Koji monitor je bolji?

poruka: 10
|
čitano: 3.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji monitor je bolji?

Namjeravam kupiti novi monitor pa me zanima vaše mišljenje koji je bolji od ova dva navedena.

LG LCD W343T, 23', 5 ms, Dvi, HDMI, 30000:sa cijenom 1499 kn.

ili

LG LCD W2453V, 24' , 50000:1, 2ms, HDMI, DVI, zvucnici sa cijenom od 2099 kn.

Naravno bolji je drugi ali dali je vrijedan +500 kn? I dali je taj kontrast 50k : 1 u "standardu" ili je prevelik?

Svi su monitoru sa vemil.hr pa ako imate neku drugaijju alternativu evi linka: hxxp://vemil.hr/Cjenik.aspx#Grp2_Simbol=monitori&c=000000

Hvala unaprijed =)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 9:57 (Arxi).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji monitor je bolji?

mislim da nijedan od ova dva monitora nije baš isplativ i savjetujem ti ovaj iz ADM-a, po meni best buy:  http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=7233

"you hit me we hit you"-mafia
15 godina
neaktivan
Koji monitor je bolji?

Ako imaš taj komp što si naveo ATI 1600 PRO, ako misliš igrat igrice na njemu neće ići. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

slazem se da je lg w2361 najbolji izbor a cijena je odlicna  u adm-u.....mislim da bas i nije isplativo kupovati monitore u ve-milu jer cijene su pre velike s obzirom na adm

16 godina
neaktivan
Cro-gamer kaže...

Ako imaš taj komp što si naveo ATI 1600 PRO, ako misliš igrat igrice na njemu neće ići. 

ne namjeravam igrati igre na njemu... prije za design.

Naime ja sam iz bosne pa me zanima dali ADM postoji i u novoj Gradišci ili nekom bližem gradu?

Hvala za ovako brze odgovore =)

15 godina
neaktivan

bilo bi super ako imas koga u novoj gradiskoj da mu dostave jer je besplatna dostava po cijeloj hrvatski......

16 godina
neaktivan
Koji monitor je bolji?

a jbg onda moram do zg?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da....:(    ...cini mi se da nemaju poslovnice van zg....

17 godina
Arxi kaže...
Cro-gamer kaže...

Naime ja sam iz bosne pa me zanima dali ADM postoji i u novoj Gradišci ili nekom bližem gradu?

Ako je za dizajn, onda traži monitore sa IPS matricom, a ne TN koji su užas za dizajn. Nažalost ti baš nisu jeftini. Lista sa IPS matricom.

16 godina
neaktivan
PICART kaže...
Arxi kaže...
Cro-gamer kaže...

Ako je za dizajn, onda traži monitore sa IPS matricom, a ne TN koji su užas za dizajn. Nažalost ti baš nisu jeftini. Lista sa IPS matricom.

Uh pa ovo i nije baš jeftino... Neka ako trenutno radim sa parastarim 22' (sa katodnim cijevima OMG) mogu i sa TN. NIsam toliko "ozbiljan" dizajner. Prija neka mala firma za servis i to.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice