Ha, ha, printer izgleda kao da, zbog dizajna, stoji na polici!
To bi, btw, bilo dobro napraviti da kućište može sjajiti u punom sjaju.
Ha, ha, printer izgleda kao da, zbog dizajna, stoji na polici!
To bi, btw, bilo dobro napraviti da kućište može sjajiti u punom sjaju.
neznam!
ja sam stavio neonke iza monitora :D slike su na 60 str
Jedna nocna.
Odlično! Oprosti na pitanju, ali jel to ovako nešto? Jel se napaja iz USB-a ili direktno iz struje?
EDIT:
Možda prije ovo?
Iza DELL-a je 80cm RGB LED traka. Najobicnija 5050 RGB 60 led/m traka, imas je na tone na ebay-u. 12v je napon al se napaja direkt iz struje preko ispravljaca. Lako bi se sredilo da ide i preko PC napajanja. USB je preslab jer metar trake trazi 14.4W.
Evo gif i video kako to izgleda kod mene. Traka ima daljinski s 44 tipka i hrpu mogučnosti podešavanja i izmjena boja.
Iza samsunga je klasicna neonka.
Iza samsunga je klasicna neonka.
klasika se cijeni :D
Mala anketa:
Prema kojoj strani svijeta vam je okrenut desk (strana svijeta prema kojoj gledate)?
28 | Sjever |
---|---|
22 | Jug |
31 | Istok |
24 | Zapad |
3 | Sjeveroistok |
Nastavak ankete:
3 | Sjeverozapad |
---|---|
7 | Jugoistok |
2 | Jugozapad |
Mala anketa:
Prema kojoj strani svijeta vam je okrenut desk (strana svijeta prema kojoj gledate)?
Koja je svrha ovako nepotrebne ankete u ovoj temi?
Mala anketa:
Možda kolega želi na diskretan način otkriti postotak muslimana u ovoj temi? (hint: istok)
Možda kolega želi na diskretan način otkriti postotak muslimana u ovoj temi? (hint: istok)
Kakve veze ima okrenutost kompjutera prema bilo kojoj strani svijeta sa religijom, a posebno kompjutera prema istoku sa muslimanima?
još nema komentara o zvučnicima?!
100puta bolje tako, samo bi mene taj ekran zivcira ruzan je, btw imas dobar stol :D
heh, istina je da je bolje tako, no vratio sam se na staro jer mi ovako komp zauzima previše mjesta na stolu. dok sam u školi i kad pišem zadaću, knjige su mi po cijelom stolu pa mi uvijek fali mjesta (bez obzira što je veliki). ovo sam napravio samo za promjenu sad dok su praznici.
EDIT: joj, nemoj mi spominjat monitor ... ružan je ko sam vrag! a šta ćeš .. bio je najjeftiniji full hd monitor koje sam našao pa sam uzeo.
Evo novog deska,
tooo meštre, a ne ovi šta im se tate i mame prepucavaju šta će sinu skuplje kupit HandMade rules
hehe, da opet malo izludim čistunce..
Ne znam radite li to namjerno ili što, ali ne izluđujete nas sa svojim 5.1 zvučnicima postavljenima kao 2.1 nego sebe u prvom redu.
Radije ne bih imao zvučnike nego tako slušao.
IMHO! p.s. NHF.
Pozdrav! Evo i mog deska sa pratečim sadržajima.
Da je monitor na sredini - bilo bi savršeno.
Uredno, lijepo i pregledno.
Samo eto, mana da taj Dell tako ukoso stoji, a time i tvoja čelempura.
p.s. pohvala za audio kutak.
Znam, mene isto živcira ukoso držati monitor ali soba je mala, i stol je mali. Tako da je ovo jedini način zasad. Audio kutak je moj ponos, taman preko puta PC-a, tako se lipo osjeti kad pojačam.
Radno okruženje. :)
nije ti bas zdravo drzat tako blizu stednu zarulju
Radno okruženje. :)
nije ti bas zdravo drzat tako blizu stednu zarulju
Neman drugu tako da je i ova dobra. ;)
hehe, da opet malo izludim čistunce..
Ne znam radite li to namjerno ili što, ali ne izluđujete nas sa svojim 5.1 zvučnicima postavljenima kao 2.1 nego sebe u prvom redu.
ovisi..netko voli da se iz svake kutije čuje ono šta je predviđeno za tu kutiju..ali netko to jednostavno ne čuje. Pa onda mora snifat po opcijama zvučne kartice, pojačavat ovo il ono,razmiještat zvučnike po kući,uzalud, ne čuje,nemože čuti. Ja imam to što je na slici, al pošto volim muziku i bavim se s tim naravno pa sam proširio opseg- RR i RL imaju svoje dodatne kutije,SL&SR imaju svoje "mini" monitore, basWow je kakav je,naravno da to ne stane u sliku(Contant-avare-scale PS maybe)redim na malim snagama-20W,30W sinusno. Zvuk se ne prima samo ušima već i tijelom, zvuk je bolji ako je prostor za slušanje neakustičan(prljav,dlakavi tepih,nepoznati DNA),ne govorite o postavljanju 7.1 sistema u sobi dok niste prošli kalvariju kao ja. Dakle, puritanci ostanite na stereo(slušalicama koje ne kvare frizuru)u vašim antiseptičkim sobama. Il vam se bune susjedi, mame,tate..(?)kad stavite na 3.. jer po nekim slikama..Soba sa strava linijom,bolnički zidovi- mogu lako zaključit kakvu kakofoniju taj sistem radi na većim snagama.
Ovako je to kod mene
Moze jos slika konfice?