Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.710.428
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet

A ne, to nije. Sad recimo u settings > aplicationa > manage apps > downloaded nemam npr google mail, play i maps, a recimo da se updatea, onda bi svaka od njih tu zuzimala po nekoliko MB i bila u tom menuu. I baš bi bilo naznačeno da to što je skinuto je samou update. Zato nisam siguran da bi updateao, jer mi pocicaju MB-e. 

15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

A ne, to nije. Sad recimo u settings > aplicationa > manage apps > downloaded nemam npr google mail, play i maps, a recimo da se updatea, onda bi svaka od njih tu zuzimala po nekoliko MB i bila u tom menuu. I baš bi bilo naznačeno da to što je skinuto je samou update. Zato nisam siguran da bi updateao, jer mi pocicaju MB-e. 

Nebi,to nisu download-ane aplikacije,nego sistemske. Upadatanjem nećeš izgubiti ništa prostora.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
17 godina
Android borbeni komplet

Evo jedan moj HS (suradnja sa Colorful Visuals :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

9 0 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

Aplikacije

- QuickPic  |   link  |   preglednik slika, snimaka, sakrivanje foldera, rad s datotekama...

- WhatsApp  |   link  |   instant messenger, besplatne poruke, slanje slika, snimaka (kompresira slike pri slanju), sinkronizacija kontakata, ne treba se dodavati nove..

- AntTek App Manager  |   link  |   baratanje aplikacijama, freeze, brisanje itd..brisanje sistemskih aplikacija uz root..recimo da netko hoce obrisati dosadni google maps, dosadni facebook i ostali bloatware

- Android Terminal Emulator | link | terminal / konzola, kako god, sta da napisem.citiram: "Access your Android's built-in Linux command line shell. Unleash your inner geek!"

- Aptoide(repos) | link | :) ah, aptoide.. Ovo je zapravo nadogradnja repository'a za aptoide ali sadrzi i download aptoide'a, nesto poput google mark...google play'a ali su svi downloadi besplatni, full verzije programa itd..vjerojatno i pokoji malware itd..al ajd..

updated: 26.03.2012

ja
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 8:22 (bender_007).

1 0 hvala 2
16 godina
protjeran
Android borbeni komplet
Na mobitelu sam pa nemam search pa vas moram pitati jedno cesto pitano pitanje.

Koja je navigacija za Android dobra? Interesuje me Balkan, konkretno BiH i Hrvatska.

Kakav je Navigon?
Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Android borbeni komplet
Nema edita pa moram ovako...

Ne smije koristiti Internet, znaci da skinem mape kuci.
Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
protjeran
RE: Android borbeni komplet
Nema edita pa moram ovako...

Ne smije koristiti Internet, znaci da skinem mape kuci.
13 godina
Android borbeni komplet

iGo i Navigon su dobri po meni.

ja

1 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Super mi je ova tema, samo da nema ovoliko "spama", to jest da se samo stavlju postovi sa aplikacijama, jer bi bila puno preglednija.

Ovako jedan post aplikacije, pa 7 komentara na taj post, pa opet jedan post aplikacija, pa 10 komentara i pitanja i sve tako....

Nadam se da će uskoro uvesti reda...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
bender_007 kaže...

Aplikacije

- QuickPic  |  link  |   preglednik slika, snimaka, sakrivanje foldera, rad s datotekama...

- WhatsApp |  link  |   instant messenger, besplatne poruke, slanje slika, snimaka (kompresira slike pri slanju), sinkronizacija kontakata, ne treba se dodavati nove..

- AntTek App Manager  |  link  |   baratanje aplikacijama, freeze, brisanje itd..brisanje sistemskih aplikacija uz root..recimo da netko hoce obrisati dosadni google maps, dosadni facebook i ostali bloatware

- Android Terminal Emulator | link | terminal / konzola, kako god, sta da napisem.citiram: "Access your Android's built-in Linux command line shell. Unleash your inner geek!"

- Aptoide(repos) | link | :) ah, aptoide.. Ovo je zapravo nadogradnja repository'a za aptoide ali sadrzi i download aptoide'a, nesto poput google mark...google play'a ali su svi downloadi besplatni, full verzije programa itd..vjerojatno i pokoji malware itd..al ajd..

updated: 26.03.2012

Heh.

Umjesto aptoida (kojem treba godina za refresh storea), preporuka da nadete apk i patchate sa lucky patcherom (nesto kao fix :)

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

oce sutra napokon temple run? :))

http://prehranaitrening-hr.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hrvojestr kaže...

oce sutra napokon temple run? :))

Official je objavljeno, tako da vjerojatno :) ja cu bit vjerojatno prvi koji ce ovdje postat haha :D

16 godina

Pa bilo je official i za prethodni mjesec. I za mjesec prije toga.

Najradije bi bojkotirao tu igru, ali čemu kad će ionako ekipa navaliti..:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
DamageHigh kaže...

Pa bilo je official i za prethodni mjesec. I za mjesec prije toga.

Najradije bi bojkotirao tu igru, ali čemu kad će ionako ekipa navaliti..:P

Bas....taj Imangi studios je bio pun malwarea do prije izlaska temple runa za iOS.

Bas me zanima sutra sta ce bit

13 godina
Android borbeni komplet

Igrica ce na marketu eksplodirati..A sta ces kad je dobra,bar kazu,svi je hvale..

1 0 hvala 0
17 godina
nixa2210 kaže...

Igrica ce na marketu eksplodirati..A sta ces kad je dobra,bar kazu,svi je hvale..

Ne da je dobra, nego je jedina onako endless 3D igra za ubit vrijeme

14 godina
neaktivan
koji se high end android mob da najbolje (citaj skuplje) prodati u hr? talijanski vodafone mi poklanja uredaji po izboru za produzenje pretplate pa bi uzeo neki da ga prodam
TD za glupost
14 godina
Android borbeni komplet
@Laxarus, da se mene pita, kupio bih ili HTC ONE X ili neku najnoviju Motorolu, ali, to je samo moje mišljenje!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
@Laxarus, da se mene pita, kupio bih ili HTC ONE X ili neku najnoviju Motorolu, ali, to je samo moje mišljenje!

Bas tako.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan
ma, briga mene kakav je mob, samo da kosta sto vise po oglasnicima jer osobno ga ne namjeravam ni vadit iz kutije, trenutni mob koji imam mi je ok
TD za glupost
15 godina
Android borbeni komplet

jeli zna netko nakakv cheat kad mi istekne poweramp da opet namjestim da imam 15 dana triala

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 10:35 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina

Ovdje se to nesmije pisat.

Zasto ne kupis tu aplikaciju? Pa dodje 4.99$ ?? 

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
Za power amp mozes koristiti neki noviji lucky patcher...
13 godina
Android borbeni komplet

Evo bas sam si skinuo Temple Run Hd (add free) i mogu rec da je igrica zakon! {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni se rusi svaki put kad stisnem run again...kao i svima na nexus s...nadam se da uskoro dolazi update..inače igra je super 

http://prehranaitrening-hr.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li taj Temple Run na google playu? Kad upišem u tražilicu, izbaci mi hrpu drugih stvari...

Našao. upisao sam imangi studios... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imangi.templerun

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 11:41 (trap).

0 0 hvala 1
13 godina

Probaj skinut drugu verziju u Hd-u (ne s marketa),ova na marketu ima reklame..Meni se ne rusi uopce,sve je fluidno na Sony Lww..

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 11:47 (nixa2210).
17 godina
nixa2210 kaže...

Probaj skinut drugu verziju u Hd-u (ne s marketa),ova na marketu ima reklame..Meni se ne rusi uopce,sve je fluidno na Sony Lww..

Ti pricas o Temple Runu ili?

Jer za TR nema HD verzije :)

Meni se igra ne rusi, bio sam 5. osoba koja je skinula igru ;), gledo sam na play storeu prije skole (oko 6:30), bila su 3 rejtinga i 4 downa...

14 godina
neaktivan
Da, bas i ja gledam... ma samo ta jedna jedina verzija... a reklame me ne brinu, tu je adfree.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice