Cool ured! i pitanje za monitor

poruka: 13
|
čitano: 3.658
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

BOk, stari monitori su sad na jednom stolu i ici ce na smece. Pitanje je dal da ja uzmem jednoga od 19'' nije mu nista cjeli i malo korisen. Dal je to dobro za moju graficku ili da kupim neki od 22''?

Oprema za taj ured kostala je 2mil. kuna s softwareom! Cool

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 16:18 (tony THE Noob).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa poklonjenom konju se ne gleda u usta... Pa ako idu u smeće uzmi jednoga (dva, tri), pa ako te neće zadovoljiti, možeš kupiti drugi, a ovaj koristiš kao secondary monitor (sve nove grafičke imaju 2 DVI-a).

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Cool ured! i pitanje za monitor

EE daaaa... :-) uzet cu 2-3 pa prodat. P.S kaj velite na ovaj ured 9 lcd ekrana i 4 plazme spojene na jedan pc.. Kaj nije fora >?

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina
neaktivan

ili si napravis neku kantu na kojoj ce se samo muzika vrtit :D

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jos jedno pitalje ako imam 2 monitora kako se njima upravlja ? kako se prebacuje s jednog na drugi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

zna netko ? Ima uopce netko od vas 2 monitora pa da mi malo pojasni ?

17 godina
neaktivan

Pa ne prebacujes s jednog na drugi, nego ti je slika podjeljena na 2 djela.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

??? Npr : igram auto utrke i pola auta je na jednom a pol na drugom ? HEhehe.. Ne, stvarno ne kuzinm to.

17 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

??? Npr : igram auto utrke i pola auta je na jednom a pol na drugom ? HEhehe.. Ne, stvarno ne kuzinm to.

Rijetke igrice imaju podrsku da rade na 2 monitora, ali zato programi imaju... pa tako npr u programu od graficke mozes namjestit
da ti mozzila ide na desni monitor a outlook da se otvara na lijevi

http://blogs.vertigo.com/personal/willa/Blog/Lists/Photos/062707_2040_DualMonitor1.jpg
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
Assassin kaže...

nije slika podjeljena na dva dijela....kako bi to izgledalo s okvirom od monitora
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina

aha, ok, tnx. Uzet cu si taj 19'' i bok, usparam 1139kn a 19 '' je dosta veliko.hvala svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Assassin kaže...

nije slika podjeljena na dva dijela....kako bi to izgledalo s okvirom od monitora
 Mozda sam se malo krivo izrazio, ali slika se podjeli na 2 djela! Zato posteje obicno monitori koji su skuplji zato sto imaju jako tanak okvir pa mozes stavit jedan do drugog (Apple Cinema Display)! Npr. u photoshopu, na jednom ekranu ti je slika koju uredjujes (fullscreen), a na drugom svi alati.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina

Zanimljivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice