Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.574
|
čitano: 5.688.635
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Napravio sam neki uzi izbor monitora 27" pa ako moze preporuka za sta da se opredelim.
-Asus mx279h
-Asus VX279Q
-Acer G276HLAbid
-Samsung T27B551EW
-Samsung T27B550EW

Prvi mi je nekako najaci samo steta sto nema zidnu funkciju..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Koji monitor kupiti
Prcko Vitaminčić kaže...
Prcko Vitaminčić kaže...

Pozdrav svima, evo stigao je kod mene p2414h iz centro.hr ... prava oznaka mu je P2414Hb... ssad samo treba testirati :)

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.69617A99-0496-416E-849F-F130D3DCD9B5.aspx

dečki

monitor je čisti šit

moze malo detaljnije ?

13 godina
neaktivan

stari monitor lg W2252V ima puuuuno veći kut gledanja neg dell-ov P2414Hb, prikaz crne boje i kvalitetu pozadinskog osvjetljenja neću nit spominjati, katastrofa....

tražit ću povrat novca ili nek šalju ultrasharp seriju....

jer očito ovaj moitor je namjenjen samo za balkansko tržište i nema niti malo sličnosti s ovim review-om http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2414h.htm

slike govore sve:

14 godina
Koji monitor kupiti

Ekipa trebala bi mi hitna preporuka Vas koji se razumijete u monitore, crknuo mi je monitor jučer :/

Trebao bi mi najbolji mogući monitor po mogućnosti 23' naviše za gaming i gledanje filmova najviše da ima 120 refresh rate ako je ikako moguće.

Cijena 1500-2000kn

Da li postoji koji dobar monitor za tu cijenu da ima ovaj refresh rate. 

Please pomognite i hvala Vam puno na preporukama.

Nemam dovoljno dobar komp da mi komp može vrtiti monitor na 100fps+ ali uskoro namjeravam kupiti novi komp tako da će mi se isplatiti :)

Dosta ljudi govori da je DELL U2312HM jako dobar monitor, jedino je što me muči kod njega je 8ms vrijeme odaziva, što vi kažete?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 9:09 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Baldurion kaže...

Dosta ljudi govori da je DELL U2312HM jako dobar monitor, jedino je što me muči kod njega je 8ms vrijeme odaziva, što vi kažete?

Ne beri brigu. meni je primrna namjena gaming i uopće nam problema s njime. Dellov OD spašava stvar

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
14 godina
dj_renny kaže...
Baldurion kaže...

Ne beri brigu. meni je primrna namjena gaming i uopće nam problema s njime. Dellov OD spašava stvar

tnx {#} Naručeno {#}

13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Bok svima,

kupujem monitor za dvije o-starije gospođe ljekarice koje cijeli dan bulje u monitor, najčešće u bijele dokumente pa tražim monitor koji bi najmanje umarao oči - ne znam da li je to do refresh ratea ili čega već.

Dodatni info:

- budući da je stol vrlo uzak 21" bi bio neki maksimum

- cijena nije bitna jer je ipak dugoročno ulaganje u zdravlje

- kompjuter je neki teški škart, podvalili im neko smeće u firmi koja im održava sustav ali je nov pa pretpostavljam da grafičke kartice čak ni nema nego da je GPU na procesoru

- bilo bi odlično ako se može pomicati po vertikali više-niže (da je za mene ja bi stavio knjigu ispod i stvar riješena, ovo su gospođe koje više pate na izgled nego na funkcionalnost :P )

- isključivo za word i tekstualne fileove za račune i slično, nema igranja niti filmova, glavno da što manje umara oči

Hvala unaprijed, plaćam u Lupocetima i Aspirinima.

Pikka

1 0 hvala 0
12 godina

AOC I2360PHUS  ili 16:10 format radi visine Dell U2412M , stol valjda nije uži od stalka {#}

13 godina
neaktivan

Tenks roby, ali ta dva monitora su mi ogromna za njihov ured, budu morale čitati dokumente s lijeva na desno kao da sjede u prvom redu kina :)

Da li ovi možda postoje u manjoj (21" ili možda 18") varijanti? Ili da se koncentriram na Dell-ove pa nađem nešto?

12 godina

Onda ovako AOC-i2269vwm s time da nema podešavanje po visini ili idi na 19" 4:3 format samo nema baš neki izbor i da je kvalitetna matrica.

13 godina
neaktivan

Što kažeš na Dellov U2212HM?

Sram me priznati da je prvi poster ovog threada imao identično pitanje kao ja pa sam tamo našao ovaj monitor, šteta što nema smileya koji se posipa pepelom {#}

12 godina

Da možeš, pomalo zaboravio na taj model {#}

13 godina
neaktivan
Pikka kaže...

Što kažeš na Dellov U2212HM?

Sram me priznati da je prvi poster ovog threada imao identično pitanje kao ja pa sam tamo našao ovaj monitor, šteta što nema smileya koji se posipa pepelom {#}

Update za ovaj model - puno ljudi na netu govore da ima jak anti-glare premaz koji čini sliku vrlo zrnatom (grainy) na bijelim površinama, ako je to istina onda mi je bolje ostati na starom monitoru nego kupiti ovaj.

Od postova koji govore o tom problemu nisam našao info na forumu, jedino da je anti-glare neučinkovit: link

Da li netko ima kakva iskustva s Dell-ovim anti-glare premazom za Ultrasharp modele?

PS ako imate bilo koju drugu ideju za 19"-21" monitor koji bi bio za 8 sati uredskog posla s bijelim tekstovima, bilježim se sa štovanjem

16 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Kolege, jel' ima tko iskustva sa Dell Ultrasharp modelima da nam udijeli par riječi? Radi se o 2709Wb modelu, iznos 1900kn. 

Kakvi su monitori, jel' ta cijena napuhana za taj model? Ima li neka bolja 26" ili 27" za te novce? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 12:35 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji monitor kupiti

to si nasao u nekoj stranoj trgovini ili? posto ne vidim da ima u nasim ducanima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Privatno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav ekipa, da li mi mozete preporuciti par monitora, (najbolji po vasem izboru) u cijenovnom rangu do 100 eura(+5 ako se isplati).

Ako mozete gledajuci sa ovog linka: ITSVET

Hvala {#}

This party's gettin' crazy! Let's rock!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ovaj Samsung je oke. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ovaj mi se cini dobar, da li je neko upoznat sa AOC brendom ili ovim monitorom?

AOC

This party's gettin' crazy! Let's rock!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji monitor kupiti

isplati li se ovaj monitor kupiti valja li šta  i može li li mi tko izabrati monitor do 250 km sa pik.ba ako ovaj monitor nije ok,,monitor bi bio večinom za gaming 

http://mickey84.pik.ba/artikal/9774673/asus-vh228d-22-led-lcd/

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Koji monitor kupiti

posto kupujem novu konfu kupit cu i monitor..razmisljem si izmedu Asus VX238H i Benq XL2411T. Asus kosta 1500 a Benq 2500..da li se isplati ici na taj benq posto mi je izvan budeta ali ako je puno bolji mogu se protegnut..ili ako postojo neki treci 120hz monitor u tom rangu slobodno recite :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
11 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

taj mi je preskup..dao bi max 2300kn za neki do 24"

12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pošto nisam expert u ovim stvarima, između ova 2 koji bi prije preporučili za svakodnevno korištenje(onaj manje naporan za oči) i za gaming(ništa extremno jer je grafička 256MB)

Samsung S22C150NS

Asus VH228DE

I općenito ako može nekakav review o:

Samsung LS24C350HS

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
logi510 kaže...

taj mi je preskup..dao bi max 2300kn za neki do 24"

Definitivno idi na Dellov U2412HM zbog 1920x1200p rezolucije. 

14 godina
Prcko Vitaminčić kaže...

stari monitor lg W2252V ima puuuuno veći kut gledanja neg dell-ov P2414Hb, prikaz crne boje i kvalitetu pozadinskog osvjetljenja neću nit spominjati, katastrofa....

tražit ću povrat novca ili nek šalju ultrasharp seriju....

jer očito ovaj moitor je namjenjen samo za balkansko tržište i nema niti malo sličnosti s ovim review-om http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2414h.htm

slike govore sve:

To ti je IPS glow i to već vrapci na granama znaju da se pojavljuje u mračnom ambijentu kada se prikaže crni boja na ekranu kao na npr tvojemu primjeru,nažalost mana IPS panela no da se ublažiti smanjivanjem pozadinskog osvjetljenja na niže vrjednosti.

Pri dnevnom svjetlu kada nema mraka drugačiju češ predođbu imati na svoj Dell jer tada nema glowa a IPS dolazi do svog punog izražaja.  

12 godina
cardadule kaže...

Dobar dizajn i tanki bezel, možda da si pogledaš i Dell P2714H

12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Zanemarite ovaj post gore(neka ga admin izbriše):

Uglavnom suzio sam izbor pa ako može mišljenje:

[URL]http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.dcb360fc591f4ec3ae756f03a56d4681.monitor-asus-ve247t.aspx[/URL]

[URL]http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.4be6e3a1dc2f4179a99616ba857689b7.acer-v236hlbd-23-led-monitor.aspx[/URL]

Ako znate koji približno sličan ovima(cijena oko 1000-1200) za svakodnevnu uporabu i gaming(ništa strašne igrice) preporučite :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Zanemarite ovaj post gore(neka ga admin izbriše):

Uglavnom suzio sam izbor pa ako može mišljenje:

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.dcb360fc591f4ec3ae756f03a56d4681.monitor-asus-ve247t.aspx

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.4be6e3a1dc2f4179a99616ba857689b7.acer-v236hlbd-23-led-monitor.aspx

Ako znate koji približno sličan ovima(cijena oko 1000-1200) za svakodnevnu uporabu i gaming(ništa strašne igrice) preporučite :D

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice