United Grupa prodaje svoje kompanije i TV prava iz

poruka: 13
|
čitano: 3.421
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "United Grupa prodaje svoje kompanije i TV prava iz".
8 godina

Znači u prijevodu Arena Sport, odnosno Telekom Srbija (u većinskom vlasništvu Republike Srbije), je još dodatno učvrstila monopol na tržištu sportskih prijenosa? Malo je to što su za bolesno precijenjene iznose u zadnjih par godina otkupili pravo prijenosa na sve relevantne sportske lige, sad su otkupili i dio poslovanja jedinog konkurenta na tržištu. Predivno.

Živio IPTV naš svagdašnji i ilegalni prijenosi

9 0 hvala 1
7 godina
Re: United Grupa prodaje svoje kompanije i TV prav
Aha, tebi je problem šta je vlasnik Arena Telekom Srbije i sada ti zbog toga nećeš plaćati Arene nego ćeš gledati preko IPTV-a Arene ilegalno opet al jeftiniji...pa logično totalno! 😂
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2025 16:06 (Mali322).
16 godina

Bitno je da nisu prodali N1 i Nova S, jedine opozicijske televizije u Srbiji.

0 0 hvala 0
8 godina
Mali322 kaže...
Aha, tebi je problem šta je vlasnik Arena Telekom Srbije i sada ti zbog toga nećeš plaćati Arene nego ćeš gledati preko IPTV-a Arene ilegalno opet al jeftiniji...pa logično totalno! 😂

Gledanje IPTVa nema veze s tim tko je vlasnik nego je stvar principa jer hrvatski operateri namjerno cjepkaju pakete ili stavljaju najgledanije utakmice na kanale koji se nalaze samo u nekom dodatnom sportskom paketu tako da moraš plaćati dosta velik iznos kako bi mogao gledati ono što te zanima, a da ne govorim da u nekim slučajevima da bi legalno gledao više različitih sportova moraš imati ugovor s više operatera.

10 godina

Što ovo znaci za sportklub HR

0 0 hvala 0
7 godina
@Snoozly

Znam da nije stvar novca, stvar je principa! 😂
Slažem se sa tvojim objašnjenjem, i sam sa do nedavno bio poluilegalan sa Youtube-premium i onda odlučio koji su mi prioriteti. Ne moram imati sve i gledati sve jer to sve košta a kad odabereš prioritete košta puno manje! 😊
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2025 18:27 (Mali322).
8 godina

Imam i ja prioritete, pratim tri sporta te ne gledam niti me uopće zanima sve, ali zašto bih onda plaćao nešto što me ne zanima ako su paketi namjerno složeni tako da te prisiljavaju na to? Piraterija često nije posljedica visoke cijene nego loše usluge i manjka komfora - najbolji primjer je Netflix prije 10 godina i danas, a slična situacija je i kod sportskih TV kanala.

2 godine

Mi u Bih imamo problem da mtel (telekom) ima arenu a total tv sport  klub. Tako da moram imamti 2 pretplate da bih gledao euroligu i aba (kosarku i formulu 1 jedino pratim). Sad kazu da ce se moci oboje gledati na mtel iptv kao pre par godina. Ako je tako pozdravljam.

17 godina

Jbg, teško je boriti se s konkurencijom koja je državno preduzeće, pa može platiti koliko god za TV prava, te raditi damping, tj korisnike "mititi" da pređu kod njih pomoću godinu dana besplatne usluge za dvogodišnji ugovor (a anegdotalno sam naišao i da su ljudima nudili i 18 meseci).

Nisam siguran kako će United grupa distribuirati televizije (koje je zadržala) na srednji i duži rok. Javnu frekvenciju nikad neće dobiti, a SBB, koji je jedina kablovska mreža koja ih ima u ponudi, su prodali Yettelu, koji jeste u stranom vlasništvu (mislim Etisalat), ali lokalno funkcioniše u simbiozi sa državnim Telekomom (recimo, ja imam njihovu uslugu, ali kabl zapravo ide iz Telekomovog ormarića, i mislim da za sada uopšte nemaju svoju kablovsku infrastrukturu).

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2025 9:51 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
zvir12 kaže...

Bitno je da nisu prodali N1 i Nova S, jedine opozicijske televizije u Srbiji.

Stisli ih da moraju prodati infrastrukturu i zlatnu koku.

Pitanje je koliko dugo će opstati kao opozicisjske televizije s obzirom na mašineriju na vlasti.

Želim im sreću.

MaciStyle kaže...

Prodali su posao van EU, tako da bi tu sve trebalo ostati isto.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2025 11:47 (mali.ivica87).
8 godina
mali.ivica87 kaže...
MaciStyle kaže...

Danas postoje neke glasine da bi se u dogledno vrijeme Arena Sport mogla povući sa hrvatskog i slovenskog tržišta, što potpuno podržavam ako je tako.

https://www.telegram.hr/telesport/na-prvu/stigla-vazna-informacija-o-buducnosti-arene-sport-necemo-vise-uzimati-sadrzaj-za-hrvatsku-i-sloveniju/

14 godina
Snoozly kaže...
mali.ivica87 kaže...
MaciStyle kaže...

Danas postoje neke glasine da bi se u dogledno vrijeme Arena Sport mogla povući sa hrvatskog i slovenskog tržišta, što potpuno podržavam ako je tako.

https://www.telegram.hr/telesport/na-prvu/stigla-vazna-informacija-o-buducnosti-arene-sport-necemo-vise-uzimati-sadrzaj-za-hrvatsku-i-sloveniju/

neka natjecanja imaju zakupljena još 3-4-5 godina

5 godina

Važno je reći da je istina da je Telekom Srbije kupovao TV prava za cijelo ovo područje ali je još važnije reći da su tv prava za Hrvatsku nakon toga HT i A1 plaćali i plaćaju Telekomu Srbije....

Tako da se ništa dramatično neće dogoditi a istekom svakog pojedinačnog TV prava za sporska natjecanja ista će biti na prodaju za područje Hrvatske pa tko da više ( HT, A1, njih dvoje zajedno, Telemach ili netko drugi ) ista će moći prikazivati u Hrvatskoj....

dokle god bude do sada kupljenih sadržaja, do tada će raditi i Arene....nakon toga, za 3,4 ili 5 godina ćemo vidjeti gdje će se što i kako prikazivati.

Ovdje valja reći da su mnoga ili sva TV parav debelo preplaćena zbog rata Telekoma i Šolakovih tvrtki....vidjet ćemo kako će se ista i po kojoij cijeni prodavati u Hrvatskoj.

ne treba očekivati da će se kupovati gotovo sve kao do sada već samo onaj pravi Premium sport....

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice