za gaming do 1300kn max.
Ja imam HS verziju tog monitora, i kaj se tiče uloženo i dobiveno to su odlični monitori. Nisu oni badave na listi najprodavanijih monitora(Bestsellers) 27 veličine u tom češkom dučanu.Kolko ja vidim u tom dučanu je Benq GW2760 najprodavaniji monitor 27 veličine i to je to.
http://www.alzashop.com/27-and-bigger-lcd/18852433.htm
Isto ti je kao da si kupio kod nas u web shopu. Nema nikakvih dodatnih troškova.
Isto ti je kao da si kupio kod nas u web shopu. Nema nikakvih dodatnih troškova.
Znaci taj se isplati kupit za gaming ili je to malo preveliko?..i btw ima koji ovdje iz hrv jeftniji monitor, a dobar?
Znaci taj se isplati kupit za gaming ili je to malo preveliko?..i btw ima koji ovdje iz hrv jeftniji monitor, a dobar?
Monitor 27 veličine je sve samo ne preveliki, eto ti dole usporedba veličina znači 24 vs 27/16-9 monitor.
Prvo pozdrav,
- 24 ili 27"
Ako si bas hardcore gamer onda si pogledaj najnoviji flagship Benq XL2430T u suprotnom neki VA/PLS/IPS 60hz monitor za photoshop i ostale programe koji nemaju benefita od 144hz panela.
Pozdrav forumaši.Kupio bih monitor od 22".Do nekih 1300kn +-200 ne znam koji.Koristio bih ga za gledanje filmova,igranja....Šta je najvažnije kod kupnje monitora može li mi neko malo ukratko objasnit?Hvala unaprijed na odgovorima!
Jel moze i kupnja vani ili samo kod nas? češki dučan ti ima free shiping u hr
I ekran moze biti i veci od 22" ili do ?
Jel moze i kupnja vani ili samo kod nas? češki dučan ti ima free shiping u hr
I ekran moze biti i veci od 22" ili do ?
Kod nas neki dućan! Može biti i veći nema problema:)
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=DELL+p2414
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=LS24D590PLX
To su dva best buy-a kaj se tice 24" dijagonale
Dell ima bolji podesivi stalak ali i nesto jaci hard coating mat panel
Samsung S24D390HL ili Asus VX239HW ?
Ak ima šta bolje negdje na akciji da ne prelazi tu cijenu previše, preporučite..
1 | Samsung S24D390HL |
---|---|
5 | Asus VX239HW |
poštovanje trebam brzi odgovor dali se isplati uzeti ovaj monitor LCD Philips 220VW 22 incha za 350 kuna polovan star 3 god i kakav je????
Samsung S24D390HL ili Asus VX239HW ?
Ak ima šta bolje negdje na akciji da ne prelazi tu cijenu previše, preporučite..
Po meni bolje ovo http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=LS24D590PLX
Evo pošto sam odlucio da necu narucivati van hrvatske nikve monitore, te da jos malo ušparam novce, jer jos nesto imam planu, pa me zanima kakav je ovaj monitor. Molim hitno ako se moze netko izjasnit :D
Glavni prioritet : GAMES!
Koji bi bio najbolji 27" monitor za do 2500kn?
Vjerojatno će biti 1080p, al možda ima i veća reza za te pare?
Trebao bi za uredski posao, crtanje nacrta, skica.
Jeli se isplati uzimati, htio bih monitor od 144hz ovo je najpovoljniji na nabavi neka misljenja ako moze.
http://www.instar-informatika.hr/monitor-aoc-led-24-g2460fq-gaming-144hz-1-ms-zvucnici-akcija-presales-reboot-promo-cijena/aoc-g2460fq
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=DELL+p2414
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=LS24D590PLX
To su dva best buy-a kaj se tice 24" dijagonale
Dell ima bolji podesivi stalak ali i nesto jaci hard coating mat panel
ima li kakve opipljive razlike izmedu ta 2? odnosno isplati li se dati tih 300-400 kn vise? Ne mogu naci bas na netu nicega o tom Samsungu, a ovaj Dell u 30% slucajeva ima vrlo izrazen bleeding pa je kinda lutrija...
Evo pošto sam odlucio da necu narucivati van hrvatske nikve monitore, te da jos malo ušparam novce, jer jos nesto imam planu, pa me zanima kakav je ovaj monitor. Molim hitno ako se moze netko izjasnit :D
Glavni prioritet : GAMES!
Emergency bump...trebam novi monitor prije cet :D
Edit. Moji zajeb..moram drugi put citati..isporuka od 17.11 XD