Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 523.857
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Huawei Y300
Darko92 kaže...

LOL ja sam ga samo rootao bez da mijenjam rom i sad mi je oko 100 mb ostalo rama,  dok prije roota ok 20-tak XD :)

Ja dok sam imao taj Y300 meni je na stock romu uvijek bilo 70+mb rama slobodno i prije root-a i poslje.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan
kruskar kaže...
ivan321 kaže...
kruskar kaže...
ivan321 kaže...

Da baš tako bude i meni, no, jučer sam ga restartironi laga vise nema. Čudno, ali tako je. Mob nije rootan i imam Nova Launcher. Ja ću pričekati s rootom dok mi garancija istekne.

Znači još je prisutno :( ja sam mog bio i rooto i stavio custom rom i isto mi je uvijek bilo :(

Da su u ovaj mobitel ugradili 1gb rama, bio bi savršen, makar cijena bila veća.

I to isto,da ima 1g rama taj mob bi radio super jer tak i tak na stock romu radi dobro al sam jedino taj nedostatak rama.

Evo meni u zadnje vrijeme sve super radi, nema laga, noo dogodi se koji put redraw desktopa ksd izađem iz neke zahtjevnije aplikacije, no nakon par sekundi se ikone vrate tako da je jedva primjetno.

17 godina
neaktivan
Huawei Y300

zasad sam na slimkat romu i zadovoljan sam.. osim par nenadanih restartova kod opterećenja...

par pitanja:

dal ima OC opcija kod ovog roma? ja nisam našao u sistemu, a druge aplikacije ne mogu podići frekvenciju iznad 1047mhz..

i najvažnije pitanje, nudi mi se update rom-a..

kako updejtati? dal normalnim putem, znači flash iz cwm-a? ili se može nekako bez gubitka aplikacija i svih postavki?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

Na stranicama proizvođaća piše da ima 4 gb memorije a na T-scumovim 1gb. Koliko onda stvarno ima memorije?

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Maxy kaže...

Na stranicama proizvođaća piše da ima 4 gb memorije a na T-scumovim 1gb. Koliko onda stvarno ima memorije?

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y300-5386.php

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

evo još jednom originalni TMobile ROM...

https://mega.co.nz/#!SJ4kDAgQ!YB_fN4JdxuzV1zpO5YXgDkG0s-6YLdCdjGEkZ9Eh7kE

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 18:16 (T0mB1ll).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

To je beckup? Probal sam ali ne funkcionira, ne prolazi u recoveriu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300
da, backup je.. znači treba otpakirati rar..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ma otpakiram i stavim gdje treba i kad radim restor zablokira mob i zacrni ekran te moram vaditi bateriju... koji recoveriem si radil beckup?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300
CWM.. neznam dal radi na TWRP-u ako njega koristiš..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Da, koristim TWRP. A nis, probat cu poslije i drugu varijantu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Huawei Y300 ili Lg Otpimus L5 II ?

Muce
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crayzi21 kaže...

Huawei Y300 ili Lg Otpimus L5 II ?

Prvi. Iako, vrlo slični uređaji. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5386&idPhone2=5293

Twitter: @191x7
11 godina
neaktivan

Nekako mi se vise svida Lg,kako sam gledo po recenzijama Huawei ima malo bolju kameru odnosno bolje slike daje ostalo je tu negdje.Samo me brine taj naziv Huawei posto je kineski ahahaha 

Muce
13 godina
Crayzi21 kaže...

Nekako mi se vise svida Lg,kako sam gledo po recenzijama Huawei ima malo bolju kameru odnosno bolje slike daje ostalo je tu negdje.Samo me brine taj naziv Huawei posto je kineski ahahaha 

netreba te brinuti Huawei y300 je stvarno izvrstan mobitel
16 godina
Crayzi21 kaže...

A činjenicu da lg ima samo jednu jezgru i to na mediatekcrap chipsetu, a y300 ima dvije na snapdragonu zanemaruješ ili ti nije bitno što je lg tehnološki na razini mobitela iz 2010e?

14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Razmisljao sam rootati ovaj mobitel i flashati neki rom, pa me zanima, što preporučate?

Vidim u prijašnjim stranicama ovog threada da ima nekih iskusnih ovdje, pa molim iste daa mi preporuče nešto.

I ako nije problem, može li mi netko poslati nekakav guide za root i instalaciju recoverya?

Hvala unaprijed:)

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ako hoćeš 4.1.1 onda FusionX Reborn, ako hoćeš CM10.1 (4.2.2) onda Expert V4.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ako hoćeš 4.1.1 onda FusionX Reborn, ako hoćeš CM10.1 (4.2.2) onda Expert V4.

Ahaa.

Vidio sam na Modacu da ima čak i nekoliko KitKat verzija za ova mobitel, jeli netko to probao?

16 godina
moderator

Probao, bilo nekih bugova pa se vratio na CM10.1.

13 godina
XXX-Man kaže...

koliko ti baterija izvuce sa tim roomom......{#}

16 godina
moderator

Isto ko i sa stock :)

Dakle koliko ga ja koristim...ujutro u 7.30 se skida s punjača i u ponoć je na oko 20-30%

13 godina
ok tnx
13 godina
XXX-Man kaže...

jesi li imao smrzavanja s tim roomom ili slicnih problema

16 godina
moderator

Nikakvih problema za sad s nijednim romom.

13 godina

Stavila CM10.1 (4.2.2) Expert V4 ali povremeno mi zamrzne cijeli mob neznam zasto...jednostavno se zblesira {#}

16 godina
moderator

Nemam takvih problema.

Pobrisan Dalvik Cache, Cache, Data, System, Cust prije flashanja?

I Dalvik Cache i Cache nakon?

13 godina

da sve pobrisano kako treba

16 godina
moderator

Probaj flashati ponovo...možda proradi :)

Btw. koristiš TWRP?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 1:10 (XXX-Man).
13 godina

izgleda nece biti druge ili bude isao na "razinu nize" hahhahaha

da upavo taj koristim

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 1:11 (medoplavi).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice