kad sam instalirala sve mi je bilo na ruskom (lol) ali sam nekako dosla do languages i promijenila na engleski (ima i hrvatski) tako da prije nego instaliras zapisi si kako dodjes do jezika da poslije ne trazis
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar mi nitko ne može pomoć nikako, barem neke solucije šta bi moglo da se uradi please help http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/problem-lg-gt540-baterija/123498.aspx
Zar mi nitko ne može pomoć nikako, barem neke solucije šta bi moglo da se uradi please help http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/problem-lg-gt540-baterija/123498.aspx
vrati stock rom, orginal bateriju u mob i ako jos ima garanciju pravac u servis i reci da ti se nesto dogada s mobom da ti se full brzo prazni baterija
nema gare nema ništa samo moja dobra volja da to popravim inače ide u valhalu... može neki konkretan savjet , jel moguže stavljat 2.2 froyo na njega ako je već na njemu 2.3.4 preko recovery metode (clockwork).
kad sam instalirala sve mi je bilo na ruskom (lol) ali sam nekako dosla do languages i promijenila na engleski (ima i hrvatski) tako da prije nego instaliras zapisi si kako dodjes do jezika da poslije ne trazis
Dali mi treba neki posebni SDK? I dali ima netko link za to?
nema gare nema ništa samo moja dobra volja da to popravim inače ide u valhalu... može neki konkretan savjet , jel moguže stavljat 2.2 froyo na njega ako je već na njemu 2.3.4 preko recovery metode (clockwork).
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=776
evo link pa prati stvari i citaj koji je najbolji. ima ih par komada, i ti si biraj koji ce ti pasat najvise a ne drugi
Evo me opet, krenuo sam radit i skinem sdk iskopiram tools na c particiju otvorim cmd upišem ono cd c:\tools i onda idem ono fastboot.exe -w i neče prijavi mi cmd is not recognized as an internal or external command, help? Imam win 7 sp1 x64 HITNO
Jel probao neko ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1294516&page=21 ja ga od jutros koristim i jako lepo radi, jedino kompas malo trza al to mi ni nije toliko bitno. Jos samo da vidim kako baterija drzi i dal se javlja sdcard unmount glupost.
Ne znam koliko pratite xda forum, al mur4ik nas je napustio... a ostali developeri poceli da se ponasaju kao mala deca. Prepucavaju se ciji rom je bolji umesto da rade zajedno, napadaju jedni druge, brisu linkove i sl. Bas bzv!
I kakav je CM7 s .32 kernelom? I ja sam razmisljao da ga instaliram, ali sam zadovoljan sa "obicnim" CM7 (osim sto mi widgeti ne rade).
znaci ovo si skino s ovog linka
http://www.mediafire.com/?bt9fbvvrtbfd0r8
stavio na c:\tools
al ti i dalje ne prepoznaje naredbu fastboot?
Evo instalirao sam 2.3.7 SwiftDroid v2.0 ASIS(Based on CyanogenMod- 7.1.0) Ali i dalje mi se zna ugasit ekran, zašto? Nije toliko često kao i prije ali se desi. Može neka ideja zašto?!
settings - cyamogenmod settings - performance - cpu il sta vec i postavi minimalnu frekvenciju na 320
settings - cyamogenmod settings - performance - cpu il sta vec i postavi minimalnu frekvenciju na 320
A maximalna ?
kolko god ti zelis i kolko god ti mob tj proc moze podnjet
Pozdrav! Prije 4 mjeseca sam strgo ekran na Optimusu, znači mobitel mi je bio u džepu, nije od ogrebotine ili nesto nego valjda od pritiska. Pojavila se samo crna crta na ekranu, ali touch, zvuk i sve ostalo radi ok. Nakon ta 4 mjeseca ekran je polako odumirao i na kraju mi je 98% ekrana crno, vidim samo mali dio, moram se napamet po pamćenju snalazit po izbornicima. Nisam ga nosio na servis ni nista jer mi ta mala crta nije predstavljala problem a i vjerojatno garancija ne bi više vrijedila jer sam softwer sam update-o i tako to. Zanimalo bi me koliko bi u servisu naplatili za zamjenu ekrana ili bi mozda bilo isplatljivije kupiti novi mobitel... (znam da mogu kupit ekran na e-bayu pa sam mijenjat, bla bla). Unaprijed Hvala!
Eto i ja se već pet dana zezam sa android logom ili lg logom,ovisi koji rom stavim,ali mi se ne želi sistem dignuti do kraja,stalno se vrti na androidu
U fastboot mi neda (tj. plavi mi je ekran i komp ne želi komunicirati s njim)
Preinstalirao sam sve moguće kaj je
Pomagajte molim Vas ...
Vidio sam da su još neki imali slične slučajeve,ali nitko nije stavio konkretan link i kaj je napravio ...
Thx
Eto i ja se već pet dana zezam sa android logom ili lg logom,ovisi koji rom stavim,ali mi se ne želi sistem dignuti do kraja,stalno se vrti na androidu
U fastboot mi neda (tj. plavi mi je ekran i komp ne želi komunicirati s njim)
Preinstalirao sam sve moguće kaj je
Pomagajte molim Vas ...
Vidio sam da su još neki imali slične slučajeve,ali nitko nije stavio konkretan link i kaj je napravio ...
Thx
Probaj vratit stari android s onim programom sa LG-ove stranice, ako nebude to radilo onda nosi na servis i reci da ti je mobitel samo najednom ugasio i dok si ga palio nije htio dignuti software to se je i meni desilo i priznali su mi garanciju.
Neće mi vratiti,veli da je prenovi softwer ...
Da ne velim kaj sve nisam probal ...
Evo probao još jednom ubaciti euro+fastboot iz par postova prije, ali bezuspješno ...
skini s prve stranice, rom s fastboot-om, to je v20a, i kasnije ga upraedas na v20b preko sluzbenog lg update programa
skini s prve stranice, rom s fastboot-om, to je v20a, i kasnije ga upraedas na v20b preko sluzbenog lg update programa
Problem je kaj imam win 7,a njihov program ne radi s njima
boga ti poljubim od kud ti to? meni je najurednije radio s njim, sta pricas ti
boga ti poljubim od kud ti to? meni je najurednije radio s njim, sta pricas ti
Meni LG program ne radi na sedmici,na xp da,ali na sedmici ne
Btw. i slao mejl tamo u LG pa su mi rekli kako bi bilo najbolje da stavim xp i to sa SP2
ma idioti, stavi u compatibility mode da ti bude ko xp i da ti se tak pokrece. dal ti baca kakav error pri pokretanju ili?
ma idioti, stavi u compatibility mode da ti bude ko xp i da ti se tak pokrece. dal ti baca kakav error pri pokretanju ili?
Ma ne želi mi ga pokrenuti dođe do slova b iza LG mobile i tu stane,bez obzira na kompabilitet
imam problema s 2.3, preko recoverya.. kada mi u bootu dodje do onog kad android čovječuljak dodje na ekran sa skejtom, počne se ona strjelica oko njega vrtit. najednom stane i ništa se se dogadja.. što se desilo??
imam problema s 2.3, preko recoverya.. kada mi u bootu dodje do onog kad android čovječuljak dodje na ekran sa skejtom, počne se ona strjelica oko njega vrtit. najednom stane i ništa se se dogadja.. što se desilo??
Uđi u recovery i napravi full wipe data ili samo wipe data, neznam kak točno piše
sad mi se zaledilo na onom zaslonu prije, na logu od swiftdroida... :(
EDIT: radi!!!!!!
kako sam sretan, mislio sam da sam zafrknuo nešto... :DDDDDDDD
damnit hvala max, i hvala najbrži što mi je dao savjet o wipeanju svega (preko poruke)... a hvala i nbdyu za savjet direktno u temu...
samo je trebalo malo duže čekati... :)
Ma ne želi mi ga pokrenuti dođe do slova b iza LG mobile i tu stane,bez obzira na kompabilitet
Kad si izgubio toliko vremena, izgubi još malo pa napravi dualboot Win XP i Win 7 i rješio si stvar kompatibilnosti i drugih problema. Onda instalacija na XP, pa sve ponovo napravi sa prve strane.
Jel probao neko ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1294516&page=21 ja ga od jutros koristim i jako lepo radi, jedino kompas malo trza al to mi ni nije toliko bitno. Jos samo da vidim kako baterija drzi i dal se javlja sdcard unmount glupost.
Ne znam koliko pratite xda forum, al mur4ik nas je napustio... a ostali developeri poceli da se ponasaju kao mala deca. Prepucavaju se ciji rom je bolji umesto da rade zajedno, napadaju jedni druge, brisu linkove i sl. Bas bzv!
I kakav je CM7 s .32 kernelom? I ja sam razmisljao da ga instaliram, ali sam zadovoljan sa "obicnim" CM7 (osim sto mi widgeti ne rade).
Koristio sam verziju sa .29 kernelom, na ovoj sa .32 jos uvek dosta toga ne radi.
Kad si izgubio toliko vremena, izgubi još malo pa napravi dualboot Win XP i Win 7 i rješio si stvar kompatibilnosti i drugih problema. Onda instalacija na XP, pa sve ponovo napravi sa prve strane.
Ma da nemam drugi komp i da nisam na njemu napravio to kaj veliš ...
Čak sam i na taj komp stavio ubuntu,koji mi je na žalost s*ebo cjeli komp,pa se sad više ne boota ...
Ali probao sam na njemu i bez obzira imao 20a ili 20b on veli da je zadnji softwer i da netreba upgrade,a neće ni downgrade napraviti ...
Nosim ga sutra u Tele 2 i "ne želi se upaliti" ... ovak i onak cura je imala stano nekih problema s njim, od baterije koja nije držala dan (brz upaljenih gluposti) do gašenja samog od sebe ili usred poziva ili takve gluposti ...
Thx svima na trudu,ali nemam više živaca za to ...
Nakon koristenja Super Optimized 2.1 rom-a od nekoliko mjeseci, baterija mi je nakon instaliranih nekoliko desetaka aplikacija pocela trajati 1 dan. Tu je bilo i malo surfanja i razgovora.
Moze li netkopreporuciti neki rom a da baterija traje bar 2 dana. Citam da je superfast froyo i optimum froyo jako dobar. Ima li netko iskustava?
Hvala!