Dva monitora

poruka: 14
|
čitano: 4.957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dva monitora

Pozdrav svima za početak.

Dakle iman grafičku karticu Geforce 9600GT, koja ima dva dvi izlaza, također iman i dva starija crt monitora koja bi tija spojit na nju, iman adaptere dvi>vga i tu nebi tribalo bit problema. 

Zanima me ovo.

Dok sam u windowsima koristija bi oba monitora za rad, ali dok san u igrama da koristin samo jednog. 

Jeli to ikako moguće napravit? Da mi se automatski prilikon pokretanja neke igre "izgasi" jedan monitor i slika prebaci na drugi?

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dva monitora
sirka666 kaže...

Pozdrav svima za početak.

Dakle iman grafičku karticu Geforce 9600GT, koja ima dva dvi izlaza, također iman i dva starija crt monitora koja bi tija spojit na nju, iman adaptere dvi>vga i tu nebi tribalo bit problema. 

Zanima me ovo.

Dok sam u windowsima koristija bi oba monitora za rad, ali dok san u igrama da koristin samo jednog. 

Jeli to ikako moguće napravit? Da mi se automatski prilikon pokretanja neke igre "izgasi" jedan monitor i slika prebaci na drugi?

- za više monitorsku podršku najbolje bi bilo imati windows 7

- ono što ti hočeš je vrlo jednostavno, spoji oba monitora, u windows display opcijama odredi koji je prvi i drugi, nakon toga drugi označi kao extend display i to je to

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 8:43 (igy).
15 godina
Dva monitora

Kad to napravin onda će mi se koristit samo jedan za igre?

Da, iman windows 7.

Btw čuja san za program ultra moon (ili tako nešto slično) da je dobar za višemonitorske sustave.

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sirka666 kaže...

Kad to napravin onda će mi se koristit samo jedan za igre?

Da, iman windows 7.

Btw čuja san za program ultra moon (ili tako nešto slično) da je dobar za višemonitorske sustave.

igre bi ti trebale ići na glavni monitor, ne trebaš dodatno ništa podešavati

ultramon nisam nikada koristio

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 8:51 (igy).
15 godina
Dva monitora

Zahvaljujem na informacijama, ovo će mi pomoć :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dva monitora

Hej ekipa moze pomoć?Da li netko zna mogu li spojiti na ovu grafičku (Nvidia Quadro FX580 512MB) dva nova lcd monitora?I kako,mislim da li mi trebaju nekakvi posebni kablovi?Hvala,unaprijed!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
igy kaže...

- za više monitorsku podršku najbolje bi bilo imati windows 7

A zar na WinXP ili pak Linux-u se nemože složiti 2+ monitora?

{#}

...malo mi bedasto to zvući, a i @sirka666 "Moj PC" mogao si pročitat da ima Win7

NHF

15 godina
neaktivan

Na Win7....!!!

15 godina
odjavljen
JOHNNY šetač kaže...

Hej ekipa moze pomoć?Da li netko zna mogu li spojiti na ovu grafičku (Nvidia Quadro FX580 512MB) dva nova lcd monitora?I kako,mislim da li mi trebaju nekakvi posebni kablovi?Hvala,unaprijed!!!

Naravno da možeš, ta kartica je namijenjena takvom radu.Ako se ne varam ima jedan DVI i dva DisplayPorta.Problem ti mogu biti jedino konektori, večina monitora još uvijek nema DisplayPort{#}.

15 godina
neaktivan

radi se o monitorima Acer S243hl LED?

15 godina
odjavljen
JOHNNY šetač kaže...

radi se o monitorima Acer S243hl LED?

Google zna{#}.

Koliko vidim da taj monitor ima dva HDMI-a i jedan analog port, najbolje riješenje ti je HDMI - DisplayPort adapter.Vjerojatno LINKS ima, mislim da sam vidio, samo neznam dali je Bandrige ili Manhattan, no nebitno.U svakom slučaju HP ima u Instar informatici, cijena je oko 100 kn.

Što radiš s takvom grafom i monitorima?

15 godina
neaktivan

Oni su u kombinaciji sa HP Z400 radnom stanicom!!!Ansys,Inventor,AutoCad i slicno!Ne znam koliko su ti poznati ti programi!

15 godina
odjavljen
JOHNNY šetač kaže...

Oni su u kombinaciji sa HP Z400 radnom stanicom!!!Ansys,Inventor,AutoCad i slicno!Ne znam koliko su ti poznati ti programi!

Sad se objašnjava potreba dva monitora.I ja hoću Z400.Znam, znam...

Da nisi kolega od mario.L?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 22:48 (alankish).
15 godina
neaktivan

nista mi ne govori,mozda prezime?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice