Jel ima neki dobar gaming monitor do 2000kn, da u sebi ima HDMI (ali nije obavezno). Ostavite svoje prijedloge jer prekosutra idem kupovati :)
Hvala!
Jel ima neki dobar gaming monitor do 2000kn, da u sebi ima HDMI (ali nije obavezno). Ostavite svoje prijedloge jer prekosutra idem kupovati :)
Hvala!
Dell U2311H.
ima i HP zr22w,22" sa 16:10 format također ips
A nisu li IPSovi prespori za gejming? Bar si ti to konstatirao?
@Naxeem - U2311 nema HDMI vec samo DP.
Znam da nemas problema sa igrama. To jedino M4X ima (sa ZR24W konkretno). Hocu reci da je on nekompetentan predlagati ista.
jel ima jos prijedloga?
Ne dođe 1800kn u ADMu.
Ne dođe 1800kn u ADMu.
Molim?
Imaš adapter.
Ne dođe 1800kn u ADMu.
Molim?
http://www.adm.hr/ evo na naslovnici ga imaš.
Košta on i 1606kn ako znaš gdje gledati.
Da, ali da li je to cijena s PDVom?
Da. m-computers.hr
A nisu li IPSovi prespori za gejming? Bar si ti to konstatirao?
sporiji jesu nego tn,primjeti se malo u mp igrama
kako koji,nisu svi ips monitori isti...prije ti je trebalo 5k+ kn da bi mogao dobit kvalitetan ips za igranje,danas ti treba 1800kn za dell u2311
Znam da nemas problema sa igrama. To jedino M4X ima (sa ZR24W konkretno). Hocu reci da je on nekompetentan predlagati ista.
a ti kao jesi
kako koji,nisu svi ips monitori isti...prije ti je trebalo 5k+ kn da bi mogao dobit kvalitetan ips za igranje,danas ti treba 1800kn za dell u2311
U2311H nije "kvalitetan IPS".
U MP igrama? Kakve su to MP igre? Multiplayer? Molim admine da mu zabiju vjecni ban, zapravo, da mu banaju cijeli subnet na koji se spaja da se vise ne pojavljuje ovde sa ovakvim glupostima :D
Imas duplo bolji monitor od mene. Ako ja ne primjecujem laganje ni ghosting u igrama, ne primjecujes ni ti. Vjeruj mi. ZR24W je n puta bolji monitor od tvog T220 koliko god ti mislio drugacije. U2311H je low end IPS... ti ipak imas nesto ozbiljniju igracku. Ne pricaj gluposti.
@Autor topica: Slobodno si uzmi U2311H, kvalitetan monitor za male novce. Ako patis za milisekundama onda si uzmi nekakav TN monitor, Bugovci su nekakvog Acera hvalili: http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/acer-s243hlbmii-ga-igdje/68803.aspx
:)
Da. m-computers.hr
Oprosti, jel ja nešto krivo gledam, ne mogu nać taj monitor na toj stranici, inače, mislim da ću kupit taj monitor pa gledam da prođem što jeftinije?!
Da. m-computers.hr
Oprosti, jel ja nešto krivo gledam, ne mogu nać taj monitor na toj stranici, inače, mislim da ću kupit taj monitor pa gledam da prođem što jeftinije?!
LG W2453TQ 24 incha
HG Spot - 1800 kn
nebi se stel praviti pametan i nekomu zameriti, al o kojem monitoru vi na kraju raspravljate? jer E2311h i U2311h su razliciti monitori kolko znam. evo prijedloga TN monitora: Acer S243HLAbmiii Samsung XL2370
nemoj mu davat krive informacije,ovaj sa slovom E nije ips monitor već TN monitor
najbolja cijena za dell u2311 je u infospotu za 1660kn ali ga nemaju,sljedeći je adm koji ga imaju i košta 1799kn
nemoj mu davat krive informacije,ovaj sa slovom E nije ips monitor već TN monitor
najbolja cijena za dell u2311 je u infospotu za 1660kn ali ga nemaju,sljedeći je adm koji ga imaju i košta 1799kn
Kao što rekoh, i U2311 je oko 1600kn kao i greškom označeni E2311. To nisu krive informacije. TN ili E-IPS, sasvim je svejedno. Oba su loša.
Kao što rekoh, i U2311 je oko 1600kn kao i greškom označeni E2311. To nisu krive informacije. TN ili E-IPS, sasvim je svejedno. Oba su loša.
kako vam popljuje della a ima ga pol foruma
ja i dalje ne vidim u mcomputers dell u2311 ima samo taj e2310h i e2311h
Ma ne želim ga pljuvati - to je - za novac - vrhunski monitor. Ali E-IPS nije ono što čovjeku "IPS" sugerira. Vidio sam ga i nisam zadovoljan. U ili E 2311 (IPS i TN) mi nisu dragi. TN je smeće sam po sebi, a E-IPS zaista jest bolji, ali ni blizu nije U2711 i U3011 koji su H-IPS monitori i vrhunska stvar.
Istina, E-IPS je vjerojatno bolji od bilo kojeg TN monitora i svakako najbolji izbor za tu cijenu. Ovo "loši" nemojte shvatiti toliko negativno, jer je za svoj cjenovni rang monitor bog.
Ma ne želim ga pljuvati - to je - za novac - vrhunski monitor. Ali E-IPS nije ono što čovjeku "IPS" sugerira. Vidio sam ga i nisam zadovoljan. U ili E 2311 (IPS i TN) mi nisu dragi. TN je smeće sam po sebi, a E-IPS zaista jest bolji, ali ni blizu nije U2711 i U3011 koji su H-IPS monitori i vrhunska stvar.
Istina, E-IPS je vjerojatno bolji od bilo kojeg TN monitora i svakako najbolji izbor za tu cijenu. Ovo "loši" nemojte shvatiti toliko negativno, jer je za svoj cjenovni rang monitor bog.
e šta ga znaš usporedit,i to sa u27 i u30 koji su oko 10k kn-a...trebalo bi ga usporedit sa dell u2410,on je isto h-ips...koji ti imaš monitor?
neznam ni ja kakav je taj dell u2311 e-ips i baš bih ga volio usporedit sa hp zr24w,baš me zanima da li bi se primjetila razlika
uglavnom svi ga bacaju u nebesa,a i review-i mu isto daju jako dobre ocjene šta se tiče slike,dobro pokriva sRGB i u nekim parametrima bolji od hpzr24w i della u2410