E da, to vam nova verzija ima pojačanu zaštitu i možete se slikati...ja sam ga skinuo od prije i sve je super radi, osim ako bi slučajno update-ao...tako da vam nema druge, ili plati, ili odite igrati neš drugo
Skinite 1.00 verziju
*cough! cough*
E da, to vam nova verzija ima pojačanu zaštitu i možete se slikati...ja sam ga skinuo od prije i sve je super radi, osim ako bi slučajno update-ao...tako da vam nema druge, ili plati, ili odite igrati neš drugo
Skinite 1.00 verziju
*cough! cough*
Skinite 1.00 verziju
*cough! cough*
a j mu p m da mu j p m... :)
yes, miss, 1.00.00.00.00 i još par nula i dalje isto njesra.
http://dailymobile.se/2010/12/23/iphone-angry-birds-updated-added-new-levels-and-the-mighty-eagle/
Novi angry birds,pise za iphone ali vjerujem ubrzo i kod nas :D
http://dailymobile.se/2010/12/23/iphone-angry-birds-updated-added-new-levels-and-the-mighty-eagle/
Novi angry birds,pise za iphone ali vjerujem ubrzo i kod nas :D
uhu lovely! :)
taman ostajem bez bozicnih epizoda :D
evo da javim, probao touch racing nitro, malo pimplavo za igrati jer kruznim pokretima masirate ekran da navodite auto da ide u zeljenom smjeru.
senzualna desire masaza.
:))
evo link,pise da je free: http://www.downloadplex.com/Mobile/Android/Games/touch-racing-nitro-for-android_307470.html
ja imam xperiu x8 i kad u tražilicu na marketu upišem splinter cell conviction ne nađe ga isto kao i teamviewer gdje ja mogu nnaći te programe
Gameloftove igre moraš kupovat s njihovih stranica, a team viewer bi trebao biti na marketu.
ja imam xperiu x8 i kad u tražilicu na marketu upišem splinter cell conviction ne nađe ga isto kao i teamviewer gdje ja mogu nnaći te programe
Evo našao sam na netu rješenje: factory reset. Sad me zanima šta se sve briše odabirom factory reseta?
Evo našao sam na netu rješenje: factory reset. Sad me zanima šta se sve briše odabirom factory reseta?
sve što ti nije na memoriskoj
EDIT: isto kao kad staviš svoju staru mem u novi mob
Možete li preporučiti nešto tipa worda ili notepada? Znači, da mogu pisati neke zabilješke itd, ali ne mislim kao noteove, već baš kao word ili notepad.
U cemu je razlika izmedju zabiljeski i notepada?
U cemu je razlika izmedju zabiljeski i notepada?
Ma mislio sam da nisu samo kao widgeti na homescreenu, već da se to može spremiti kao dokument.
documents to go
fifa 2010 ???
Imam X8 sad skinem igru u apk preko pc i ako je instalirat?
Imam X8 sad skinem igru u apk preko pc i ako je instalirat?
skineš astro file manager sa marketa i u njemu nađeš taj apk. koji si poslao na mob i stisneš instalirati
fifa 2010 ???
daj još neku pliz
Ovak imam g1 i zanima me dali ja svaki puta moram ispocetka flashat radio i spl(nzn dal i vi ovo imate)ili mogu odma custom rom ako vec imam odgovarajuci radio i spl?
Mislim da radio moraš stalno flashat sa novim ROM-om, a SPL ti je stalno otključan ako si ga jednom otključao. Eventualno provjeri da li ti se zaključao opet pa flashaj iznova.
Za ekipu koja ima Hero-a, izašao je flykernel 12 , http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=730471
Slobodno pogledajte rezultate benchmarka :)
Za ekipu koja ima Hero-a, izašao je flykernel 12 , http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=730471
Slobodno pogledajte rezultate benchmarka :)
Jesi ga isprobao? Ili bilo tko drugi?
Sad sam ga flashao i primjetio sam da se mob teško budi kada je frekvencija manja od 264 tako da sam morao min staviti 352
Sad sam ga flashao i primjetio sam da se mob teško budi kada je frekvencija manja od 264 tako da sam morao min staviti 352
A ima li kakvih poboljsanja?
A ima li kakvih poboljsanja?
Ovako na prvi pogled ne primječujem nikakva poboljšanja...
Hvala Kordy, sad ću i ja flashati pa da vidimo :D
EDIT: Sad čitam post, fora su mi ova renameanja update filea u svrhu konfiguracije kernela.
Teško mi se budi i na 352 mhz....ne znam u čemu je problem...
Sad ću ga flashati, stavio sam samo opcije M748 i m352 pa ću probati. Koji ROM koristiš?
Sad ću ga flashati, stavio sam samo opcije M748 i m352 pa ću probati. Koji ROM koristiš?
Obožavam htc sense tako da sam na RCMix-u 2.2b ROM-u
P.S. zar ti mob ide do 748?
Isprobavam :) Izgleda da ne ide, sad sam na 729 stavio. Neće bootati, zapne na HERO. Hvala Bogu da recovery ima opciju mountanja USB Storagea na komp dok je mob spojen preko USB-a :D Upravo se bootao, idem se igrati malo :D
EDIT: Čovječe Božji, kako je bolesno brz, i to odmah nakon ukucavanja PIN-a... Uopće mi ne lagga na onoj transition animaciji s PIN ekrana na home screen (da, ima blagi fadeout efekt :D). Iako je to vjerojatno radi većeg OC-a, prije mi je bio na 691 MHz jer VROM-ov kernel (isto Flykernel) nije htio više, tako je valjda bio iskonfiguriran.