A ne, to nije. Sad recimo u settings > aplicationa > manage apps > downloaded nemam npr google mail, play i maps, a recimo da se updatea, onda bi svaka od njih tu zuzimala po nekoliko MB i bila u tom menuu. I baš bi bilo naznačeno da to što je skinuto je samou update. Zato nisam siguran da bi updateao, jer mi pocicaju MB-e.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ne, to nije. Sad recimo u settings > aplicationa > manage apps > downloaded nemam npr google mail, play i maps, a recimo da se updatea, onda bi svaka od njih tu zuzimala po nekoliko MB i bila u tom menuu. I baš bi bilo naznačeno da to što je skinuto je samou update. Zato nisam siguran da bi updateao, jer mi pocicaju MB-e.
Nebi,to nisu download-ane aplikacije,nego sistemske. Upadatanjem nećeš izgubiti ništa prostora.
Aplikacije
- QuickPic | link | preglednik slika, snimaka, sakrivanje foldera, rad s datotekama...
- WhatsApp | link | instant messenger, besplatne poruke, slanje slika, snimaka (kompresira slike pri slanju), sinkronizacija kontakata, ne treba se dodavati nove..
- AntTek App Manager | link | baratanje aplikacijama, freeze, brisanje itd..brisanje sistemskih aplikacija uz root..recimo da netko hoce obrisati dosadni google maps, dosadni facebook i ostali bloatware
- Android Terminal Emulator | link | terminal / konzola, kako god, sta da napisem.citiram: "Access your Android's built-in Linux command line shell. Unleash your inner geek!"
- Aptoide(repos) | link | :) ah, aptoide.. Ovo je zapravo nadogradnja repository'a za aptoide ali sadrzi i download aptoide'a, nesto poput google mark...google play'a ali su svi downloadi besplatni, full verzije programa itd..vjerojatno i pokoji malware itd..al ajd..
updated: 26.03.2012
Koja je navigacija za Android dobra? Interesuje me Balkan, konkretno BiH i Hrvatska.
Kakav je Navigon?
Ne smije koristiti Internet, znaci da skinem mape kuci.

Ne smije koristiti Internet, znaci da skinem mape kuci.

iGo i Navigon su dobri po meni.
Super mi je ova tema, samo da nema ovoliko "spama", to jest da se samo stavlju postovi sa aplikacijama, jer bi bila puno preglednija.
Ovako jedan post aplikacije, pa 7 komentara na taj post, pa opet jedan post aplikacija, pa 10 komentara i pitanja i sve tako....
Nadam se da će uskoro uvesti reda...
Aplikacije
- QuickPic | link | preglednik slika, snimaka, sakrivanje foldera, rad s datotekama...
- WhatsApp | link | instant messenger, besplatne poruke, slanje slika, snimaka (kompresira slike pri slanju), sinkronizacija kontakata, ne treba se dodavati nove..
- AntTek App Manager | link | baratanje aplikacijama, freeze, brisanje itd..brisanje sistemskih aplikacija uz root..recimo da netko hoce obrisati dosadni google maps, dosadni facebook i ostali bloatware
- Android Terminal Emulator | link | terminal / konzola, kako god, sta da napisem.citiram: "Access your Android's built-in Linux command line shell. Unleash your inner geek!"
- Aptoide(repos) | link | :) ah, aptoide.. Ovo je zapravo nadogradnja repository'a za aptoide ali sadrzi i download aptoide'a, nesto poput google mark...google play'a ali su svi downloadi besplatni, full verzije programa itd..vjerojatno i pokoji malware itd..al ajd..
updated: 26.03.2012
Heh.
Umjesto aptoida (kojem treba godina za refresh storea), preporuka da nadete apk i patchate sa lucky patcherom (nesto kao fix :)
oce sutra napokon temple run? :))

oce sutra napokon temple run? :))
Official je objavljeno, tako da vjerojatno :) ja cu bit vjerojatno prvi koji ce ovdje postat haha :D
Pa bilo je official i za prethodni mjesec. I za mjesec prije toga.
Najradije bi bojkotirao tu igru, ali čemu kad će ionako ekipa navaliti..:P
Pa bilo je official i za prethodni mjesec. I za mjesec prije toga.
Najradije bi bojkotirao tu igru, ali čemu kad će ionako ekipa navaliti..:P
Bas....taj Imangi studios je bio pun malwarea do prije izlaska temple runa za iOS.
Bas me zanima sutra sta ce bit
Igrica ce na marketu eksplodirati..A sta ces kad je dobra,bar kazu,svi je hvale..
Igrica ce na marketu eksplodirati..A sta ces kad je dobra,bar kazu,svi je hvale..
Ne da je dobra, nego je jedina onako endless 3D igra za ubit vrijeme

Bas tako.

jeli zna netko nakakv cheat kad mi istekne poweramp da opet namjestim da imam 15 dana triala
temple run
http://www.appbrain.com/app/temple-run/com.imangi.templerun
i dalje mi je bolji gravity project
Ovdje se to nesmije pisat.
Zasto ne kupis tu aplikaciju? Pa dodje 4.99$ ??
Evo bas sam si skinuo Temple Run Hd (add free) i mogu rec da je igrica zakon!
Meni se rusi svaki put kad stisnem run again...kao i svima na nexus s...nadam se da uskoro dolazi update..inače igra je super
Ima li taj Temple Run na google playu? Kad upišem u tražilicu, izbaci mi hrpu drugih stvari...
Našao. upisao sam imangi studios... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imangi.templerun
Probaj skinut drugu verziju u Hd-u (ne s marketa),ova na marketu ima reklame..Meni se ne rusi uopce,sve je fluidno na Sony Lww..
Probaj skinut drugu verziju u Hd-u (ne s marketa),ova na marketu ima reklame..Meni se ne rusi uopce,sve je fluidno na Sony Lww..
Ti pricas o Temple Runu ili?
Jer za TR nema HD verzije :)
Meni se igra ne rusi, bio sam 5. osoba koja je skinula igru ;), gledo sam na play storeu prije skole (oko 6:30), bila su 3 rejtinga i 4 downa...