LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 866.586
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
15 godina
neaktivan
Re: LG GT540- modovi i nadogradnje

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1102051

Evo link sokole....

za performanse neznam..nisam nista posebno igrao.Mislim da je po tome pitanju loš..al probat cu nesto pa prokomentirat

edit: 46.3 FPS na NEOCORE sve default..

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 21:31 (zele87).
16 godina
neaktivan
pingo18cro kaže...
zele87 kaže...

Ja ne mičem nigdje sa ovog GreenDroid 1.8,nemogu vjerovat kako baterija drži.4 dana i 14 sati već nisam punio i baterija na 40%...koristim sve moguće opcije od navigacije do konstantnog surfanja preko wifi...

Evo jedan moj

.Pokuso sam snimit status baterije al nevidi se jbg lošim telefonom snimao...

jel mi mozes reci gdje ima za skinit taj GreenDroid 1.8

Mur4ik radi na novom (2.6.32) kernelu (porta ga od optimus one-a tj LG p500). nezz jos novoti, ali kako god to su dobre vijesti. ali sve je jos u jako ranoj fazi

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
zele87 kaže...

Evo link sokole....

za performanse neznam..nisam nista posebno igrao.Mislim da je po tome pitanju loš..al probat cu nesto pa prokomentirat

edit: 46.3 FPS na NEOCORE sve default..

vidim da si me prestigao :(

nego ovaj 2.3 M5 daje super performanse, angry birds i asphalt rade više manje glatko, a neocore je oko 60fps

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
šta nam donosi (2.6.32) kernel?
16 godina
neaktivan
zele87 kaže...
šta nam donosi (2.6.32) kernel?

pitao sam na xda, čekam odgovor...

14 godina
neaktivan
Meni na M6 kraće traje baterija nego na M4, a MMS je prestao odjednom raditi i više neće poslati MMS. Što znači da ga je neš ugasilo (bilo servis bilo da su preagresivne postavke za memoriju ubile nešto što je potrebno za MMS/EDGE/3G).

GreenDroid sam stavio u međuvremenu - sviđa mi se što je jako brz, za sad se ne usporava ni malo, ekran (osjetljivost i kalibriranost) je super, no neke aplikacije više ne rade na 2.1 ROM-u (Mireo je jedan od njih kao i neki widgeti koje sam koristio).
16 godina
neaktivan
Vuco kaže...
Meni na M6 kraće traje baterija nego na M4, a MMS je prestao odjednom raditi i više neće poslati MMS. Što znači da ga je neš ugasilo (bilo servis bilo da su preagresivne postavke za memoriju ubile nešto što je potrebno za MMS/EDGE/3G).

GreenDroid sam stavio u međuvremenu - sviđa mi se što je jako brz, za sad se ne usporava ni malo, ekran (osjetljivost i kalibriranost) je super, no neke aplikacije više ne rade na 2.1 ROM-u (Mireo je jedan od njih kao i neki widgeti koje sam koristio).

ja sam još uvijek na M5 zbog performansi, za sada je to ROM na kojem najmanje štekaju igre (npr angry birds)

14 godina
neaktivan

max jel imao mozda jos tako dobrih igrica koji si ti stavio..???

Sime
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
tutorial za portanje HD igri na našu rezoluciju!

JEE napokon sam našao!

Znam da 90% vas nije niti malo oduševljeno, ali mene geeka veseli :P

ugl evo linka

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D238460

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1088980

Slijediti ću taj tutorial i pokušati napraviti istu stvar, kao i oni, a onda ću pokušati napraviti nešto slično na nekoj drugoj igri (počinjem dns navečer ili sutra)

nadam se da ću uspjeti, držite mi fige :P

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Jel ima neko ideju kako da zamenim sve fajlove unutar foldera framework?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: tutorial za portanje HD igri na našu rezolucij
max1919 kaže...

JEE napokon sam našao!

Znam da 90% vas nije niti malo oduševljeno, ali mene geeka veseli :P

ugl evo linka

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D238460

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1088980

Slijediti ću taj tutorial i pokušati napraviti istu stvar, kao i oni, a onda ću pokušati napraviti nešto slično na nekoj drugoj igri (počinjem dns navečer ili sutra)

nadam se da ću uspjeti, držite mi fige :P

tooooooooooo care ajd drzim ti fige .....i nemoj zaboravit stavljat igrice na forum...:  ;)

Sime
16 godina
neaktivan
Re: tutorial za portanje HD igri na našu rezolucij
1 nisam te skuzio ovo sa folderom framework, kaj bi zamjenjivao u njemu i zasto. Mozes preko komandne linije prekopirati taj folder sa kompa na mob. Nadam se da ti to pomaze

2 ovo sa igrama cu pokusati, vjerovatno prvi tjedan nema novosti, ali pokusati cu malo modeficirati pa cemo vidjeti kako ide
14 godina
neaktivan

Ruzna mi je ova tema na greendroidu pa sam hteo da stavim temu sa miroslavovog lite editiona, a ne mogu samo da zamenim fajlove zato sto trebaju da se menjaju dozvole i sl. Mada uspeo sam preko neke skripte koju sam malo izmenio.

Evo kako sad izgleda zeleni... mnogo bolje. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 20:26 (bataya).

0 0 hvala 0
15 godina

0613 od joestonea je izaso :D

Changes: 

Overclock bug.
The maximum possible lifting frequency 892 MHz.
In-call volume control bug.
lgcamera appal 640 * 480 video can already do.
All living wallpaper function.
Were seen in the ad-hoc wifi networks as well.
MyPhoneExplorer is included in your Outlook synchronization.
Included in the restart off the menu.
Included in the AdwLauncher.
Entered the home selector.
APN settings for automatic, in principle, the Russian also be sim cards to work.

link za download

http://joestone.prisonblock.hu/

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 22:14 (Nocio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

max u vezi s onim programom za igrice....... neznam kak al meni na pocetku sve  nest na ruskom nekuzim nist....ak znas nes napravit javi pa da i ja pokusam...:D

Sime
16 godina
neaktivan
Crnoja kaže...

max u vezi s onim programom za igrice....... neznam kak al meni na pocetku sve  nest na ruskom nekuzim nist....ak znas nes napravit javi pa da i ja pokusam...:D

google translate...

a ima nešto sitno i na xda

15 godina

a da kliknes na link ispod princ of persia?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Izvinite što ovako padam s Marsa, ali malo duže nisam pratio temu i iz prethodnih nekoliko strana vidim samo da se svašta dešavalo.

Može li preporuka nekog što ispoliranijeg ROM-a? Naravno, dobro dođe i da je brz i da dugo traje baterija i sve ostalo, ali pre svega da ima što manje bugova i stvari koje ne rade.

Inače, trenutno sam na običnom 2.1, pretpostavljam da mi je za prelazak na bilo koji od ovih ROM-ova dovoljno da stavim fastboot i da pratim uputstva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ivan(4) kaže...

Izvinite što ovako padam s Marsa, ali malo duže nisam pratio temu i iz prethodnih nekoliko strana vidim samo da se svašta dešavalo.

Može li preporuka nekog što ispoliranijeg ROM-a? Naravno, dobro dođe i da je brz i da dugo traje baterija i sve ostalo, ali pre svega da ima što manje bugova i stvari koje ne rade.

Inače, trenutno sam na običnom 2.1, pretpostavljam da mi je za prelazak na bilo koji od ovih ROM-ova dovoljno da stavim fastboot i da pratim uputstva?

imas 4 roma na raspolaganju po meni

greendroid 1.8

elegance swift 4.2

joe.stone 2.3.2

mur4ik 2.3.4 m6

zeleno oznaceno ti je 2.3, a zuto oznaceno je 2.1

ja sam na mur4ik-ovom 2.3.4 i nemam n ijednu primjedbu, baterija mi pun k traje i nisam naso na nista sta ne radi osim zoom kad slikas

16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

ja sam na mur4ik-ovom 2.3.4 i nemam n ijednu primjedbu, baterija mi pun k traje i nisam naso na nista sta ne radi osim zoom kad slikas

Moze li mi netko tko koristi TELE2 i mod m6 reci da li je moguce automatsko i manualno prebacivanje sa TELE2 mreze na T-mobile. Upravo je nemogucnost istog (tj. neki bug) bio jedan od razloga zbog cega sam prije skoro dva mjeseca ipak odlucio instalirati Super Optimized 2.1 mod.

Hvala!

15 godina

@maleni.99

mozes malo pojasnit, ne razumijem te najbolje

14 godina
neaktivan
Nocio kaže...

a da kliknes na link ispod princ of persia?

mislio sam na stranicu s koje skida ;)

Sime
16 godina
neaktivan
Nezz vise, za prince of persia, budem pogledao kada dojdem doma...

U vezi prebacivanja mreze, meni je to radio automatski, mislim da mozes pokusati manualno tako da trazis mreze
14 godina
neaktivan
Nocio kaže...
Ivan(4) kaže...

imas 4 roma na raspolaganju po meni

greendroid 1.8

elegance swift 4.2

joe.stone 2.3.2

mur4ik 2.3.4 m6

zeleno oznaceno ti je 2.3, a zuto oznaceno je 2.1

jel kod ovih 2.1 radi sinhronizacija sa lg pcsuite?

14 godina
neaktivan

e ljudi prodao sam mob i sad namjeravam uzet nokiu 5800 XM.......malo ce mi falit taj android al dobro.....nema veze .....ajd uzivajte u daljnem istrazivanju moba

ps_ nemojte s**bat mobitele ;)

Sime
16 godina
neaktivan
Crnoja kaže...

e ljudi prodao sam mob i sad namjeravam uzet nokiu 5800 XM.......malo ce mi falit taj android al dobro.....nema veze .....ajd uzivajte u daljnem istrazivanju moba

ps_ nemojte s**bat mobitele ;)

fala, nadam se da ćeš biti zadovoljan sa nokiom

16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

@maleni.99

mozes malo pojasnit, ne razumijem te najbolje

Kada odete (meni je trenutno na HR jeziku) u Postavke povezivanja->Mobilne mreze->Mrezni operatori->Trazi mreze->Odaberete T-mobile (ukoliko ste na TELE2 i imate ukljucen roaming). Zivim na takvoj poziciji da moram korisiti (manualno odabrano) T-mobile mrezu umjesto TELE2 jer je signal jako slab i cesto se gubi sto jako brzo prazni bateriju.

Na m3 se nije moglo prebaciti na T-mobile mrezu ni rucno ni automatski tj. smatram da je u pitanju bio neki bug (bar se meni cini).

Dakle, moze li mi netko provjeriti od vas tko koristi m6 da li je sa tom opcijom sada sve u redu.

Pozdrav!

14 godina
neaktivan

Koliko je rizicno da punim telefon htc-ovim punjacem od jednog ampera?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice