Google hangout (zamjena za Talk)

poruka: 11
|
čitano: 7.243
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Jučer mi ponudilo update i ja budala napravio. Smeće nad smećem. Ne kužim zašto su to napravili. Talk je bio jednostavan, odmah spreman za korištenje, poslagani kontakti koje želim, indikatori (online, away, offline).

Ovaj hangout nema ništa od toga. Uopće ne znam jel onaj kom šaljem poruku online ili ne. Kontakti svi živi mogući i nemogući unutra. Nikakvog reda, povezan s Google+ koji ni ne koristim. Ne kužim čemu ovo, i zašto su zamijenili Talk s tim.

Kakva su vaša iskustva, jel tko probao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Google hangout (zamjena za Talk)
Ista stvar...ne svidja mi se ni malo...od jednostavnog programa za chat su napravili glupost...
17 godina

Ne kužim kakvi to ljudi tamo rade da im padne ovak neš na pamet. Pa to je Google, čovjek bi pomislio da neće debila zaposlit na poboljšavanju jedne ovako korisne i jednostavne usluge koju realno koristi sve i jedna osoba koja ima Android telefon.

Ak su već i napravili sranje, mogli su ostavit i Talk za one koji ne žele koristit "poboljšani" hangout.

Još bi nekak i podnio neke promjene, ali da ja ne vidim jel osoba s kojom pričam uopće online mi je totalno debilno, za takve stvari imam i email.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 11:00 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Šareno, nefunkcionalno, bez osnovnih opcija (status avaliable, idle, busy npr).... Stara kontakt lista jednostavno nestane nakon update. 

Da su u Hangout barem stavili SMS i Google Voice integraciju. 

Sličan promašaj u smislu preglednosti i funkcionalnosti su napravili i sa Google Play.

Sada mi se gadi tamo nešto tražiti. Cijela ta industrija izgleda samo prati trendove vanjskog dizajna (sučelja) i lijepiih ikonica, a praktičnost i jednostavnost se kontinuirano zanemaruje.

0 0 hvala 0
14 godina
Sreca pa se moze ovaj update obrisati i vratiti stari talk...
12 godina

Bezveze, kao što su i drugi napisali. Pogotovo jer nema nema kontakta iz Gtalka.

0 0 hvala 0
17 godina
iceman89iceman kaže...
Sreca pa se moze ovaj update obrisati i vratiti stari talk...

Da, uspio sam i ja {#}

16 godina

je li moguce logout napraviti na tom hangoutu na androidu?

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

yep, otvoris app, stisnes menu - Postavke - skroz dolje je Odjava (na eng ti je Settings - Sign out)

"Prediction? Pain."
16 godina
detonator kaže...
MujagaWudakhi kaže...

yep, otvoris app, stisnes menu - Postavke - skroz dolje je Odjava (na eng ti je Settings - Sign out)

ma brijem da na prvom updateu nije bilo pa zato... sad ne znam je li se varam.. no hvala svakako

MuWu
16 godina

ljudi postoji li kakav android app da vidim sve kontakte koji su online na google talku, dakle apsolutno svi kontakti koje imam... 

dakle nesto kao sto ljudi koji imaju fejs da vide sve svoje online kontakte... ovaj mrtvi hangouts je ocaj, odmah sam ga maknuo, a nije ni gtalk na androidu ne znam što, ali mi je drazi i jednostavniji i ima opcije koje ovaj nema...

isto tako, moze li se unutar gmaila to podesiti ikako da vidiš sve kontakte online???

znam da ima ona shema da si biraš koga hoćeš da ti bude u listi, ali ovo mi je potrebnije.. ako netko zna...

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice