iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 952.916
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

otišao mob .. brickan

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
Bulldozer kaže...

otišao mob .. brickan

Kako??..Sto si radio na njemu ??..

13 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Na uputama prema kojima sam radio pisalo je da se stavi ipad baseband ali to je brickalo uređaj

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iPad baseband se može maknuti tj vratit na iphone baseband pomoću redsnowa
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Da li se mobitel mozes upaliti bar do znaka Jabuke i da li ga iTunes prepozna kad ga ukljucis u PC ili uopce ne reagira??,,

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Prepozna .. stalno ide u Recovery .. ni sa tinyumbrella se nije dao

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Prepozna .. stalno ide u Recovery .. ni sa tinyumbrella se nije dao

Koja verzija os je na njemu

14 godina
Makni ipad baseband s redsnowom
robimarko@gmail.com
14 godina
iPhone Jailbreak

Nakon pol godine korištenja jailbreakanog uređaja, odlučio sam da s prelaskom na iOS 6 više neću jailbreakat. Razlog jednostavan, u početku je bilo zabavno i korisno, instalirao sam dosta tweakova, ali s vremenom mi je sve postalo više manje beskorisno. Trenutno sam ostavio samo AskToCall i AskToSend, ali preživjet ću i bez toga. Također skinuo sam par piratskih aplikacija, ali sada su sve kupljene. 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Soapy kaže...

Nakon pol godine korištenja jailbreakanog uređaja, odlučio sam da s prelaskom na iOS 6 više neću jailbreakat. Razlog jednostavan, u početku je bilo zabavno i korisno, instalirao sam dosta tweakova, ali s vremenom mi je sve postalo više manje beskorisno. Trenutno sam ostavio samo AskToCall i AskToSend, ali preživjet ću i bez toga. Također skinuo sam par piratskih aplikacija, ali sada su sve kupljene. 

Mislim da cu i ja napraviti istu stvar..Jedini program koji trenutno jos koristim je Installous jer nisam imao niti karticu ( tekuci racun ) niti novac da bih kupovao aplikacije/igrice koje su mi nekad bile preskupe na App Storeu..Sad kad sam i taj problem rijesio nemam vise razloga za jailbreak..Ostali tweakovi , teme itd. mi nisu bili niti potrebni jer sam sasvim zadovoljan svim opcijama koje mi iPhone nudi..Sada kada sam rijesio problem placanja aplikacija ostaje mi samo to da se odreknem i Jailbreaka i Cydie , a dodatan plus je taj sto bez jailbreaka iPhone radi malo stabilnije i brze , a i kolicina slobodnog RAM-a se dosta poveca..

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Imam iphone 4 nisam siguran koji ima ios ali mislim da je 4 i nešto bio je jailbreakan. Imao sam pretplatu na kartici t-com-a nakon prestanka s radom sim kartice koristio sam mob kod kuće preko rutera za internet. sve je dobro radilo no međutim došlo mi je da ga resetiram te ga više ne mogu upaliti. U t-comu sam uzeo sim na bonove no i dalje ne mogu upaliti mob. Probao sam s itunesima restorat i staviti najnoviji ios no jabuka na ekranu stoji već nekoliko sati. A i za vrijeme restoranja javljena je nekakva greške i br koda. Molim vas da mi pomognete šta da radim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 19:11 (Luca).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Luca kaže...

Imam iphone 4 nisam siguran koji ima ios ali mislim da je 4 i nešto bio je jailbreakan. Imao sam pretplatu na kartici t-com-a nakon prestanka s radom sim kartice koristio sam mob kod kuće preko rutera za internet. sve je dobro radilo no međutim došlo mi je da ga resetiram te ga više ne mogu upaliti. U t-comu sam uzeo sim na bonove no i dalje ne mogu upaliti mob. Probao sam s itunesima restorat i staviti najnoviji ios no jabuka na ekranu stoji već nekoliko sati. A i za vrijeme restoranja javljena je nekakva greške i br koda. Molim vas da mi pomognete šta da radim.

Da li si imao instalirane kakve programe iz Cydie na njemu??..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 19:19 (nix0).
15 godina
neaktivan

Jesam dosta programa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 19:35 (Luca).
15 godina
neaktivan
nix0 kaže...
Luca kaže...

Da li si imao instalirane kakve programe iz Cydie na njemu??..

Što mislite da je problem?

13 godina
neaktivan
Luca kaže...

Jesam 

Koji ti se error ( broj greske ) pojavljivao kad si pokusavao preko iTunesa??..Da li je jailbreak bio untethered??..Ako si nedavno nesto instalirao preko Cydie pokusaj onda prvo ovo : ugasi ga ako mozes i pri paljenju kad ti se pokaze jabuka drzi tipku za pojacavanje ( + volume up ) i ako ti uđe u safe mod obrisi sve sto si u Cydii instalirao i ponovno ga ugasi pa upali..

15 godina
neaktivan
nix0 kaže...
Luca kaže...

Jesam 

Koji ti se error ( broj greske ) pojavljivao kad si pokusavao preko iTunesa??..Da li je jailbreak bio untethered??..Ako si nedavno nesto instalirao preko Cydie pokusaj onda prvo ovo : ugasi ga ako mozes i pri paljenju kad ti se pokaze jabuka drzi tipku za pojacavanje ( + volume up ) i ako ti uđe u safe mod obrisi sve sto si u Cydii instalirao i ponovno ga ugasi pa upali..

Ovako piše:  The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (3194).

13 godina
neaktivan
Luca kaže...
nix0 kaže...
Luca kaže...

Jesam 

Ovako piše:  The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (3194).

Ajde probaj ovako ali idi korak po korak : http://www.omizio.com/jailbreak/greska-3194-error-3194/

15 godina
neaktivan
nix0 kaže...
Luca kaže...
nix0 kaže...
Luca kaže...

Jesam 

Ajde probaj ovako ali idi korak po korak : http://www.omizio.com/jailbreak/greska-3194-error-3194/

Probam korak po korak ali mi neda  da snimim promjenu u četvrtom koraku. Zašto?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 20:33 (Luca).
13 godina
neaktivan
Luca kaže...
nix0 kaže...
Luca kaže...
nix0 kaže...
Luca kaže...

Jesam 

Probam korak po korak ali mi neda  da snimim promjenu u četvrtom koraku. Zašto?

Kako mislis da snimis promjenu..Ne da ti spremiti kad promjenis host files ili??..

13 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Jer mora hosts file kopirat na desktop pa onda izmjenit i vratit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Mora dodati ovo ( 74.208.105.171 gs.apple.com ) na kraj host file-a..

13 godina
neaktivan
nix0 kaže...
Bulldozer kaže...

Mora dodati ovo ( 74.208.105.171 gs.apple.com ) na kraj host file-a i spremiti to..

15 godina
neaktivan
nix0 kaže...
nix0 kaže...
Bulldozer kaže...

Mora dodati ovo ( 74.208.105.171 gs.apple.com ) na kraj host file-a i spremiti to..

Uradio sam sve tako odvuko na desktop ispiso snimio i vratio nazad sa desktopa. za vrijeme restoranja sada mi javlja grešku 9

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 23:34 (Luca).
13 godina
neaktivan
http://support.apple.com/kb/TS3694 - Pogledaj ovdje šta ti piše pod greskom 9 pa probaj tako..
14 godina
iPhone Jailbreak
Jel ima tko iPhone 4S iOS 5.1.1 Jailbreak-an?
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nix0 kaže...
http://support.apple.com/kb/TS3694 - Pogledaj ovdje šta ti piše pod greskom 9 pa probaj tako..

Da pogledao sam ali mislim da mi je iphone prazan i da se on baš i nepuni. Za vrijeme restora pojavi se jabuka pa se pojavi ona crta ispod jabuke i kada bi ona trebala da krene curit on se čudno ugasi kao da je crkla baterija i tada izbaci grešku 9.

16 godina
Stolnik kaže...

Ja, i sve radi ok bez ikakvih problema

BMW Power
14 godina
Scorp21 kaže...
Stolnik kaže...

Ja, i sve radi ok bez ikakvih problema

Imam i ja ali sam slucajno pobrisao jedan folder s iFile-a, pa bi te zamolio bi mi ga mogao stavit na internet da si ga ja skinem i stavim di je bio? Znaci otvori iFile odi u usr ( predzadnja mapa ) i kad udes u usr prva mapa ti je bin pa bi mogao cijelu mapu upload-ati? Puno hvala! Lp
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
nix0 kaže...

Za vrjeme restora mobitel se ugasi jer se ne puni. Kako da to rješim i dali uopće mogu?

13 godina
neaktivan
Luca kaže...
nix0 kaže...

Za vrjeme restora mobitel se ugasi jer se ne puni. Kako da to rješim i dali uopće mogu?

Jesi ga probao staviti na normalan punjac??..Probaj prilikom restorea prikopcati iPhone u neki drugi USB prikljucak na kompu..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice