Vasi android homescreenovi
- poruka: 458
- |
- čitano: 150.928
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo moj homescreen.
svaki krug vodi ili do foldera ili do app menia.
isto tako i na drugom homescreenu(kojeg ovdje nema) isto postoje tri kruga koja vode do foldera s appovima.
Odlićno izgleda i ja planiram staviti WP8 rom.
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Hvala. Inače, imam stock Android 2.3.6 jer naravno nema Jelly Bean romova za moj Ace 2, a ne bih stavljao Gingerbread. No naravno, nekoliko appova (neki od njih imitiraju WP7, a ne 8, ali je svejedno dobro) mi je omogućilo ovaj lijepi dojam
Btw, ako netko zna kako mogu staviti WP player na Android ili još neke sitnice, neka posta.
Hvala. Inače, imam stock Android 2.3.6 jer naravno nema Jelly Bean romova za moj Ace 2, a ne bih stavljao Gingerbread.
Android 2.3.x je Gingerbread.
da li je moguce prebaciti se sa androida 4.0.3 na windows phone 8 rom ? naime imam mob lg l7 P700
Nije moguće osim na HD2 :D, na njega ide sve..
Edit:
Našao sam 2 player koja izgledom podsjećaju na WP, InstaMusic i ZPlayer, pa probajte ako hoćete. Ja sam instalirao InstaMusic jer je free.
Nije moguće osim na HD2 :D, na njega ide sve..
Edit:
Našao sam 2 player koja izgledom podsjećaju na WP, InstaMusic i ZPlayer, pa probajte ako hoćete. Ja sam instalirao InstaMusic jer je free.
Dok sam ja koristio WP7 stil na svom telefonu, koristio sam UberMusic, sa odgovarajucim WP skinom i izgledao je odlicno...
Roboto Light?
Ne kužim ove što sve iz appo drawer-a stave na homescreen, sve im stock, plus pozadina koju ima svatko, tj dođe uz sam mob, pa bar pozadinu promijeni
Ne kužim ove što sve iz appo drawer-a stave na homescreen, sve im stock, plus pozadina koju ima svatko, tj dođe uz sam mob, pa bar pozadinu promijeni
Možda im se sviđa default pozadina, kao i meni.
ti imaš neki problem, tako je napravljen custom rom i točka, ta pozadina mi se uklapa u sve i to je to
MIUI nema app drawer ;)
Zato se koriste folderi, a i o ukusu se ne raspravlja
kak se napravi screenshot zaslona na lg p700? android 4.0.3
kak se napravi screenshot zaslona na lg p700? android 4.0.3
Probaj držati tipke volumen down i power tipku istovremeno ili skini neku apk za capture screen sa google play-a.
Da ne pišem opet, u ovoj temi.
Nadam se da opraštate