Ima li ovdje ribolovaca? Pitanje za štap i rolu

poruka: 4
|
čitano: 748
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav

Ako ima kakav ribolovac, trebam info koji štap do 60 € uzeti za casual odlazak na ribolov na lov šarana, isto tako i rolu. Eto ne treba ništ posebno, neka i rola bude 60 €  znači 120 eura, neki entry. Vidio sam na internetu kako imaju neki Okuma, Fox i Daiwa 3m u 2 dijela. Nisam siguran jel to ok. Išao bi na privatno jezero ponekad, platio dan pecanja i ako upecam i pustim. Ne očekujem velike ribe, al kažu 3-4kg šarani idu samo tako, pa eto, da i rola i štap ne odu u k nakon griza ribe od 3 kilograma haha.

4 godine
Re: Ima li ovdje ribolovaca? Pitanje za štap i rol
crocro23 kaže...

Pozdrav

Ako ima kakav ribolovac, trebam info koji štap do 60 € uzeti za casual odlazak na ribolov na lov šarana, isto tako i rolu. Eto ne treba ništ posebno, neka i rola bude 60 €  znači 120 eura, neki entry. Vidio sam na internetu kako imaju neki Okuma, Fox i Daiwa 3m u 2 dijela. Nisam siguran jel to ok. Išao bi na privatno jezero ponekad, platio dan pecanja i ako upecam i pustim. Ne očekujem velike ribe, al kažu 3-4kg šarani idu samo tako, pa eto, da i rola i štap ne odu u k nakon griza ribe od 3 kilograma haha.

Imas u Dechlatonu cudesa za malu lovu, za šarana do cca 10kg ti je prakticki svejedno dali ce biti dvodjelni, na izvacenje i sl! Bitna je tehnika kojom ces ih loviti, feeder, plovak itd itd! Veci sarani su vec prica za sebe!
Evo ovako nesto recimo da ne bacas sad tonu love a s ovim stapom mozes prakticirati svaki sistem i bit ce ok dok se nenaucis!
https://www.decathlon.hr/p/325695-138271-teleskopski-komplet-za-ribolov-seacoast-light-500-270.html

Team Blue
17 godina
Re: Ima li ovdje ribolovaca? Pitanje za štap i rol
crocro23 kaže...

Pozdrav

Kaj je bilo tak teško malo potražit na forumu, s obzirom da več postoji tema pa eto tam pitaj.

https://forum.bug.hr/forum/topic/ostalo/ribolov/90076.aspx?page=1

AMD,........is that Epyc or what?
17 godina

Da se nadovežem na temu; kad sam išao kupvati štap i rolu sam otišao u trgovinu i pitao prodavača za savjet, pa mi je on složio komplet za nekih 80-tak eura koliko mi je bio budžet tada. Mislim da su ljudi koji rade u tim specijaliziranim trgovinama dosta stručni i znaju preporučiti dobru i pouzdanu stvar. Od trgovina preporuka za BBS sport u Maksimiru.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice