Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.678.952
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
mind_challenge kaže...
Osa kaže...

Koju aplikaciju bu preporučili u slučaju krađe ili da se mobitel izgubi, znači neku koja prikazuje trenutni položaj mobitela?

Na prvom mjestu Avast! Uz hrpu zaštitnih modula ima i vjerojatno jedan od najboljih anti-theft modula, a usto je u potpunosti besplatan. Na drugom mjestu Cerberus, koji se plaća, a nudi istu stvar kao i Avast!.

Što to Avast nudi za anti theft zaštitu? 

Možda glupo pitanje al nisam upoznat sa mobilnim AV softwerom :) 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
16 godina
Hrvojestr kaže...
mind_challenge kaže...
Osa kaže...

Koju aplikaciju bu preporučili u slučaju krađe ili da se mobitel izgubi, znači neku koja prikazuje trenutni položaj mobitela?

Na prvom mjestu Avast! Uz hrpu zaštitnih modula ima i vjerojatno jedan od najboljih anti-theft modula, a usto je u potpunosti besplatan. Na drugom mjestu Cerberus, koji se plaća, a nudi istu stvar kao i Avast!.

Što to Avast nudi za anti theft zaštitu?

Možda glupo pitanje al nisam upoznat sa mobilnim AV softwerom :)

Stealth features – The “stealth” features in avast! conceal the app’s presence from thieves and, if eventually discovered, also make it nearly impossible to delete. These features include App Disguiser where owners can choose a custom name (e.g. Pistachio Game) for their avast!, a Stealth Mode where the avast! icon is hidden in the app tray, and Self-Protection where avast! components are disguised with several self-preservation techniques.
Remote-access features – Android owners can direct a variety of remote actions on their lost or stolen devices via text message. Some of the six remote features special to avast! include Remote Calling to have the stolen phone call another device, Call and Message Forwarding,   Memory Wipe, the permanent erasing of all phone data, history wipe, phone lock, siren activation, GPS tracking, audio monitoring, and many other.

Možeš i sam napraviti svoje sms komande za sve funkcije uređaja, iako gotovo da nema potrebe uz sve ovo.   Zgodno je da ga se ni sa titanium backup-om i sličnim alatima ne može obrisat (ja nisam uspio, kada sam testirao)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Total commander za android

http://www.ghisler.com/android.htm

Links za download (free je)

http://ghisler.com/tcandroid.apk

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Androidlost, besplatan je i ima mnoštvo mogućnosti. To je zaprava vise od antitheft aplikacije, preko browsere sa desktopa mozes kontrolirati mobitel na vise nacina.....

Igor
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet
Što koristite za anti-spam?
Počele mi se u zadnje vrijeme pojavljivati u notification baru kojekve gluposti, tipa reklame za ringtonove i slično, a otkinuo sam jučer kad mi je stiglo neko rusko smeće na ćirilici...
Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CrnaBitanga kaže...
Počele mi se u zadnje vrijeme pojavljivati u notification baru kojekve gluposti, tipa reklame za ringtonove i slično, a otkinuo sam jučer kad mi je stiglo neko rusko smeće na ćirilici...

To ti neka instalirana app baca reklame. Zavrti ovo https://market.android.com/details?id=com.brosmike.airpushdetector&hl=en pa ćeš saznati koja

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
redrum781 kaže...
CrnaBitanga kaže...

To ti neka instalirana app baca reklame. Zavrti ovo https://market.android.com/details?id=com.brosmike.airpushdetector&hl=en pa ćeš saznati koja

Evo javlja da mi sranja radi moja omiljena aplikacija - Mp3 Music download, grrr.....

Ništa, ostavit ću je, više koristi nego štete.

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
17 godina
neaktivan
Osa kaže...

ja koristim TekTrak.

odlična aplikacija{#}.možeš zaključavati,napraviti wipe,poslati poruku prek kompa ,itd...

evo tu možete skinuti for free.{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 13:17 (jura).
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

I ja koristim TekTrak i aplikacija je extra...

Samo me zanima da li treba na telefonu biti upaljen GPS kad ga lociram preko kompa?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mitch kaže...
Mentalist kaže...
Nisam na Xda nasao signed Market. Sta sad?

probaj ovo :

http://www.multiupload.com/O7AIK6RLAL

Probao sam, opet isto. Uvijek mrzim kad mi se desi neki nepoznat problem!

Čini se da mi preostaje jedino ono brisanje svega.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
Android borbeni komplet

Ja sam updateao Widlfire S na 2.3.5, uradio factory reset jer market nije radio i usput promjenio memorijsku karticu i sad sve funkcionira. Ogroman napredak u odnosu na 2.3.3.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno svježim vjestima
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vapor kaže...

Ja sam updateao Widlfire S na 2.3.5, uradio factory reset jer market nije radio i usput promjenio memorijsku karticu i sad sve funkcionira. Ogroman napredak u odnosu na 2.3.3.

Pa cemu ti je ogroman napredak?

Ja nisam nista primjetio.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
Android borbeni komplet

Baterija mi puno duže traje, lockscreen mi se sviđa i općenito se neke funkcije odvijaju brže. Naravno možda bih primjetio još nešto, ali s mobitelom se družim nepunih tjedan dana.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno svježim vjestima
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Mogu li se ja vratiti na 2.3.3. sa 2.3.5.?

Postoji li lagan nacin?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vapor kaže...

Baterija mi puno duže traje, lockscreen mi se sviđa i općenito se neke funkcije odvijaju brže. Naravno možda bih primjetio još nešto, ali s mobitelom se družim nepunih tjedan dana.

vjerovatno nebi :D 
ja osim toga nisam ništ drugo primjetil... 

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Poslao sam mail HTC supportu za onaj sense 3 i evo odgovora...

In regards to your enquiry kindly note that we are working hard on keeping all our devices 
up to date with the latest software’s and applications. At the moment we cannot confirm if 
and when the update for your device will be available. You can check from time to time on 
our web page at www.htc.com, or on your device by going to Menu> Settings> About Phone> Software Update. 

Thank you for your patience and understanding.

If you have any other inquiries, don’t hesitate to contact us again. 
For further details, please go to http://www.htc.com/europe/support.aspx
Thank you so much for using HTC products. 

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina

Totalno generički mail...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
jura kaže...
Osa kaže...

ja koristim TekTrak.

odlična aplikacija{#}.možeš zaključavati,napraviti wipe,poslati poruku prek kompa ,itd...

instalirao na x10, sve su kvacice na programu ali se ne mogu logirati na kompu... trazi user name a ja ga nisam ispunjavao na mobu kad sam se registrirao, niti mi je kakav sms dosao niti mail pls help :D

EDIT: kako to izbrisati???

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 19:53 (Lord_Marko).
14 godina
Lord_Marko kaže...
jura kaže...
Osa kaže...

ja koristim TekTrak.

instalirao na x10, sve su kvacice na programu ali se ne mogu logirati na kompu... trazi user name a ja ga nisam ispunjavao na mobu kad sam se registrirao, niti mi je kakav sms dosao niti mail pls help :D

Evo ja sam isto instalirao na x10 i kad sam otišao na njihovu stranicu nisam se mogao logirat! Tvoj username je mail koji si koristio pri registraciji ali zbog nekog razloga ga ne prepoznaje da je registriran! Riješenje: odi jednostavno na "forgot username" i pitat će te broj moba, državu i mail i kad to riješiš možeš se normalno ulogirat!

We often refuse to accept an idea merely because the tone of voice in which it has been expressed is unsympathetic to us - Friedrich Nietzsche
17 godina
kicozu kaže...
Lord_Marko kaže...
jura kaže...
Osa kaže...

ja koristim TekTrak.

Evo ja sam isto instalirao na x10 i kad sam otišao na njihovu stranicu nisam se mogao logirat! Tvoj username je mail koji si koristio pri registraciji ali zbog nekog razloga ga ne prepoznaje da je registriran! Riješenje: odi jednostavno na "forgot username" i pitat će te broj moba, državu i mail i kad to riješiš možeš se normalno ulogirat!

probao, ne radi izbaci da broj nije nađen ili tako nesto. uglavnom izbrisao sam tu aplikaciju i amen

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja sam se registrovao na tektrak i jedna funkcija mi ne radi...Ne mogu ukljuciti wi fi ( koristiti opciju Remote WI-FI Enabling) niti zakljucati telefon ako mi WI-FI na telefonu nije ukljucen...

Evo jedno pitanje.

Da li WI-FI mora biti ukljucen da bi radile one funkcije sa njihove stranice?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Odgovor HTC-a na pitanje koje se tice 492 error-a:

Thank you for contacting HTC regarding your HTC Wildfire S.
I understand that you are currently experiencing difficulties with the market place not downloading any apps or updates.
I believe that the reason for this is because of a recent software update.
In order to rectify this I would like you to perform the following actions:

) Menu - settings - applications - manage applications - all - market - clear cache - clear data - force close - restart phone.
) Test WiFi or 3G is working.
) Menu - settings - accounts and sync - Tick - 1st 2 boxes.
) All apps - Internet browser - menu - more - settings - Accept cookies - enable Java - clear history - clear cache - clear all cookie data - clear form data - clear location access.
) Make sure your device is fully up to date: Menu - settings - about phone - system software update - tick box - check now.
) If possible test the device with or without a (new/spare) SIM or SD card.

To assist you further I have attached links to the HTC Support Site which will enable you to work through the above step by step:
http://www.htc.com/uk/

Once the above has been completed you may be required to do a factory reset, for your convenience I have detailed the steps below:
Restarting or factory resetting your phone:
Restarting your phone (soft reset):
If your phone is running slower than normal, an application is not performing properly, or your phone becomes unresponsive, try restarting your phone and see if that helps solve the problem. Please remove the battery, wait for a few seconds, reinsert the battery, and then turn the phone on.
Performing a factory reset (hard reset):
Note: Factory reset will not remove the data and files that are in your phone’s microSD card. Factory reset is not a step to be taken lightly. It will permanently delete all your data and customized settings, and will also remove any applications you've downloaded and installed. Be sure to back up any data and files you want to keep before you do a factory reset.
Performing a factory reset via settings Performing a factory reset using phone buttons:
If you cannot turn on your phone or access the phone settings, you can still perform a factory reset by using the buttons on the phone.
1. With the phone turned off, press and hold the VOLUME DOWN button, and then briefly press the POWER button.
2. Wait for the screen with the three Android images to appear, and then release the VOLUME DOWN button..
3. Press VOLUME DOWN to select CLEAR STORAGE or (Factory Reset), and then press POWER.
4. Press VOLUME UP to start the factory reset.

Should the above fail to restore your device to full working order, the device (MAY) need to be sent for repair.

I hope that this information meets with your requirements, should you have any further questions please do not hesitate to contact us again.

Let me know if I have successfully answered your question, please click here to complete this.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

a kaj ti mi govorimo već dvije stranice unazad... napravi factory, sigurno nemaš tolko toga gore da se nebi dalo vratiti... ja sam sve vratio u nekih pol sata...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Blade18 kaže...

a kaj ti mi govorimo već dvije stranice unazad... napravi factory, sigurno nemaš tolko toga gore da se nebi dalo vratiti... ja sam sve vratio u nekih pol sata...

Imam kontakte, na mobitelu (a kad bih prebacio na SIM imao bih samo broj i ime).

Postoji li nacin da i slike, e-mail adrese, kucne i mobilne brojeve prebacim na gmail u cloud (HTC Sync mi ne da da sinhronizujem kontakte)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 13:53 (Mentalist).
17 godina
Mentalist kaže...

Postoji li nacin da i slike, e-mail adrese, kucne i mobilne brojeve prebacim na gmail u cloud (HTC Sync mi ne da da sinhronizujem kontakte)?

gmail sync ??{#}

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
protjeran
dado2202 kaže...
Mentalist kaže...

gmail sync ??{#}

Nisam nasao taj program (a i da jesam, ne bih ga mogao instalirati bez .apk file-a jer mi ne radi Market).

Sto se Gmail aplikacije tice, ona ne dozvoljava nikakvo sinhronizovanje kontakata.

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Sto se Gmail aplikacije tice, ona ne dozvoljava nikakvo sinhronizovanje kontakata.

google account sinhronizira kontakte,kalendar,mail i picassa web albume. Odi u Settings>Accounts i na klikneš na google account i vidjeti ces sta ti sve sinhronizira. A ako odeš na gmail pa pod kontakte tamo bi trebao vidjeti sve kontakte sa moba,ako sinhroniziraš google account.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
14 godina
Android borbeni komplet

Pa možeš jednostavno napravit backup kontakata na memorijsku karticu. Ostanu ti i slike i sve koliko ja znam!

We often refuse to accept an idea merely because the tone of voice in which it has been expressed is unsympathetic to us - Friedrich Nietzsche
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DwightSchrute kaže...
Mentalist kaže...

google account sinhronizira kontakte,kalendar,mail i picassa web albume. Odi u Settings>Accounts i na klikneš na google account i vidjeti ces sta ti sve sinhronizira. A ako odeš na gmail pa pod kontakte tamo bi trebao vidjeti sve kontakte sa moba,ako sinhroniziraš google account.

Valjda sam ja problem.

Sve sam to fino obavio, ono se sinhronizovalo, ali sad imam samo Gmail kontakte u mobitelu, ali ne i mobitelske kontakte u Gmail-u.

17 godina
Mentalist kaže...

Sve sam to fino obavio, ono se sinhronizovalo, ali sad imam samo Gmail kontakte u mobitelu, ali ne i mobitelske kontakte u Gmail-u.

Po "other contacts" u gmail-u bi ti se trebali nalaziti svi kontakti sa mob-a (bar se meni nalaze)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice