LOL ja sam ga samo rootao bez da mijenjam rom i sad mi je oko 100 mb ostalo rama, dok prije roota ok 20-tak XD :)
Ja dok sam imao taj Y300 meni je na stock romu uvijek bilo 70+mb rama slobodno i prije root-a i poslje.
LOL ja sam ga samo rootao bez da mijenjam rom i sad mi je oko 100 mb ostalo rama, dok prije roota ok 20-tak XD :)
Ja dok sam imao taj Y300 meni je na stock romu uvijek bilo 70+mb rama slobodno i prije root-a i poslje.
Da baš tako bude i meni, no, jučer sam ga restartironi laga vise nema. Čudno, ali tako je. Mob nije rootan i imam Nova Launcher. Ja ću pričekati s rootom dok mi garancija istekne.
Znači još je prisutno :( ja sam mog bio i rooto i stavio custom rom i isto mi je uvijek bilo :(
Da su u ovaj mobitel ugradili 1gb rama, bio bi savršen, makar cijena bila veća.
I to isto,da ima 1g rama taj mob bi radio super jer tak i tak na stock romu radi dobro al sam jedino taj nedostatak rama.
Evo meni u zadnje vrijeme sve super radi, nema laga, noo dogodi se koji put redraw desktopa ksd izađem iz neke zahtjevnije aplikacije, no nakon par sekundi se ikone vrate tako da je jedva primjetno.
zasad sam na slimkat romu i zadovoljan sam.. osim par nenadanih restartova kod opterećenja...
par pitanja:
dal ima OC opcija kod ovog roma? ja nisam našao u sistemu, a druge aplikacije ne mogu podići frekvenciju iznad 1047mhz..
i najvažnije pitanje, nudi mi se update rom-a..
kako updejtati? dal normalnim putem, znači flash iz cwm-a? ili se može nekako bez gubitka aplikacija i svih postavki?
Na stranicama proizvođaća piše da ima 4 gb memorije a na T-scumovim 1gb. Koliko onda stvarno ima memorije?
Na stranicama proizvođaća piše da ima 4 gb memorije a na T-scumovim 1gb. Koliko onda stvarno ima memorije?
evo još jednom originalni TMobile ROM...
https://mega.co.nz/#!SJ4kDAgQ!YB_fN4JdxuzV1zpO5YXgDkG0s-6YLdCdjGEkZ9Eh7kE
To je beckup? Probal sam ali ne funkcionira, ne prolazi u recoveriu...
Ma otpakiram i stavim gdje treba i kad radim restor zablokira mob i zacrni ekran te moram vaditi bateriju... koji recoveriem si radil beckup?
Da, koristim TWRP. A nis, probat cu poslije i drugu varijantu.
Huawei Y300 ili Lg Otpimus L5 II ?
Huawei Y300 ili Lg Otpimus L5 II ?
Prvi. Iako, vrlo slični uređaji. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5386&idPhone2=5293
Nekako mi se vise svida Lg,kako sam gledo po recenzijama Huawei ima malo bolju kameru odnosno bolje slike daje ostalo je tu negdje.Samo me brine taj naziv Huawei posto je kineski ahahaha
Nekako mi se vise svida Lg,kako sam gledo po recenzijama Huawei ima malo bolju kameru odnosno bolje slike daje ostalo je tu negdje.Samo me brine taj naziv Huawei posto je kineski ahahaha
netreba te brinuti Huawei y300 je stvarno izvrstan mobitel
A činjenicu da lg ima samo jednu jezgru i to na mediatekcrap chipsetu, a y300 ima dvije na snapdragonu zanemaruješ ili ti nije bitno što je lg tehnološki na razini mobitela iz 2010e?
Razmisljao sam rootati ovaj mobitel i flashati neki rom, pa me zanima, što preporučate?
Vidim u prijašnjim stranicama ovog threada da ima nekih iskusnih ovdje, pa molim iste daa mi preporuče nešto.
I ako nije problem, može li mi netko poslati nekakav guide za root i instalaciju recoverya?
Hvala unaprijed:)
Ako hoćeš 4.1.1 onda FusionX Reborn, ako hoćeš CM10.1 (4.2.2) onda Expert V4.
Ako hoćeš 4.1.1 onda FusionX Reborn, ako hoćeš CM10.1 (4.2.2) onda Expert V4.
Ahaa.
Vidio sam na Modacu da ima čak i nekoliko KitKat verzija za ova mobitel, jeli netko to probao?
Probao, bilo nekih bugova pa se vratio na CM10.1.
koliko ti baterija izvuce sa tim roomom......
Isto ko i sa stock :)
Dakle koliko ga ja koristim...ujutro u 7.30 se skida s punjača i u ponoć je na oko 20-30%
jesi li imao smrzavanja s tim roomom ili slicnih problema
Nikakvih problema za sad s nijednim romom.
Stavila CM10.1 (4.2.2) Expert V4 ali povremeno mi zamrzne cijeli mob neznam zasto...jednostavno se zblesira
Nemam takvih problema.
Pobrisan Dalvik Cache, Cache, Data, System, Cust prije flashanja?
I Dalvik Cache i Cache nakon?
da sve pobrisano kako treba
Probaj flashati ponovo...možda proradi :)
Btw. koristiš TWRP?
izgleda nece biti druge ili bude isao na "razinu nize" hahhahaha
da upavo taj koristim