evo, poslikala sam sta mi pise, uopce nemam popis aplikacija na superuseru nit nikako ne mogu određenima dati superuser ovlasti!! ne znam zasto, prije mi je moglo,ali u zadnje vrijeme nikako.. je moguce da sam nekako slucajno unrootala mob factory resetom?? mozda je glupo pitanje,ali fakat ne kuzim!!
Ma ništa ne radi factory reset osim što si obrisala data podatke svih aplikacija i zato ti sve šteka. Root nisi izgubila osim što je možda Superuser izgubio sva dopuštenja. Deinstaliraj Superuser i ponovo instaliraj i zašto factory reset to se na radi osim ako stavljaš drugi software. Jesi li stavila Cwm Recovery onako kako ti stoji na onom linku što sam ga postao?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noshufou.android.su.fixer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ub3NodWZvdS5hbmRyb2lkLnN1LmZpeGVyIl0. iskoristi za nakon što si ponovo instalirala Superuser aplikaciju.
Za Link2sd treba druga particija da bi radila na našem mobu.
Skini Root Checker sa Google play i provjeri da li je mob rootan.
Skini Root Firewall sa Google play i pokreni ako ti Superuser regira i pita za dopuštenje znaći da je mob rootan.