Gaming monitor do 2k kuna

poruka: 36
|
čitano: 5.699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Jel ima neki dobar gaming monitor do 2000kn, da u sebi ima HDMI (ali nije obavezno). Ostavite svoje prijedloge jer prekosutra idem kupovati :)

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gaming monitor do 2k kuna

Dell U2311H.

17 godina
odjavljen

ima i HP zr22w,22" sa 16:10 format također ips

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...

A nisu li IPSovi prespori za gejming? Bar si ti to konstatirao?

@Naxeem - U2311 nema HDMI vec samo DP.

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 15:54 (tnakir).
17 godina
neaktivan
Ovo nije pravi IPS i jeftin je. Ja bih uzeo bolji ali taj je 2k+.
17 godina
neaktivan
Ja oduvijek imam IPS-ove i nemam problema s igrama.
17 godina
naxeem kaže...

Znam da nemas problema sa igrama. To jedino M4X ima (sa ZR24W konkretno). Hocu reci da je on nekompetentan predlagati ista.

16 godina
neaktivan

jel ima jos prijedloga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne dođe 1800kn u ADMu.

Kruger
17 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
naxeem kaže...

Ne dođe 1800kn u ADMu.

Molim?

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Imaš adapter.

14 godina
neaktivan
naxeem kaže...
nick54312 kaže...
naxeem kaže...

Ne dođe 1800kn u ADMu.

Molim?

http://www.adm.hr/ evo na naslovnici ga imaš.

Kruger
17 godina
neaktivan

Košta on i 1606kn ako znaš gdje gledati.

14 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da, ali da li je to cijena s PDVom?

Kruger
17 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
naxeem kaže...

Da. m-computers.hr

17 godina
odjavljen
tnakir kaže...
M4X kaže...

A nisu li IPSovi prespori za gejming? Bar si ti to konstatirao?

sporiji jesu nego tn,primjeti se malo u mp igrama

naxeem kaže...

kako koji,nisu svi ips monitori isti...prije ti je trebalo 5k+ kn da bi mogao dobit kvalitetan ips za igranje,danas ti treba 1800kn za dell u2311

tnakir kaže...
naxeem kaže...

Znam da nemas problema sa igrama. To jedino M4X ima (sa ZR24W konkretno). Hocu reci da je on nekompetentan predlagati ista.

a ti kao jesi

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
17 godina
neaktivan
M4X kaže...
naxeem kaže...

kako koji,nisu svi ips monitori isti...prije ti je trebalo 5k+ kn da bi mogao dobit kvalitetan ips za igranje,danas ti treba 1800kn za dell u2311

U2311H nije "kvalitetan IPS".

16 godina
neaktivan
i za zakljucak? :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U MP igrama? Kakve su to MP igre? Multiplayer? Molim admine da mu zabiju vjecni ban, zapravo, da mu banaju cijeli subnet na koji se spaja da se vise ne pojavljuje ovde sa ovakvim glupostima :D

Imas duplo bolji monitor od mene. Ako ja ne primjecujem laganje ni ghosting u igrama, ne primjecujes ni ti. Vjeruj mi. ZR24W je n puta bolji monitor od tvog T220 koliko god ti mislio drugacije. U2311H je low end IPS... ti ipak imas nesto ozbiljniju igracku. Ne pricaj gluposti.

@Autor topica: Slobodno si uzmi U2311H, kvalitetan monitor za male novce. Ako patis za milisekundama onda si uzmi nekakav TN monitor, Bugovci su nekakvog Acera hvalili: http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/acer-s243hlbmii-ga-igdje/68803.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

:)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 1:17 (naxeem).
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
nick54312 kaže...
naxeem kaže...

Da. m-computers.hr

Oprosti, jel ja nešto krivo gledam, ne mogu nać taj monitor na toj stranici, inače, mislim da ću kupit taj monitor pa gledam da prođem što jeftinije?!

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
17 godina
neaktivan
Ivsa kaže...
naxeem kaže...
nick54312 kaže...
naxeem kaže...

Da. m-computers.hr

Oprosti, jel ja nešto krivo gledam, ne mogu nać taj monitor na toj stranici, inače, mislim da ću kupit taj monitor pa gledam da prođem što jeftinije?!

14 godina
neaktivan

LG W2453TQ 24 incha

HG Spot - 1800 kn

Gaming is my life.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

nebi se stel praviti pametan i nekomu zameriti, al o kojem monitoru vi na kraju raspravljate? jer E2311h i U2311h su razliciti monitori kolko znam. evo prijedloga TN monitora: Acer S243HLAbmiii Samsung XL2370

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
naxeem kaže...

nemoj mu davat krive informacije,ovaj sa slovom E nije ips monitor već TN monitor

najbolja cijena za dell u2311 je u infospotu za 1660kn ali ga nemaju,sljedeći je adm koji ga imaju i košta 1799kn

17 godina
neaktivan
M4X kaže...
naxeem kaže...

nemoj mu davat krive informacije,ovaj sa slovom E nije ips monitor već TN monitor

najbolja cijena za dell u2311 je u infospotu za 1660kn ali ga nemaju,sljedeći je adm koji ga imaju i košta 1799kn

Kao što rekoh, i U2311 je oko 1600kn kao i greškom označeni E2311. To nisu krive informacije. TN ili E-IPS, sasvim je svejedno. Oba su loša.

16 godina
AOC v27m
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
17 godina
odjavljen
naxeem kaže...
M4X kaže...

Kao što rekoh, i U2311 je oko 1600kn kao i greškom označeni E2311. To nisu krive informacije. TN ili E-IPS, sasvim je svejedno. Oba su loša.

{#} kako vam popljuje della a ima ga pol foruma

ja i dalje ne vidim u mcomputers dell u2311{#} ima samo taj e2310h i e2311h

17 godina
neaktivan

Ma ne želim ga pljuvati - to je - za novac - vrhunski monitor. Ali E-IPS nije ono što čovjeku "IPS" sugerira. Vidio sam ga i nisam zadovoljan. U ili E 2311 (IPS i TN) mi nisu dragi. TN je smeće sam po sebi, a E-IPS zaista jest bolji, ali ni blizu nije U2711 i U3011 koji su H-IPS monitori i vrhunska stvar.

Istina, E-IPS je vjerojatno bolji od bilo kojeg TN monitora i svakako najbolji izbor za tu cijenu. Ovo "loši" nemojte shvatiti toliko negativno, jer je za svoj cjenovni rang monitor bog.

17 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Ma ne želim ga pljuvati - to je - za novac - vrhunski monitor. Ali E-IPS nije ono što čovjeku "IPS" sugerira. Vidio sam ga i nisam zadovoljan. U ili E 2311 (IPS i TN) mi nisu dragi. TN je smeće sam po sebi, a E-IPS zaista jest bolji, ali ni blizu nije U2711 i U3011 koji su H-IPS monitori i vrhunska stvar.

Istina, E-IPS je vjerojatno bolji od bilo kojeg TN monitora i svakako najbolji izbor za tu cijenu. Ovo "loši" nemojte shvatiti toliko negativno, jer je za svoj cjenovni rang monitor bog.

e šta ga znaš usporedit,i to sa u27 i u30 koji su oko 10k kn-a...trebalo bi ga usporedit sa dell u2410,on je isto h-ips...koji ti imaš monitor?

neznam ni ja kakav je taj dell u2311 e-ips i baš bih ga volio usporedit sa hp zr24w,baš me zanima da li bi se primjetila razlika

uglavnom svi ga bacaju u nebesa,a i review-i mu isto daju jako dobre ocjene šta se tiče slike,dobro pokriva sRGB i u nekim parametrima bolji od hpzr24w i della u2410

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice